ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ

 

Η ΕΥΡΩΠΗ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΘΟΡΥΒΑ ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ

ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΕΙΝΑΣ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΤΩΝ 7 ΚΟΜΜΑΤΩΝ

ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡ.ΑΥΓΗΣ

ΟΙ 7 KOMMATIKEΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΖΑΜΠΑ

ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗ ΡΩΣΟΔΟΥΛΗ ΧΡ. ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ

 

Αυτό που ανοιχτά ή με τρόπο επαναλαμβάνει από το 2009 σύσσωμο το πολιτικό σύστημα είναι ότι η Γερμανία θέλει την εξαθλίωση της χώρας μας για να την αγοράσει φτηνά. Αποδεικνύεται όμως σήμερα ότι τη χρεωκοπημένη Ελλάδα δεν την αγοράζει η Γερμανία αλλά την αγοράζουν αθόρυβα, σχεδόν τζάμπα και χωρίς διαγωνισμούς η Ρωσία και η σύμμαχός της Κίνα. Κανένα από τα 7 κόμματα δεν το καταγγέλλει αυτό ενώ κάποιοι καλοθελητές λένε ότι μόνο οι ρώσοι και οι κινέζοι επενδύουν επειδή μόνο αυτοί είναι σύμμαχοί μας. Η αλήθεια είναι ότι μόνο αυτοί ξέρουν ότι δεν θα χάσουν τα λεφτά τους αν επενδύσουν σε μια υποτακτική τους χώρα. Γιατί όσο και να είναι μεταμφιεσμένοι σε ευρωπαίους και πατριώτες είναι οι υποτακτικοί της Ρωσίας, που σήμερα ηγούνται σε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, και είναι αυτοί που φέρανε στην κατάσταση της χρεωκοπίας την Ελλάδα κάνοντας επί χρόνια και συνεχίζοντας τώρα πάνω στην κρίση να κάνουν σαμποτάζ στην παραγωγή με πολλές μεθόδους.

Επειδή κάποια στιγμή ο ελληνικός λαός θα καταλάβει ποιοι πραγματικά τον καταστρέψανε και τον σκλαβώσανε και θα αντισταθεί σθεναρά σε αυτούς, οι πουλημένες στους ρωσοκινέζους 7 ηγεσίες έχουν προστατέψει και έχουν δυναμώσει πολιτικά -κυρίως με την προβοκατόρικη πολιτική των ανοιχτών συνόρων- την εγκληματική συμμορία της Χρ. Αυγής. Αυτήν τη χρειάζονται για να ασκήσει την πιο κτηνώδη βία στους δημοκράτες και στους πραγματικούς πατριώτες. Ταυτόχρονα από καιρό ασκούν αντιλαϊκή βία, αν και όχι ρατσιστική, και οι ρωσόφιλοι ψευτοαριστεροί και ψευτοαναρχικοί στρατοί των ψευτοΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ.

