ΔΙΩΤΗΣ: Ο ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ

Σε άλλο άρθρο μας σε αυτό το φύλλο αναφερόμαστε στο πως το καθεστώς παγίδευσε τον Παπακωνσταντίνου σαν ένοχο για την πλαστογραφία της λίστας Λαγκάρντ. Με τα στοιχεία που ήρθαν στο φως από τη δικαστική έρευνα αποκαλύπτεται σαν ένοχος πλαστογραφίας ο αγαπημένος εισαγγελέας του καθεστώτος, Διώτης, που χειρίστηκε τις ανακρίσεις των 17νοεμβριτών αποφεύγοντας επιμελώς οποιαδήποτε διερεύνηση των διασυνδέσεων τους με τον κρατικό μηχανισμό.

Οι ευθύνες του Διώτη όπως και του Καπελέρη για την απόκρυψη της λίστας Λαγκάρντ ήταν φανερές από την αρχή, πριν έρθει η γνήσια λίστα από τη Γαλλία, αφού και οι δυο τους πήραν τη λίστα στα χέρια τους και δεν έκαναν τις έρευνες που έπρεπε να κάνουν για φοροδιαφυγή σαν επικεφαλής του ΣΔΟΕ.

Ο Διώτης είπε ψέμματα στη Βουλή ότι έδωσε στο Βενιζέλο το στικ που πήρα από τον Παπακωνσταντίνου με την αλλοιωμένη λίστα αφού αποδεικνύεται τώρα ότι το στικ είχε εγγραφεί πολύ αργότερα όταν ο Διώτης χειριζόταν τη λίστα με προϊστάμενο το Βενιζέλο, και ο Παπακωνσταντίνου είχε φύγει από το υπουργείο οικονομικών. Με λίγα λόγια είναι ο πρώτος ένοχος για την αλλοίωση της και για το στήσιμο προβοκάτσιας κατά του Παπακωνσταντίνου.

Στην προβοκάτσια αυτή δένονται στενά ΣΥΡΙΖΑ και Διώτης, αφού όταν πια είχε αποκαλυφθεί η απόκρυψη της λίστας, και οι ευθύνες του Διώτη, στις αρχές Δεκέμβρη του 2012, ο Τσίπρας είχε επαφές μαζί του στις οποίες διαπιστώθηκε «σύγκλιση» και μάλιστα διιέρρευσε ότι θα του έκανε πρόταση να συμμετέχει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές! (http://www.enikos.gr/politics/101385,O_Diwths_paei_ston_SYRIZA;.html).

Υπάρχει μεγαλύτερη προστασία από αυτή σε έναν ύποπτο για συγκάλυψη φοροφυγάδων και συμμετοχή σε απόκρυψη στοιχείων σε βάρος του Δημοσίου;

Υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη για την εμπλοκή του ΣΥΡΙΖΑ στη στημένη, όπως όλα δείχνουν, κατηγορία κατά του Παπακωνσταντίνου για αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ;