Ανακοίνωση της ΟΑΚΚΕ για την φρικτή δολοφονία των 3 εργαζομένων από τους σοσιαλφασίστες στις 5 του Μάη

 

Η χώρα έχει μπει σε μια νέα περίοδο μεγάλης φασιστικής βίας και πολιτικής ανωμαλίας.

Ο σοσιαλφασισμός δολοφόνησε  χθες με φριχτό θάνατο τρεις εργαζόμενους προκειμένου να προωθήσει παραπέρα το κεντρικό πολιτικό του σχέδιο που είναι η απομάκρυνση της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και η υποδούλωσή της στον νεοναζιστικό άξονα Ρωσίας Κίνας που περιμένει  τώρα σαν το κοράκι να καταπιεί την χρεωκοπημένη χώρα μας ακριβώς εξ αιτίας της πολύχρονης δράσης των πρακτόρων του σε αυτήν. Φυσικοί αυτουργοί των φόνων ήταν οι αναρχοναζήδες (αναρχικοί στη μορφή ναζήδες στην ουσία) που με την προστασία των εξωκοινοβουλευτικών σοσιαλφασιστών έχυσαν βενζίνη για να σκοτώσουν . Όμως άμεσοι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας ήταν ο ΣΥΝ και το ψευτοΚΚΕ και έμμεσοι οι υπόλοιποι πολιτικοί ηγέτες.

Τα ψευτοΚΚΕ και ΣΥΝ όπως έκαναν και το Δεκέμβρη του 2008 χρησιμοποιούν εδώ και βδομάδες την δίκαιη αντίθεση του λαού στα σκληρά μέτρα πείνας εναντίον του για να στήσουν ένα ψεύτικο σκηνικό μαζικής εξέγερσης  πάνω σε μια καταστροφική για τον ίδιο το  λαό και για τη χώρα πολιτική γραμμή. Αυτή η γραμμή καλλιεργημένη για χρόνια είναι  γραμμή έμπρακτης  φασιστικής βίας των ταγμάτων εφόδου του ψευτοΚΚΕ και του ΣΥΝ ενάντια  στο λαό, ενάντια στον πολιτικό δημοκρατισμό και ενάντια στις παραγωγικές δυνάμεις τη χώρας. Αυτή η βία που οδήγησε τελικά και στη χρεωκοπία της χώρας τώρα κλιμακώνεται.

Το σκηνικό της δολοφονικής βίας της 5 του Μάη απευθύνεται κυρίως στο εξωτερικό της χώρας και απαιτεί σαν τέτοιο τη φωτιά, την καταστροφή και τελικά το φόνο για να δώσει ακριβώς την εικόνα της  χώρας που καταστρέφεται μέσα σε μια ατέλειωτη εξέγερση ενάντια στην καταπιεστική Δύση και στον φιλελεύθερο καπιταλισμό της. Κρυφό αίτημα όλου του σκηνικού: η πορεία της χώρας προς τους ανατολικούς φασισμούς, που σημαίνει προς την πιο άγρια φασιστική δικτατορία.

Το ψευτοΚΚΕ και ο ΣΥΝ για να καλυφθούν ισχυρίζονται και τώρα, όπως και το 2008 και όπως πάντα, ότι οι δικές τους διαδηλώσεις είναι ειρηνικές αλλά τις προβοκάρουν οι πράκτορες του εχθρού. Όμως αν ένα μαζικό κίνημα με μια δημοκρατική ηγεσία αισθανόταν ότι προβοκάρεται από τον εχθρό θα έκανε ένα πράγμα. Θα ασχολιόταν πάνω απ όλα και πριν απόλα με αυτόν τον εχθρό και θα τον συνέτριβε πολιτικά και οργανωτικά. Εδώ και χρόνια θα είχε τελειώσει με αυτόν. Όμως τι κάνουν το ψευτοΚΚΕ και ο ΣΥΝ; Λένε πάντα: Το κίνημα μας είναι αρκετά μαζικό και αυτό μετράει, δεν θα μας το χαλάσουν 3  νεκροί ή 1000 καμένα, σπασμένα και λεηλατημένα  μαγαζιά, ούτε θα μας το χαλάσει μια απόπειρα μπουκας ναζιστών και φασιστών για να κάψουν τη Βουλή .

