ΚΑΛΠΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ Η ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΕΝΩ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ

Έτσι ξαφνικά και μετά από 25 χρόνια ανυπαρξίας της Χρ. Αυγής στο λεξιλόγιο του ΠΑΣΟΚ και του ίδιου, ο Βενιζέλος αποφάσισε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλία ενάντια στη Χρ. Αυγή, την οποία διαφήμισε δήθεν σαν πρωτοβουλία για να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Πρόκειται για μία καλοστημένη πολιτική απάτη για τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα και τους διεθνείς οργανισμούς που πιέζουν για μέτρα κατά της Χρ. Αυγής. Η μόνη σαφής δήλωση του Βενιζέλου κατά την παρουσίαση της πρωτοβουλίας του είναι ότι δεν πρέπει καν να ανοίξει η συζήτηση για το εκτός νόμου, επειδή δεν συμφωνούν όλα τα κόμματα σε αυτό (!!!)

Είπε συγκεκριμένα στη συνέντευξη τύπου ο Βενιζέλος: Το ότι ένα κόμμα είναι αντισυνταγματικό, προφανώς μάλιστα, δεν σημαίνει ότι η λύση είναι η τυπική απαγόρευσή του Όμως πιστεύω ότι για μας αυτό που προέχει είναι η συσπείρωση όλων των κομματικών δυνάμεων και επειδή υπάρχουν κομματικές δυνάμεις που έχουν προβληματισμούς ιστορικούς, θεωρητικούς (για το αν πρέπει να απαγορευτεί η Xρ. Αυγή- σημείωση δικιά μας) δεν πρέπει να ανοίξουμε αυτή τη συζήτηση. Το δεύτερο σαφές που είπε είναι ότι τον ενοχλεί η στάση των ΜΜΕ λόγω της αντίληψης τους πως όλα αυτά πουλάνε, όλα αυτά μπορεί να έχουν ένα ενδιαφέρον και ως εκ τούτου υπερπροβάλλονται και ταυτόχρονα αποκτούν μια επικίνδυνη επικοινωνιακή ατέλεια, για να μην πω ασυλία. Κατηγόρησε δηλαδή τα ΜΜΕ ότι τάχα παραδείχνουν τα εγκλήματα των χρυσαυγιτών ενώ κάνουν ακριβώς το αντίθετο: τα υποτονίζουν. Με λίγα λόγια τους ζητάει να μη φτάνουν στα αυτιά και στα μάτια του λαού και περισσότερο να μη γίνονται γνωστά στη διεθνή κοινή γνώμη τα εγκλήματα των ναζιστών. Φανταστείτε τι θα έλεγε αν δεν σήκωνε ανάστημα στους ναζί. Πρόκειται για κάτι ανάλογο με την καταγγελία της τρομολαγνείας των ΜΜΕ από τον ΣΥΝ, την περίοδο που κάποια κανάλια επιχείρησαν να ασχοληθούν με την εγκληματική δράση της 17Ν. Όταν ο Βενιζέλος ρωτήθηκε πως πρέπει κατά τη γνώμη του να διαχειρίζονται τα μέσα αυτό το φαινόμενο, απάντησε ότι πρέπει αυτό να το συζητήσει πρώτα με την ΕΣΗΕΑ και τις δημοσιογραφικές ενώσεις!!! Αυτή η κριτική του Βενιζέλου στα ΜΜΕ είναι ουσιαστικά ένα πολύ σημαντικό και πρακτικό χέρι βοηθείας στους ναζιστές, που καταγγέλλουν εξίσου τα ΜΜΕ για τα ρεπορτάζ τους. (Ολόκληρη η συνέντευξη τύπου του Βενιζέλου δημοσιεύεται απομαγνητοφωνημένη στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ, από όπου παίρνουμε τα σχετικά αποσπάσματα).