Δίνουν τους τομείς κλειδιά στους ρωσοκινέζους που αγοράζουν τζάμπα

Χάρη στην ακήρυκτη ελληνική χρεωκοπία η Ρωσία και η Κίνα παίρνουν σταδιακά στα χέρια τους όλους τους τομείς κλειδιά της παραγωγής (ενέργεια, μεταφορές-επικοινωνίες και τουρισμό) και αξιοποιούν στα εργασιακά γκέτο τους τα νέα άθλια μεροκάματα που προκαλεί ουσιαστικά η ανεργία και που επιβάλλει και νομοθετικά η ΕΕ. Έτσι ξαφνικά πέρυσι η Ρωσία με έναν ολιγάρχη του Πούτιν, το Νέσις (και έναν τσέχο άνθρωπό του) αγόρασε σχεδόν τζάμπα το μεγαλύτερο πακέτο μετοχών της Πειραιώς με το οποίο θα μπορεί να την ελέγχει. Πρόσφατα τα 7 κόμματα δώσανε στην Πειραιώς σκοτεινά, ξαφνικά και χωρίς διαγωνισμό την κρατική ΑΤΕ, δηλαδή το κλειδί του οικονομικού ελέγχου της υπαίθρου, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο εκ των υστέρων διαμαρτυρήθηκε και χωρίς μαχητική δράση, δηλαδή για ξεκάρφωμα. Παράλληλα μέσω του εξαρτημένου από αυτούς Κατάρ οι ρωσοκινέζοι έχουν βάλει μειοψηφικά πόδι στην υπερχρεωμένη Άλφα Μπανκ, καιροφυλακτώντας μάλλον να την πάρουν μετά την ανακεφαλαιοποίηση. Τώρα, αφού έχουν εξαρτήσει τη χώρα από το φυσικό αέριο της Ρωσίας, θέλουν να της δώσουν και το υγροποιημένο αέριο (!) (ΔΕΣΦΑ), και μαζί τα διυλιστήρια. Στην Κίνα έχουν ήδη δώσει την κυριαρχία στα φωτοβολταϊκά (μέσω της ΡΑΕ) και τον πελώριο σταθμό εμπορευματοκιβωτίων του Θριάσιου. Τώρα πάνε να της δώσουν όλο το λιμάνι του Πειραιά (τον ΟΛΠ), δηλαδή τη βασική πύλη του εμπορίου της χώρας σε μια πρωτοφανή κίνηση υποδούλωσης, μαζί και τη ρημαγμένη από το ΠΑΜΕ Επισκευαστική Ζώνη του Περάματος. Ήδη πριν από την κρίση ΓΣΕΕκαι ΠΑΜΕ είχαν αφήσει την Κίνα εντελώς ανενόχλητη να απαγορεύσει κάθε συνδικαλιστική οργάνωση και να δημιουργήσει το πρώτο εργασιακό κάτεργο στην προβλήτα 2. Στο μεταξύ αθόρυβα οι σαμποταριστές έχουν παραδώσει το ιντερνετικό δίκτυο του ΟΤΕ στους κινέζους. Τέλος η Ρωσία αγοράζει πυρετωδώς φτηνά φιλέτα τουριστικής γη σε Χαλκιδική, Ρόδο, Κρήτη. Τη γη αυτή την φτήνηναν πολύ τα τσιράκια με έναν ειδικό νόμο που υπερφορολογεί τη γη ακόμα και όταν δεν δίνει εισοδήματα ώστε οι ιδιοκτήτες τους να αναγκαστούν να την πουλήσουν όσο-όσο στα νέα αφεντικά.

