ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ FAST TRACK

Ο επικεφαλής της ναζιστικής συμμορίας Μιχαλολιάκος διακήρυξε πρόσφατα από τις Θερμοπύλες τη μεγάλη απέχθεια της συμμορίας του, τη σιχασιά και αηδία, όπως πολύ χαρακτηριστικά είπε, που αισθάνεται για το ελληνικό κοινοβούλιο και για τη σαπίλα που επικρατεί εκεί μέσα. Μάλιστα παραδέχτηκε ότι η Χρυσή Αυγή είναι τάγματα εφόδου, δηλαδή χιτλερική, και απείλησε ότι θα τροχίσει τις ξιφολόγχες της στα πεζοδρόμια. Αυτές οι προκλητικές δηλώσεις που θα αναστάτωναν ένα οποιαδήποτε άλλο κοινοβούλιο και θα οδηγούσαν τους ναζήδες σε άμυνα απέναντι σε μια εξεγερμένη δημοκρατική κοινή γνώμη και σε συνταγματικές πρωτοβουλίες για το τελικό ξεπέταγμα των κανίβαλων αθυτών από τη βουλή προβληθηκαν στο ΜΕΓΚΑ και στον ΑΝΤΕΝΑ και πέρασαν εδώ στην κρυφοναζιστική χώρα χωρίς κανένα από τα κοινοβουλευτικά κόμματα να τις κάνει θέμα. Μάλιστα το απόσπασμα αυτό της ομιλίας αποκρύβηκε συστηματικά από όλα τα φιλοχρυσαυγίτικα κρατικά κανάλια των ρωσόδουλων Σαμαρά-Κεδίκογλου και από το κινεζόφιλο και εντελώς συγκαλυπτικό των ναζί ΣΚΑΙ.

Στην ουσία τα κόμματα και τα κανάλια που πια ελέγχονται από τις ρωσόδουλες κομματικές ηγεσίες θέλουν να περάσει στο λαό την εικόνα που θέλει η ναζιστική συμμορία για τον εαυτό της, την εικόνα του άτεγκτου τιμωρού της διαφθοράς και του υπερασπιστή του έθνους. Γι αυτό το λόγο κανάλια και κόμματα φροντίζουν να κρύβουν κάθε στοιχείο σαπίλας της Χ.Α. Έτσι έκρυψαν ότι οι αυτόκλητοι αυτοί προστάτες της τάξης και της ηθικής, στο λίγο διάστημα που κατέχουν κρατικά αξιώματα καθόλου δεν απέχουν, αντίθετα πρωτοστατούν σ αυτό το κλίμα μέσα στη Βουλή που οι ίδιοι έχουν το θράσος να καταγγέλλουν. Έτσι, πριν καλά-καλά στρογγυλοκαθίσουν στα βουλευτικά έδρανα οι ναζήδες πρόλαβαν κιόλας να διορίσουν τα δικά τους παιδιά στη βουλή, σε μια στιγμή μάλιστα όπου ο λαός πλήττεται όσο ποτέ άλλοτε από την ανεργία και η εφεδρεία απειλεί ακόμα άμεσα να ρίξει στο περιθώριο δεκάδες χιλιάδες υπαλλήλους του δημοσίου. Μία τέτοια περίπτωση ρουσφετολογικού βολέματος, η οποία έτυχε δημοσιότητας στο ίντερνετ, αφορά τέσσερις πρώην υποψήφιους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που δεν εκλέχτηκαν τελικά διορίστηκαν σα μετακλητοί υπάλληλοι στη βουλή σε κενές οργανικές θέσεις, σύμφωνα με το ΦΕΚ (τεύχος ΥΟΔΔ) 355/26-07-2012. Πρόκειται για τους Απόστολο Γκλέτσο (όχι το γνωστό δήμαρχο Στυλίδας), Σίμο Ανδρόνικο, Σιώη Νικήτα, και Μισιάκα Γεώργιο (http://www.inews.gr/62/mia-apo-ta-idia-kai-i-chrysi-avgi.htm). Ο Σιώης είχε μάλιστα ήδη εκλεγεί βουλευτής αλλά πολύ σύντομα εξαναγκάστηκε σε παραίτηση ύστερα από απειλές της συμμορίας υπέρ του εκλεκτού του αρχηγού και όλως τυχαίως γαμπρού του Μιχαλολιάκου, Α. Ματθαιόπουλου.

Την ίδια λοιπόν ώρα δηλαδή που το πανελλήνιο συγκλονίζεται με σύνθημα από τα κανάλια για το διορισμό ενός συγγενή του Τραγάκη, που ο ίδιος ο Σαμαράς είχε προβοκάρει, ρίχνοντας τη γραμμή διορίστε ανθρώπους της εμπιστοσύνης σας στα γραφεία σας, οι διορισμοί-εξπρές των ρωσόδουλων θρασύτατων ναζιστών περιβάλλονται από πυκνό σκοτάδι και απόλυτη σιωπή.

Με αυτή τη σιωπή το καθεστώς επιχειρεί να εξομαλύνει όσο μπορεί τα συναισθήματα που προκαλεί και θα προκαλεί ολοένα και περισσότερο στο λαό ο αμαρτωλός βίος και πολιτεία αυτής της συμμορίας, συναισθήματα στα οποία ο ίδιος ο αρχηγός της αναφέρθηκε πρόσφατα από τις Θερμοπύλες.