Η κάλυψη του εγκληματικού χαρακτήρα της Χ.Α. σα ναζιστικής οργάνωσης μέσω του βαπτίσματος της ως αντισυνταγματικής

Ενώ με προηγούμενες δηλώσεις του ο Βενιζέλος προανάγγειλε την πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ, σαν πρωτοβουλία κατά της Χρ. Αυγής λόγω του ναζιστικού της χαρακτήρα, στην επίσημη παρουσίαση η πρωτοβουλία μετατράπηκε σε δύο χωριστές πρωτοβουλίες, που χαρακτηρίζονται αλληλένδετες. Η μία πρωτοβουλία είναι κατά της ρατσιστικής, ξενοφοβικής, νεοναζιστικής κοινωνικής βίας. Η δεύτερη πρωτοβουλία είναι για την ανάδειξη της Χρυσής Αυγής ως αντισυνταγματικού μορφώματος, που έχει δυστυχώς ψηφιστεί από ένα τμήμα του ελληνικού λαού και υπάρχει μέσα στο Κοινοβούλιο.

Έτσι μπαίνει σε δεύτερη μοίρα ο χαρακτήρας της Χρυσής Αυγής σα ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας. Πρόκειται για απόλυτα συνειδητή ελάφρυνση της Χρ. Αυγής, για πλήρη διαστρέβλωση του ζητήματος και για επικίνδυνη σύγχυση.

Ο κίνδυνος από την ύπαρξη και τη δράση μιας ναζιστικής συμμορίας δεν προέρχεται από την αντίθεση της στο Σύνταγμα και στο πολίτευμα, όπως υποστηρίζει ο Βενιζέλος, γιατί στο Σύνταγμα και στο πολίτευμα μπορεί να στέκονται αντίθετες και προοδευτικές δυνάμεις, ιδιαίτερα σε επαναστατικές περιόδους. Το πρόβλημα με τους ναζιστές είναι ότι είναι έμπρακτα ενάντια στο Σύνταγμα από την πλευρά της αγριότητας, του κανιβαλισμού δηλαδή ως γενοκτόνοι ρατσιστές. Γι αυτό η προστασία των στοιχειωδών ανθρώπινων και δημοκρατικών δικαιωμάτων που κατοχυρώνονται σε μία σειρά από διεθνείς και ευρωπαϊκές συμβάσεις, που αποτελούν κατακτήσεις των λαών και του αντιναζιστικού αγώνα, που κατοχυρώνονται και στο ελληνικό Σύνταγμα, επιβάλει την απαγόρευση των ναζιστικών οργανώσεων και όχι κάθε κόμματος και κάθε ομάδας προσώπων που είναι αντίθετη με το κάθε Σύνταγμα. Εδώ μιλάμε συγκεκριμένα για τα άρθρα 2 και 5 του Συντάγματος όπου κατοχυρώνεται η προστασία της αξίας του ανθρώπου σαν πρωταρχική υποχρέωση της πολιτείας, και η απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων.

Πέρα από όλα αυτά υπάρχει υποχρέωση του κράτους για απαγόρευση των ναζιστικών οργανώσεων με βάση το άρθρο 4 της Διεθνούς Αντιρατσιστικής Σύμβασης του ΟΗΕ που η Ελλάδα έχει κυρώσει, ενώ το ίδιο το Σύνταγμα επιβάλλει τη συμμόρφωση της χώρας με τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνει μέσα από την κύρωση διεθνών συνθηκών.

Ο Βενιζέλος αντίθετα υποστηρίζει ότι για τη βία της Χ.Α εφαρμογή έχει το 29 του Συντάγματος που προβλέπει ότι τα πολιτικά κόμματα πρέπει να εξυπηρετούν την ελεύθερη λειτουργία του πολιτεύματος, και το οποίο από την άλλη δεν προβλέπει μηχανισμό απαγόρευσης των πολιτικών κομμάτων που δεν την εξυπηρετούν. Όταν όμως βάζεις το ζήτημα σε αυτά τα πλαίσια, σημαίνει ότι θεωρείς σα δεδομένο ότι η Χ.Α είναι ένα πολιτικό κόμμα και πρέπει να συνεχίζει να αναγνωρίζεται σαν τέτοιο. Το πολιτικό κόμμα της Χ.Α για τον Βενιζέλο παραβιάζει τις συνταγματικές του υποχρεώσεις (!!!) και για αυτό πρέπει να απομονωθεί πολιτικά και να οδηγηθεί εκτός Βουλής από τα υπόλοιπα κόμματα του συνταγματικού τόξου, όπως τα χαρακτηρίζει. Δηλαδή, καλούνται τα κόμματα να αντιμετωπίσουν τη Χ.Α όχι στη βάση του μαζικά εγκληματικού χαρακτήρα της, αλλά στην απροσδιόριστη και ρευστή βάση του συνταγματικού πλαισίου. Αυτή η βάση, ασφαλώς ανοίγει το δρόμο στον ΣΥΡΙΖΑ και το ψευτοΚΚΕ να αρνηθούν, χωρίς να εκτεθούν καθόλου, οποιαδήποτε συνεργασία εναντίον της Χρ. Αυγής επικαλούμενοι και τις δικιές τους ανυπάκουες και επίσης από τα δεξιά αντισυνταγματικές ορέξεις.

Για να αντιμετωπιστεί η αντισυνταγματικότητα της Χ.Α, ο Βενιζέλος προτείνει οι βουλευτές της να διώκονται ποινικά, όποτε παρανομούν, για δράση κατά του πολιτεύματος (!!!) με κακουργηματικές ποινές και στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων, και να διωχθούν από τη Βουλή. Λες και οι 18 βουλευτές της θα αρχίσουν ξαφνικά να μαχαιρώνουν μετανάστες μπροστά στις κάμερες ή να καλούν τα μέλη τους να το κάνουν. Ούτε καν έχουν ποτέ παραδεχτεί ότι είναι καλό πράγμα μια τέτοια βιαιοπραγία. Η μόνη βιαιοπραγία που έκαναν ανοιχτά ήταν όταν καταστρέψαν τους πάγκους των αλλοδαπών μικροπωλητών, αλλά τότε είχαν πάρει προφυλάξεις νομικές και πολιτικές για να μη θεωρηθεί αυτόματα ο τραμπουκισμός τους σαν αυτό που ήταν: ένα ρατσιστικό έγκλημα. Αυτό λοιπόν που μπορεί να γίνει με ποινικά μέσα είναι να καταδικάζονται που και που μέλη της Χρ. Αυγής για ρατσιστικές επιθέσεις αρκεί βέβαια ο μηνυτής να είναι αρκετά ήρωας για να τα βάλει με Αλ Καπόνε που διαθέτουν κοινοβουλευτική ομάδα και που έχουν ψηφοφόρους τους μισούς αστυνομικούς. Αλλά ακόμα και τότε, για να χρεωθεί το έγκλημα στη Χ.Α θα πρέπει να αποδείξει ότι οι δράστες ήταν πραγματικά μέλη της Χρ. Αυγής και μάλιστα ότι δρούσαν κατόπιν εντολών της κομματικής τους ηγεσίας. Πως λοιπόν ο Βενιζέλος που ξύπνησε τόσο ξαφνικά από τον ύπνο του θα βγάλει τη Χρ. Αυγή από τη Βουλή; Ποιον θέλει να κοροϊδέψει το ευγλωτότερο από όλα τα δημιουργήματα του Λαλιώτη;

Γιατί είναι μία φούσκα η πρόταση Βενιζέλου για αντιμετώπιση της Χ.Α. μέσω Ποινικού Κώδικα