Πως κάνανε και κάνουνε το σαμποτάζ

Για να παραδώσουν τη χώρα στο αφεντικό τους οι ρωσόδουλες δυνάμεις, κάνουν σαμποτάζ στην παραγωγή, ιδιαίτερα στη βιομηχανική, εδώ και δεκαετίες. Επικεφαλής του σαμποτάζ ήταν και είναι τα τσιράκια των προδοτών του κομμουνισμού της πρώην ΕΣΣΔ, δηλαδή οι ηγεσίες του ψευτοΚΚΕ και του ΣΥΝ. Αυτά συνεργάζονταν με τους ρωσόδουλους αστούς κομματάρχες (που παριστάνουνε τους ευρωπαίους ή τους τριτοκοσμικούς), Α. και Γ. Παπανδρέου, Σημίτη, Καραμανλή και τώρα με τους Σαμαρά-Βενιζέλο. Όλοι αυτοί μαζί έδρασαν συνδυασμένα σαν κυβερνήσεις και σαν κινήματα του λαού, πάτησαν στην ιστορική έλλειψη χαρακτήρα της ελληνικής αστικής τάξης αλλά και στις αδυναμίες του αποκεφαλισμένου από την πρωτοπορία του ελληνικού προλεταριάτου και γκρεμίσανε τη ντόπια βιομηχανία. Επίσης εμπόδισαν την ανάπτυξη του μεγάλου τουρισμού, υπονόμευσαν τη σύγχρονη αγροτική παραγωγή, την εκπαίδευση και την έρευνα και ματαίωσαν κάθε μεγάλη νέα μη ρωσοκινέζικη επένδυση. Όλα αυτά τα έκαναν και τα κάνουν δήθεν για το καθαρό περιβάλλον, τη διατήρηση της άγριας ζωής, τη διαφύλαξη των αρχαιοτήτων ή τάχα ενάντια στο μεγάλο κεφάλαιο, στην ουσία ενάντια στην ανάπτυξη των παραγωγικών δυνάμεων. Το σαμποτάζ το κάνουν μέσω των ανθρώπων τους στο ΣτΕ, στα υπουργεία, στους δήμους και κυρίως στη διεφθαρμένη γραφειοκρατία, ειδικά στις πολεοδομίες, στα δασαρχεία, στην αρχαιολογία κλπ. Ταυτόχρονα ο παρακρατικός τους υπόκοσμος πάντα ασύλληπτος καίει με ταυτόχρονες βραδινές φωτιές δάση και καλλιέργειες, που οι ειδικοί τους αποδίδουν σε αυτοανάφλεξη! Επίσης καίει εργοστάσια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ειδικά σε μη βιομηχανικά επανοικοδομήσιμες ζώνες (πχ Σόφτεξ, Τζάμπο). Μέρος του σαμποτάζ είναι και οι τελετουργίες απανθράκωσης και λεηλασίας του κέντρου της Αθήνας. Παλιότερα όταν δεν είχε ακόμα πλήρη πολιτική εξουσία το ρωσόφιλο παρακράτος σκότωνε με τους ψευτοαριστερούς φονιάδες της 17Ν τους ντόπιους βιομήχανους ενώ ποτέ δεν άγγιξε κανέναν ανατολικό ολιγάρχη. Το ότι πρόκειται για σαμποτάζ σε βάρος ενός συγκεκριμένου κεφάλαιου αποδεικνύεται από το ότι όλες αυτές οι ηγεσίες δυναμώσανε με σκανδαλώδεις παραχωρήσεις και μετατρέψανε σε μονοπώλια, ειδικά χάρη στην κρίση τις εθνικές υπερβδέλλες που ήταν δεμένες άμεσα ή έμμεσα με τα ρώσικα συμφέροντα, δηλαδή τους νέο- ολιγάρχες Μπόμπολα, Κόκκαλη, Γερμανό, Κοπελούζο, Μυτιληναίο, κλπ. Είναι χαρακτηριστικό πως το καθεστώς την ώρα που δίνει στους κινέζους άδεια για φωτοβολταϊκά 1,8 δις εμποδίζει τους γερμανούς να φτιάξουν τα δικά τους στην Κρήτη (πρόγραμμα Ήλιος 1δις) για να πουλάνε ρεύμα στη Γερμανία. Ο Καμμένος λέει στο πρόγραμμά του ότι το Ήλιος δεν πρέπει να γίνει γιατί έτσι η Γερμανία... δεν θα εξαρτιέται από το ρώσικο φυσικό αέριο! Τόσο πατριώτες.