Είπε συγκεκριμένα ο Βενιζέλος: Και θα ζητήσουμε επίσης να συγκροτηθεί Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή, η οποία τώρα που θα εισαχθεί όπως πρέπει, το ταχύτερο δυνατό, για ψήφιση το νομοσχέδιο για τη ρατσιστική βία, για τα ρατσιστικά εγκλήματα που εκκρεμεί από την προηγούμενη Βουλή -και δυστυχώς εκκρεμεί και πέντε μήνες στην παρούσα Βουλή- να προστεθεί κεφάλαιο με το οποίο να τροποποιούνται -για να μην υπάρχει κανένα κενό και κανένα ερμηνευτικό πρόβλημα- όλες οι κρίσιμες διατάξεις του Ποινικού Κώδικα γύρω από τα θέματα αυτά. Γιατί πρέπει να απειλούνται κακουργηματικές ποινές, παρεπόμενες ποινές στέρησης των πολιτικών δικαιωμάτων, για μια σειρά από εγκλήματα. Πρόκειται για τα εγκλήματα κατά των πολιτικών σωμάτων και της Κυβέρνησης (άρθρο 157 και επόμενα του Ποινικού Κώδικα), τα εγκλήματα του κεφαλαίου της επιβουλής της δημόσιας τάξης και κυρίως το άρθρο 187 για την έννοια της εγκληματικής οργάνωσης και εν τέλει τα εγκλήματα που αφορούν προσβολές του πολιτεύματος και κυρίως τις προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας. Όσο κι αν ξενίζει ο όρος, η περιγραφή του άρθρου 135 του Ποινικού Κώδικα καλύπτει τα φαινόμενα αυτά.

Δηλαδή, ο Βενιζέλος δεν θέλει να ενισχυθεί το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο με αυστηρές διατάξεις και ποινές για το ρατσιστικό έγκλημα, αλλά να κρυφτεί το ρατσιστικό έγκλημα και μάλιστα να εξωραϊστεί με το να συμπεριληφθεί στα εγκλήματα μιας αληθινής λαϊκής επανάστασης που είναι η πάλη κατά των (αντιδραστικών) πολιτικών σωμάτων και της Κυβέρνησης και να χρησιμοποιηθούν εναντίον του ρατσιστικού εγκλήματος οι διατάξεις περί εσχάτης προδοσίας !!! Άλλο που δεν θέλουν δηλαδή οι υπερκαθεστωτικοί ναζήδες, που καμώνονται διαρκώς μπροστά στον απελπισμένο λαό ότι είναι λαϊκή και αντι-συστημική δύναμη. Αλλά και αν ακόμα με αυτό τον τρόπο βρεθούν κατηγορούμενοι οι βουλευτές της συμμορίας που έχουν εμπλακεί σε βία ποια δικαιοσύνη θα τους δικάσει; Αυτή που αθώωσε πανηγυρικά τον αρχι-ναζιστή Κ. Πλεύρη; Ή μήπως θα τους πιέσουν τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα (πλην υποτίθεται του ΠΑΣΟΚ); Μα αυτά σαν δήθεν αριστερά παριστάνουν επίσης τους ανυπάκουους εχθρούς όλων των πολιτικών σωμάτων και κυβερνήσεων, ενώ σαν λαϊκή δεξιά καλούν σε εθνική ενότητα στην οποία ανοιχτά ο Σαμαράς περιλαμβάνει και τη Χρ. Αυγή. Η τακτική του Βενιζέλου να σώσει τη Χρ. Αυγή είναι με λίγα λόγια να μεταθέσει το ζήτημα της άμεσης πολιτικής απαγόρευσης με νόμο ψηφισμένο από τη Βουλή - έστω και μόνο με έναν πραγματικά αντιρατσιστικό νόμο που θα εφαρμόζει καθαρά τη Διεθνή Αντιρατσιστική Σύμβαση σε μια ουτοπική δικαστική απαγόρευση με τα πιο βρώμικα και αντιδραστικά προσχήματα. Αλλά αν μείνουμε και στο καθαρά ποινικό επίπεδο, για ποιο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο μιλάει αυτός ο απίστευτα θρασύς υποκριτής με την κάλυψη όλων των υπόλοιπων κοινοβουλευτικών κομμάτων που προστατεύουν τους ναζιστές, όταν θα μπορούσαν ένα σωρό διώξεις και για φυσική και για ηθική αυτουργία να είχαν ασκηθεί με τον υπάρχοντα αντιρατσιστικό νόμο, τον 927/79 που τον καταργήσανε στην πράξη δικαστήρια και κράτος;

Δεν είναι τυχαίο που ο Βενιζέλος άφησε βολικά έξω από τους χώρους όπου υπάρχει επιρροή του ναζισμού που πρέπει να αντιμετωπιστεί το χώρο της δικαιοσύνης (μίλησε για την αστυνομία, τα σχολεία και την εκκλησία). Ήταν, φαίνεται, εντός του συνταγματικού τόξου οι εισαγγελείς και δικαστές που από την έδρα έκαναν φιλοναζιστικές τοποθετήσεις στην υπόθεση του Κ. Πλεύρη υπερασπιζόμενοι τη συνταγματικά κατοχυρωμένη ελευθερία της ιστορικής έρευνας του επιστήμονα Πλεύρη. Τελικά, βγάλανε την απόφαση του αίσχους με τη βούλα του Άρειου Πάγου που νομιμοποίησε στην καρδιά του το ναζισμό με το χιτλερικό αντισημιτικό επιχείρημα ότι έχει δικαίωμα κάποιος (εν προκειμένω ο Πλεύρης) να καλεί σε εξόντωση των Εβραίων αρκεί να επικαλείται γι αυτό τη δήθεν συνομωσία τους για την παγκόσμια κυριαρχία. Αυτή η απόφαση καλύφθηκε από όλες τις κυβερνήσεις και τα κοινοβουλευτικά κόμματα. Πως θα πάνε τώρα τα δικαστήρια να καταδικάσουν το Μιχαλολιάκο γιατί δήλωσε ότι δεν υπήρξαν κρεματόρια, όταν έχουν νομιμοποιήσει το κάλεσμα σε επαναλειτουργία του Άουσβιτς και αυτό έχει περάσει από το ελληνικό κράτος σα μία συνταγματική δικαστική απόφαση; Με τις διατάξεις περί εσχάτης προδοσίας;

Είναι απλό: Τίποτα δεν κωλύει τον Βενιζέλο να υποβάλει μήνυση για ηθική αυτουργία κατά του Μιχαλολιάκου και του Κασιδιάρη για τη μέχρι τώρα βία της Χρ. Αυγής με τον ισχύοντα αντιρατσιστικό, και να καλέσει για μάρτυρες κατηγορίας τους βουλευτές όλων των κομμάτων, πλην της Χρ. Αυγής, και τους 282, αντί να κάνει φλύαρες και νεφελώδεις διακηρύξεις. Δεν θέλει όμως ο Βενιζέλος, όπως και οι υπόλοιπες κοινοβουλευτικές ηγεσίες τους ναζιστές εκτός του πολιτικού συστήματος. Αυτοί όλοι έχουν για χρόνια εκθρέψει το τέρας. Ποιος από αυτούς έκανε μήνυση στον Παναγιώταρο, πριν γίνει βουλευτής, όταν επιτέθηκε προεκλογικά μαζί με άλλα κρανοφόρα και ροπαλοφόρα 20 μέλη της ναζιστικής ομάδας σε εκδήλωση του Ουράνιου Τόξου, του κόμματος της σλάβικης, εθνικής μακεδονικής μειονότητας το 2009; Το βίντεο ακόμα κάνει το γύρο του ίντερνετ, αλλά όλοι εδώ και πρώτο-πρώτο το αντι-σκοπιανό ΠΑΣΟΚ, το αγνοούν επιδεικτικά. Και πώς να του κάνουν μήνυση όταν για χρόνια αρνούνται την ύπαρξη ενός νέου μικρού έθνους στα Βαλκάνια και απαιτούν να αλλάξει όνομα και στο βάθος στρατηγικές συμμαχίες; Και ποιοί; Αυτοί που προώθησαν τον εθνορατσισμό, αξιοποίησαν το σοβινισμό, καλλιέργησαν τον αντισημιτισμό, διέσπασαν την εργατική τάξη επιτρέποντας το σπασμένο μεροκάματο για τους μετανάστες εργάτες που τους κράτησαν έξω από τα συνδικάτα και στο περιθώριο της κοινωνικής και πολιτικής ζωής; Αυτοί που ταυτόχρονα άφησαν επίτηδες ασύδοτη τη μαύρη εργασία και άνοιξαν τα σύνορα για να φέρουν στο κέντρο της Αθήνας ένα μεταναστευτικό πληθυσμό που δεν μπορεί να τον θρέψει η κατεστραμένη χώρα μας, παρά μόνο αν τον φέρει σε σύγκρουση με το ντόπιο άνεργο πληθυσμό, και που μετά από όλα αυτά εγκατέστησαν τη Χ.Α σε διάφορες περιοχές του κέντρου και την άφησαν να παριστάνει τον προστάτη του πληθυσμού, να δέρνει και να μαχαιρώνει ανενόχλητη;