Πως τα 7 κόμματα συνεχίζουν το σαμποτάζ πάνω στην κρίση και διασπούν την ΕΖ

Το σαμποτάζ, που το δυναμώνουν οργιαστικά τώρα δα πάνω στη κρίση οι 7 ηγεσίες προκαλώντας ασύλληπτη ανεργία και πείνα, το εμφανίζουν στην Ευρώπη σαν ιστορική γραφειοκρατική κληρονομιά. Όμως παρά την κληρονομιά αυτή πριν λίγες δεκαετίες η Ελλάδα αναπτυσσόταν με βιομηχανικούς ρυθμούς πάνω από 10%. Άλλωστε δεν οφείλεται σε καμιά γραφειοκρατική κληρονομιά το ότι πάνω στην κρίση οι εγκληματίες των 7 κομμάτων ματαιώσανε την εκτροπή του Αχελώου την ώρα που η Θεσσαλία αφυδατώνεται, ματαιώσανε τους αυτοκινητοδρόμους ανάμεσα στα άλλα και με το κίνημα δεν πληρώνω, (το οποίο άφησε μόνο τον Μπόμπολα να τελειώσει το δρόμο του Τρίπολης- Καλαμάτας και δεν ενόχλησε τα διόδιά του στο Ρίο-Αντίρριο και στην Αττική Οδό), ματαιώσανε το βιομηχανικό και τουριστικό ρυθμιστικό της Αττικής, πνίξανε το ΕΣΠΑ με αλλεπάλληλες αναβολές και εγκρίνανε από αυτό ότι είναι μη αναπτυξιακό, υπονόμευσαν τους νέους λιγνιτικούς σταθμούς της ΔΕΗ και ταυτόχρονα επιδοτήσανε τα πανάκριβα φωτοβολταϊκά οπότε καταχρεώνεται η ΔΕΗ και φορτώνει νέα βάρη στο λαό αυξάνοντας τους λογαριασμούς ρεύματος, εμπόδισαν ωμά κάθε νέα βιομηχανική επένδυση όπως πχ την εξόρυξη και τη μεταλλουργία του πανάκριβου χρυσού, τη βιομηχανία γυαλιού στην Καβάλα, τον ταινιόδρομο στη Χαλυβουργία Ασπροπύργου, εμπόδισαν την τουριστική αξιοποίηση του Ελληνικού και ακύρωσαν τις πελώριες ξενοδοχειακές μονάδες στην Κρήτη, στην Ηλεία και παντού αλλού. Οι 7 χτύπησαν και την υπάρχουσα βιομηχανία, με την υπερφορολόγηση, με την αυξημένη ΔΕΗ και με ατέλειωτα κινήματα όχι εκεί που πλουτίζουν οι μεγαλοβδέλλες χάρη στα άθλια μεροκάματα (πχ ΚΟΣΚΟ, εργοτάξια Μπόμπολα κλπ) αλλά εκεί που λόγω κρίσης πέφτουν οι δουλειές και τα εργοστάσια έχουν πελώριες ζημιές (πάλι στη Χαλυβουργία Ασπροπύργου με ΠΑΜΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Ναζί Χρ. Αυγής). Το πιο τερατώδες είναι ότι οργάνωσαν ή ουσιαστικά σιώπησαν για τη ματαίωση κάθε έρευνας για την εξόρυξη των σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πελώριων κοιτασμάτων φυσικού αερίου νότια της Κρήτης που θα έλυναν το πρόβλημα δανεισμού της Ελλάδας και θα βοηθούσαν στην ενεργειακή ανεξαρτησία της ΕΕ από τη Ρωσία. Δίπλα σε όλα αυτά συνέχισαν το γραφειοκρατικό σαμποτάζ με το να διατηρούν διεφθαρμένο και αντιπαραγωγικό το δημόσιο ενώ τσακίζουν μισθολογικά τους υπαλλήλους χωρίς να κουνήσουν το δαχτυλάκι τους για να τους αξιοποιήσουν παραγωγικά.

Οι 7 ρωσόδουλες ηγεσίες εκ των οποίων οι τρισήμισυ (η μισή είναι του διπρόσωπου ΣΥΡΙΖΑ) προσποιούνται ότι είναι φιλοευρωπαϊκές- καταφέρανε να ρίξουν την ευθύνη της ανεργίας και της πείνας στους δανειστές, ιδιαίτερα στη Γερμανία. Αυτή τη μετάθεση τη διευκόλυναν οι ίδιοι οι δανειστές που με επικεφαλής τη Γερμανία ανέλαβαν την πολιτική ευθύνη να επιβάλλουν όλο και πιο έντονες μισθολογικές περικοπές πείνας στο λαό. Αυτό το έκαναν με τη γνωστή αντιδραστική αλλά και βλακώδη σχετικά με την Ελλάδα ανάλυση ότι τα ψηλά μεροκάματα έφταιξαν πάνω απ όλα για την ελληνική υπερχρέωση. Αυτές οι περικοπές και η ψηλή φορολογία των φτωχών (τα μόνα μέτρα που εφάρμοσαν οι σαμποταριστές από το μνημόνιο το οποίο περιλάμβανε και μερικά θετικά αντιγραφειοκρατικά και αντισυντεχνιακά μέτρα), λένε τα 7 κόμματα ότι έφεραν τη χρεωκοπία επειδή μειώσανε τη ντόπια κατανάλωση, οπότε και τη ζήτηση, οπότε και την παραγωγή. Στην πραγματικότητα τα μέτρα αυτά στη συγκεκριμένη περίπτωση απλά επιδεινώσανε τα αποτελέσματα του σαμποτάζ. Αν δηλαδή εφαρμόζονταν μόνο οι περικοπές μισθών τότε ναι μεν θα χτυπιόταν η εσωτερική αγορά και θα εξαθλιώνονταν παραπέρα οι εργαζόμενοι, όπως γίνεται σε όλες αυτές τις ιμπεριαλιστικές διασώσεις, αλλά ταυτόχρονα θα αυξάνονταν σημαντικά οι εξαγωγές οπότε θα μειωνόταν το χρέος όπως γίνεται τώρα στην Ιρλανδία και την Πορτογαλία. Όμως εξαιτίας του σαμποτάζ και παρά τα μέτρα το ελληνικό χρέος αυξάνεται, οπότε όλο και χειρότερα μέτρα πείνας επιβάλλονται από τους δανειστές που επίσης χάνουν τα λεφτά τους με τα κουρέματα. Οι σαμποταριστές με το να αυξάνουν το ελληνικό χρέος παρά τα δανεικά που παίρνουν και παρά την πείνα που επιβάλουν στους μισθωτούς κάνουν ύποπτο χρεωκοπίας όλο τον ευρωπαϊκό Νότο, οπότε καταφέρνουν να μεταδίνουν και σε αυτόν την πιστωτική αναξιοπιστία της Ελλάδας. Έτσι αυξάνουν τα επιτόκια δανεισμού του οπότε τον κάνουν ελλειμματικό δημοσιονομικά και τον υποχρεώνουν να ζητάει νέα δανεικά από το Βορρά που αυτός τα αρνείται ή τα δίνει με αντάλλαγμα σκληρή λιτότητα. Έτσι οι σαμποταριστές μας -κάνοντας μάλιστα άλλος τον φιλοευρωπαίο και άλλος τον αντιευρωπαίο- διασπούν και διαλύουν την ΕΖ όπως ακριβώς θέλει ο Πούτιν. Αυτός δηλαδή έχει διπλό κέρδος από τους έλληνες υποτακτικούς του: Από τη μια, που είναι και το βασικότερο, διασπά την Ευρώπη και από την άλλη παίρνει την Ελλάδα στο πιάτο έτοιμη και οικονομικά και πολιτικά. Δηλαδή εξασφαλίζει μια όλο και πιο αντιευρωπαϊκή και πιο αντιγερμανική ελληνική κοινή γνώμη για να μπορεί να αλυσοδένει πολιτικοοικονομικά τη χώρα μας στο άρμα του και στο άρμα των κινέζων συμμάχων του χωρίς αυτή να αντιδρά. Μάλιστα μετά τις τελευταίες περικοπές μισθών το 7κομματικό καθεστώς ξεσηκώνει εκτός από το λαό και όλο το βαθύ κρατικό μηχανισμό (αστυνομία, δικαστικούς, στρατό) ενάντια στην ΕΕ και κυρίως ενάντια στην παραπαίουσα αστοδημοκρατική μορφή διακυβέρνησης. Και μέσα σε όλα αυτά έχουν αναλάβει οι ευρωπαίοι το πολιτικό βάρος για τα ελληνικά κινεζικού τύπου μεροκάματα που Ρωσία και Κίνα θα αξιοποιήσουν καταλλήλως για τους ίδιους και τα ντόπια τσιράκια τους.

Γιατί όχι στα μέτρα και γιατί συναινετικά έξω από την ΕΖ και μέσα στην ΕΕ

Για αυτό εκτιμάμε ότι ο λαός μας πρέπει να λέει όχι στα μέτρα πείνας που επιβάλλει η ΕΖ παίρνοντας βέβαια και την ευθύνη της συνέπειας αυτής της άρνησης που είναι η έξοδος από την ΕΖ και όχι όπως κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Καμμένος και οι ναζήδες που λένε όχι στα μέτρα αλλά θέλουν την Ελλάδα μέσα στην ΕΖ. Αλλά και το ναι στα μέτρα που λένε οι Σαμαράδες, Βενιζέλοι κλπ είναι πολιτικά όχι στα μέτρα αφού εμφανίζουν τα μέτρα σαν εχθρική επιβολή απ έξω. Και αυτοί θέλουν να είναι μέσα στην ΕΖ για να διεισδύει μέσω της Ελλάδας σε αυτήν ο Πούτιν και να τη διασπά. Το δικό μας όχι στα μέτρα είναι άλλο. Είναι 1ον γιατί αυτά τα μέτρα δεν λύνουν κανένα πρόβλημα χρέους όσο γίνεται το σαμποτάζ αλλά μόνο το δυναμώνουν. Για να λύσουμε το πρόβλημα του σαμποτάζ πρέπει να είμαστε έξω από την ΕΖ . Γιατί κανείς έξω από την Ελλάδα δεν μπορεί να λύσει ένα πρόβλημα τόσο πολιτικό όσο είναι το παραγωγικό σαμποτάζ που γίνεται με πολιτικά προσχήματα. 2ον γιατί αυτά τα μέτρα κάνουν μισητή στο λαό μας την αστοδημοκρατική ΕΕ και μάλιστα την καρδιά της, την αντιναζιστική Γερμανία, και αγαπητές τις αρχιφασιστικές Ρωσία και Κίνα. 3ον γιατί αυτά τα μέτρα διαφθείρουν και εκθέτουν την ΕΖ στους λαούς της όσο επιχειρεί μάταια να διοικεί οικονομικά μια χώρα από τα έξω και μάλιστα εκβιαστικά, χωρίς δηλαδή ο λαός να το δέχεται. 4ον γιατί -το χειρότερο- με το να καταπίνει οικονομικές πολιτικές που υποδεικνύονται απ έξω και που μισεί, αποπροσανατολίζεται ο ελληνικός λαός. Γιατί αντί να πάρει τη μοίρα του στα χέρια του και να ανατρέψει τους σάπιους κυβερνήτες του που στην ουσία του επιβάλουν αυτά τα μέτρα, μαθαίνει να αποδίδει σε ξένους τα βάσανά του, δηλαδή να μένει ταξικά και ιδεολογικά υπόδουλος στους πραγματικούς δυνάστες του.