Όλοι μαζί έχουν ένα κοινό στρατηγικό στόχο, να υποδουλώσουν τη χώρα στο νεοναζιστικό άξονα Ρωσίας-Κίνας. Όσο ο Μιχαλολιάκος και ο Κασιδιάρης θα ζητάνε επίσημα στη Βουλή το ρώσικο νεοναζιστικό στρατό να εγκατασταθεί στη χώρα, τόσο θα απολαμβάνουν την προστασία του καθεστώτος. Όταν θα έρθει η ώρα των κινημάτων κατά των ρωσο-κινέζικων κεφαλαίων που παίρνουν όλο και μεγαλύτερα κομμάτια της οικονομίας και θα καταβασανίσουν τους εργαζόμενους και τη χώρα με τις δουλοκτητικές και φασιστικές μεθόδους τους, οι ναζιστές θα φανούν εξαιρετικά χρήσιμοι σε αυτό το καθεστώς.

Το καθεστώς αναθέτει στο πιο κακόφημο και χρεωκοπημένο κόμμα την κάλπικη αντιναζιστική πρωτοβουλία!

Με λίγα λόγια ο Βενιζέλος δίνει με την πρωτοβουλία του νέο χρόνο και νέα άλλοθι νομιμότητας και επαναστατικότητας στη Χρ. Αυγή και κυρίως κάλυψη στα υπόλοιπα κόμματα του καθεστώτος. Κι αυτό με έναν βασικό στόχο: Να ρίξει στάχτη στα μάτια των δημοκρατών της Δύσης και όλου του κόσμου που ανησυχούν με το μοναδικό στον κόσμο ανοιχτό ελληνικό κοινοβουλευτικό ναζισμό που συμβαίνει να είναι τόσο ρωσόδουλος όσο και ο Βενιζέλος και τα στενά τσιράκια του στο ΠΑΣΟΚ. Ο Βενιζέλος βγήκε να παρουσιάσει με τέτοιο θορυβώδη τρόπο την πρωτοβουλία κατά της Χρ. Αυγής κυρίως για να εκτονώσει τις διεθνείς αντιδράσεις, αλλά και για να αποπροσανατολίσει και να απογοητεύσει ένα ρεύμα μέσα στα λαό μας που έχει αρχίσει να διαμορφώνεται με αίτημα το εκτός νόμου των ναζιστών. Είναι αλλεπάλληλα τα δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου, έχουν γίνει συχνές οι επισκέψεις της διεθνούς οργάνωσης Human Rights Watch (Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων) και οι καταγγελίες της για τη ρατσιστική βία, είναι έκδηλη η ανησυχία των επικεφαλής των θεσμικών οργάνων στην Ευρώπη, ενώ και οι εβραϊκές οργανώσεις παγκόσμια θορυβήθηκαν ιδιαίτερα μετά την ανάγνωση στη Βουλή από τον Κασιδιάρη ενός αποσπάσματος του αντισημιτικού λίβελου Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών. Το θράσος των κοινοβουλευτικών κομμάτων που έφτασαν στο σημείο σαν κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία να χώσουν μία εκπρόσωπο της ναζιστικής συμμορίας, την Ελ. Ζαρούλια, στην Επιτροπή για την Ισότητα και τη Μη Διάκριση του Συμβουλίου της Ευρώπης (!) προκάλεσε επίσημη επίσκεψη στη χώρα του επικεφαλής της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μούιζνεκς, με αντικείμενο τη στάση του ελληνικού κράτους απέναντι στη Χρ. Αυγή και τη ρατσιστική βία. Για αυτό το θέμα ο Βενιζέλος υποσχέθηκε μεταξύ πολλών άλλων ότι θα φροντίσει να διώξει τη Ζαρούλια από το Συμβούλιο της Ευρώπης, λες και είναι δύσκολο. Το διώξιμο μπορεί να γίνει με απόφαση της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας και φεύγει αύριο το πρωί αν το θέλουν πραγματικά. Αυτοί όμως κοιτάνε απλά να ρίχνουν στάχτη στα μάτια της Ευρώπης.