Γι αυτό η ΟΑΚΚΕ είναι υπέρ μιας συναινετικής και οργανωμένης εξόδου της Ελλάδας από την ΕΖ με παράλληλη παραμονή της στην ΕΕ. Κι αυτό επειδή παλεύει για τη σωτηρία της χώρας με τη στήριξη της κύρια στις δικές της δυνάμεις και επειδή υποστηρίζει την ΕΕ και την ενότητά της και θέλει την Ελλάδα να είναι ένα ισότιμο αξιοπρεπές μέλος της και όχι ένας απατεώνας και εκβιαστής ζητιάνος (με το δώστε μας νέα δανεικά αλλιώς σας ανατινάζουμε) όπως την εμφανίζουν στην ευρωπαϊκή κοινή γνώμη τα κόμματα που τη διοικούν. Αυτή η έξοδος είναι απαραίτητη ώσπου να μπορεί η χώρα μας να μπει ξανά στην ΕΖ αλλά χωρίς λογιστικές απάτες όπως το 1999. Αυτή θα είναι μια αμοιβαία επωφελής κίνηση αν η ΕΖ υποστηρίξει την Ελλάδα για μια ορισμένη μεταβατική φάση εξόδου και με μια ορισμένη από την αρχή παροχή κεφαλαίων χωρίς όρους επιτήρησης ώστε η χώρα μας και μόνο αυτή να έχει την ευθύνη για την πορεία της. Μόνο αν η Ελλάδα έχει στα χέρια μια δικιά της νομισματική πολιτική θα πάψει να βασανίζεται από το Ευρώ και να βασανίζει το Ευρώ και μόνο έτσι θα μπορεί να ξεχρεώσει κάποτε το χρέος της αν σταματήσει το σαμποτάζ.

Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει ο λαός μας να κάνει έναν πολύ σκληρό και παρατεταμένο αγώνα για να διώξει από την εξουσία το βρώμικο διακομματικό καθεστώς του σαμποτάζ και της υποδούλωσης της χώρας που λέει ασταμάτητα ψέμματα στο λαό και στην υδρόγειο.

Γιατί το διακομματικό καθεστώς δυναμώνει τη Χρυσή Αυγή και γιατί πρέπει να οικοδομήσουμε ένα πλατύ αντιφασιστικό μέτωπο

Αλλά ότι και να γίνει με το Ευρώ οι ρωσοκινέζοι νεο-αποικιοκράτες ξέρουν ότι τελικά δεν μπορούν να σκλαβώσουν την Ελλάδα με αναισθητικές ενέσεις. Δηλαδή ξέρουν ότι όχι μόνο τα δήθεν ευρωπαϊκά τσιράκια τους (οι Σαμαράδες, Βενιζέλοι, Κουβέληδες) θα χρεωκοπήσουν πολιτικά αλλά θα χρεωκοπήσουν και τα πατριωτικά και τα επαναστατικά τσιράκια τους δηλαδή οι Καμμένοι, οι Τσίπρες, οι Παπαρηγαίοι κλπ, όταν κάποια στιγμή θα αναγκαστούν να κυβερνήσουν.

Ξέρουν λοιπόν τα νέα αφεντικά ότι μόνο με την ωμή βία θα μπορούν τελικά να κρατήσουν τη νεοαποικιακή εξουσία τους. Γι αυτό οι 6 προδοτικές ηγεσίες έχουν ανακηρύξει σε πολιτικό κόμμα και έχουν βάλει στη Βουλή-μόνοι αυτοί σε όλο τον κόσμο μετά τον β΄ παγκόσμιο πόλεμο- μια ναζιστική συμμορία σαν τη Χρ. Αυγή, η οποία όχι τυχαία είναι φανατικά και πιο ανοιχτά από όλους ρωσόφιλη φιλο-πουτινική. Έτσι εξηγείται το γιατί όταν αυτή η συμμορία επί δεκαετίες τραυματίζει μετανάστες και δημοκράτες, όλα τα κόμματα, και μάλιστα τα αυτοαποκαλούμενα αριστερά, δεν κάνουν αυτήν την κτηνωδία το πιο κεντρικό πολιτικό ζήτημα και δεν ζητάνε ποτέ να τεθεί εκτός νόμου, όπως γίνεται παντού με τις εγκληματικές συμμορίες. Μόνο για ξεκάρφωμα στα μέλη τους και γενικά στο λαό ώστε να μην γεννηθεί ένα αληθινό πλατύ αντιχρυσαυγίτικο κίνημα οργανώνουν κάθε τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, το ψευτοΚΚΕ και ο ειδικευμένος σε αυτό ακόλουθός τους ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ κάποιες περιθωριακές διαμαρτυριούλες ενάντια στην Χ. Αυγή. Όμως σε όλα τα βασικά πολιτικά ζητήματα ταυτίζονται μαζί της και στη ζούλα συνεργάζονται μαζί της και πρακτικά. Αυτό το έκανε πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ στους αγανακτισμένους. Στην πάνω πλατεία Συντάγματος είχε αφήσει τους εθνικοφασίστες και τους ναζί να μουτζώνουν τη Βουλή και στην κάτω οργάνωνε τις καπελωμένες θεατρικές λαϊκές συνελεύσεις του. Τώρα το έκανε ανοιχτά με τη Δούρου και τον Κασιδιάρη να αγωνίζονται δίπλα-δίπλα κάτω από τα πανώ των αστυνομικών.

Στην ουσία τη Χρ. Αυγή την έκαναν μαζική τα ψευτοπροοδευτικά κόμματα, όταν εξασφάλισαν, στο όνομα ενός κάλπικου αντιρατσισμού, να είναι ανοιχτά τα σύνορα για να διεκπεραιώνεται από τους δουλεμπόρους του φίλου του Πούτιν Ερντογάν, η πιο μαζική παράνομη τράνζιτ μετανάστευση όλων των εποχών ειδικά τώρα πάνω στη μεγαλύτερη ανεργία. (Τράνζιτ εννοούμε τους μετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα με την ελπίδα να πάνε προς την ΕΕ). Για να τραβήξουν στη χώρα μας αυτό το ρεύμα τα 6 κόμματα αφήνουν όσο μπορούν ανοιχτές και τις συνοριακές πύλες της χώρας μας προς την ΕΕ ενώ παλεύουν να καταργήσουν το Δουβλίνο 2, δηλαδή έλκουν μετανάστες στη χώρα μας δίνοντας τους έμμεσα την υπόσχεση ότι κάποια στιγμή θα τους περάσουν στην ΕΕ. Γι αυτό και η Χρυσή Αυγή είναι υπέρ της κατάργησης του Δουβλίνο 2 αποκαλύπτοντας ότι είναι στο βάθος υπέρ της παρανομης μετανάστευσης. Γιατί με το να στοιβάζονται οι τράνζιτ μετανάστες στο κέντρο της πεινασμένης άνεργης πρωτεύουσας μαζί με κάθε λογής εγκληματία, προσφέρουν στη Χρ. Αυγή τα αθώα θύματα που αυτή έχει αναλάβει να ξυλοκοπεί και να μαχαιρώνει ατιμώρητα εμφανιζόμενη σαν σωτήρας του λαού. Με αυτόν τον τρόπο η συμμορία και δυναμώνει και εκπαιδεύει τα πιο πολιτικά καθυστερημένα κομμάτια του πληθυσμού στη ρατσιστική ανθρωποφαγία. Αυτή η ανθρωποφαγία θα είναι αργότερα χρήσιμη στα ρωσοκινέζικα αφεντικά προκειμένου να εξολοθρεύσουν τους πραγματικούς πατριώτες, δημοκράτες και διεθνιστές, έλληνες και μετανάστες, τους εβραίους και τις εθνικές και θρησκευτικές μειονότητες. Αυτή την πιο πολιτική βία τους την έχουν ήδη εφαρμόσει οι χρυσαυγίτες σε πολλές περιπτώσεις ανάμεσά σε άλλους και στην ΟΑΚΚΕ.