Βέβαια καλού κακού το ρωσόφιλο ελληνικό πολιτικό σύστημα ανέθεσε το σικέ αντιναζιστικό αγώνα στο όλο και πιο μειοψηφικό και σίγουρα στο πιο ανυπόληπτο στο λαό τμήμα του, το πιο πολιτικά φθαρμένο και το περισσότερο κατηγορημένο για διαφθορά, ώστε η αντιναζιστική εκστρατεία του όχι μόνο να έχει τη μικρότερη δυνατή απήχηση στο εσωτερικό, αλλά να επαληθεύει τη δημαγωγία των ναζί ότι τάχα τους κυνηγάνε οι διεφθαρμένοι μνημονιακοί. Φρόντισε μάλιστα ο Βενιζέλος να τονίσει το ότι ο ίδιος είναι μνημονιακός και ότι η Χ.Α είναι αντιμνημονιακή, δήθεν για να ζητήσει από τους υπόλοιπους αντιμνημονιακούς να μη σταθούν σε αυτό το σημείο για να ενώσουν τις δυνάμεις τους ενάντια στη Χ.Α, αλλά στην πραγματικότητα για να ρίξει και άλλο μύλο στο νερό των ναζιστών. Ο ΣΥΡΙΖΑ αμέσως τοποθετήθηκε κατά της πρωτοβουλίας σαν πυροτέχνημα, επειδή την άνοδο της φασιστικής ακροδεξιάς τη φέρνει τάχα η μνημονιακή πολιτική, χωρίς να εξηγεί γιατί ο πιο έντονος θιασώτης της δήθεν αντιμνημονιακής πολιτικής είναι η Χρ. Αυγή. Το ψευτοΚΚΕ, επίσης στο ίδιο μήκος κύματος μίλησε για αποπροσανατολισμό του λαού. Ο Σαμαράς σαν πρωθυπουργός και σαν πρόεδρος της ΝΔ σιώπησε εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την αποδοκιμασία του, ενώ ο Μπίστης της ΔΗΜΑΡ, που είναι η χειρότερη μετεμψύχωση του κυβερνώντος ΠΑΣΟΚ, χαρακτήρισε χρήσιμη την πρωτοβουλία. Ο ίδιος προεκλογικά είχε υποστηρίξει ότι είναι καλύτερα η Χ.Α να είναι μέσα στη Βουλή, γιατί υποτίθεται έτσι θα αποκαλυπτόταν ο χαρακτήρας της και θα απομονωνόταν. Τώρα που τα ποσοστά της αυξάνονται, αυτός ο πιο ακούραστος κομματικός περιηγητής συνεχίζει να δίνει συμβουλές.

Μία προβοκατόρικη έκρηξη που έγινε στα γραφεία της Χ.Α στον Ασπρόπυργο την επόμενη μέρα, ήταν η αφορμή για να υποβάλουν οι ναζιστές μήνυση κατά του Βενιζέλου και του Αλιβιζάτου, που στήριξε τον Βενιζέλο και χαρακτήρισε τη Χ.Α εγκληματική συμμορία, για διέγερση σε βιαιοπραγίες και διχόνοια, χρησιμοποιώντας δηλαδή ειρωνικά τις ίδιες διατάξεις με τις οποίες υποτίθεται ότι θα πολεμήσει ο Βενιζέλος τη Χ.Α!!!

Κανένας δημοκράτης και αντιφασίστας, δεν πρέπει να εξαπατηθεί από τη στημένη παράσταση του Βενιζέλου. Κυρίως πρέπει να καταγγελθεί και αυτός και όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, κυρίως αυτά της ψευτοαριστεράς, γιατί επιμένουν μέχρι σήμερα να κρατάνε νόμιμους τους ναζιστές.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ! ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΩΡΑ Η ΧΡ. ΑΥΓΗ!