Η ΟΑΚΚΕ καλεί το λαό να σχηματίσει ένα πλατύ δημοκρατικό και πατριωτικό μέτωπο για την επιβίωσή του λαού ενάντια στα μέτρα πείνας που στην πραγματικότητα επιβάλλουν στη χώρα οι σαμποταριστές των 7 κομμάτων και τα νεοκατοχικά αφεντικά τους. Ένα τέτοιο μέτωπο θα πρέπει πάνω απ όλα να είναι αντιφασιστικό για να υπερασπίσει τις όποιες αστοδημοκρατικές ελευθερίες έχουν ακόμα απομείνει στη χώρα (όπως πχ το ελεύθερο ίντερνετ) γιατί αλλιώς θα γίνει πολύ δύσκολη η πάλη της υλικής επιβίωσης του λαού ενάντια στους σαμποτέρ και στη νέα δουλοκτησία που αυτοί εγκαθιδρύουν. Το αντιφασιστικό μέτωπο πρέπει να προσδιορίσει τη ναζιστική συμμορία της ΧΑ ως το μεγαλύτερο εχθρό του και να απαιτήσει από το κράτος να τεθεί αυτή εκτός νόμου. Νόμιμοι ναζιστές μαχαιροβγάλτες σημαίνει να είναι παράνομοι οι δημοκράτες. Για να είναι αποτελεσματικό και πειστικό το αντιφασιστικό αυτό μέτωπο και να ενώνει το λαό πρέπει να είναι ενάντια σε κάθε φασιστική βία. Τέτοια είναι και η βία με αριστερό πρόσωπο που έχει πολιτικό προστάτη το ΣΥΡΙΖΑ. Η βία αυτή άνοιξε το δρόμο στους ναζί ξυλοκοπώντας σε δρόμους και συγκεντρώσεις ακόμα και δολοφονώντας πολιτικούς ή δήθεν ταξικούς αντιπάλους. Τέτοια είναι και η βία του ψευτοΚΚΕ με τους τραμπουκισμούς μέσα στα συνδικάτα και με την επιβολή ψευτοαπεργιών ομηρείας του πληθυσμού στα λιμάνια και τους δρόμους. Ωστόσο το δημοκρατικό μέτωπο πρέπει πάντα να κάνει μία θεμελιακή διάκριση: ότι καμιά άλλη αντιλαϊκή βία δεν ισοδυναμεί με την κανιβαλική ρατσιστική βία και από ιστορική και από πρακτική πολιτική άποψη. Δεν είναι τυχαίο ότι το πιο φασιστικό κομμάτι της ψευτοαριστερής βίας (πυρήνες της φωτιάς) ήδη έχει τείνει φιλικό χέρι στους ναζί.

Η Χρυσή Αυγή φαίνεται δυνατή αλλά στην ουσία είναι η αχίλλεια φτέρνα όλου του διακομματικού κρυφοφασιστικού καθεστώτος που έχει τσακίσει τη χώρα οικονομικά, πολιτικά και ηθικά. Είναι η αποκρουστική δηλητηριώδης ουρά του διακομματικού φασισμού που αυτός δεν μπορεί να την κρύψει μέσα στα ρούχα του όσες μεταμορφώσεις και να κάνει.

Αθήνα 07-09-12

w ΟΑΚΚΕ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ

Χαλκοκονδύλη 35, 5ος όρ. Αθήνα, τηλ-φαξ 2105232553,

www.oakke.gr, e-mail: [email protected], oakke.blogspot.com