Αυτός είναι κλασικός φασιστικός κυνισμός. Πρόκειται δηλαδή για το αντίθετο που θα έκανε ένα πραγματικά επαναστατικό δημοκρατικό κίνημα αν θα προβοκαριζόταν. Ένα τέτοιο κίνημα θα  σεβόταν το λαό, τη ζωή του και την περιουσία του και θα έλεγε: Κεντρικό ζήτημα οι προβοκάτορες. Κεντρικό ζήτημα οι 4 νεκροί, τα 1000 μαγαζιά, η απόπειρα μπούκας των  φασιστών στη Βουλή όχι μόνο γιατί κάνουν ζημιά στο λαό αλλά και γιατί σπιλώνουν το δικό μου αγώνα. Ένα τέτοιο επαναστατικό και δημοκρατικό κόμμα θα καλούσε πάνω απόλα και πριν καν συνεχίσει τον αγώνα του σε άλλα μέτωπα, σε παλλαϊκή πολιτική και οργανωτική ακόμα και στρατιωτική πάλη ενάντια στους προβοκάτορες , θα τους σταματούσε όταν καίγανε και κλέβανε και σκοτώνανε. Θα πέθαινε κυριολεκτικά γι αυτό το σκοπό ώστε να ενωθεί με το λαό. Και την άλλη μέρα θα πάλευσε κόντρα σε αυτούς τους προβοκάτορες για ειρηνικές και δημοκρατικές εξελίξεις, και τελικά θα τους συνελάμβανε  και θα τους παρέδινε στην δικαιοσύνη και πιο πολύ θα τους παρέδινε στην καταισχύνη και το μίσος του λαού.

Αλλά ποιος θα τους καταγγείλει, ποιος θα τους αναχαιτίσει, ποιος θα συλλάβει τους αναρχοναζήδες αφού τους προστατεύει και πολιτικά και οργανωτικά ο ΣΥΝ, που η πορεία του και το ευρύτερο μπλοκ του γίνεται πάντα το κρυσφήγετο των τραμπούκων  όπως είναι  και κρησφύγετό τους το πανεπιστημιακό άσυλο που τους έχει παραδώσει ο ΣΥΝ και το ψευτοΚΚΕ για να τσακίζουν από κοινού και με τα άλλα τάγματα εφόδου τους διαφωνούντες εκπαιδευτικούς; Και ποιος θα καταγγείλει τους δολοφόνους σαν κεντρικό πολιτικό ζήτημα όταν το ψευτοΚΚΕ και ο ΣΥΝ βαδίζαν ψύχραιμα και το Δεκέμβρη και τώρα πάνω στα αποκαϊδια των μαγαζιών, ενώ τώρα οργάνωσαν διαδήλωση την άλλη μέρα πάνω από τα πτώματα των δολοφονημένων πολιτών ; Ποιος θα καταγγείλει τους φονιάδες όταν το ευρύτερο μπλοκ του ΣΥΝ της χθεσινής πορείας προχωρούσε κάτω από τα μπαλκόνια όπου οι άνθρωποι καίγονταν και οι διαδηλωτές συνέχιζαν να περπατάνε και φώναζαν τα συνθήματά τους, ενώ οι επικεφαλής του μπλοκ φώναζαν σε μερικούς διστακτικούς: προχωράμε!!!  Αυτό το μαρτυρά βίντεο που παίχτηκε στις ειδήσεις του Σκάι στις 6 Μάη στις 10.05 το βράδυ. Επίσης στις ΕΤ3 στις 10.25 το ίδιο βράδυ προβλήθηκε μια πρωινή δήλωση αυτόπτη μεσήλικης μάρτυρας που είπε ότι οι διαδηλωτές που περνούσαν κάτω από τους ανθρώπους που καίγονταν στα μπαλκόνια όχι μόνο δεν σταματήσανε αλλά απατώντας στις κραυγές ανθρώπων στο πεζοδρόμιο που καλούσαν σε  βοήθεια των θυμάτων φώναξαν: αφήστε τους να πεθάνουν είναι απεργοσπάστες!!!!

Οι δολοφόνοι έχουν μια δολοφονική γραμμή καλά δουλεμένη για χρόνια μέσα σε όλο τον κοινοβουλευτικό και εξωκοινοβουλευτικό σοσιαλφασιστικό συρφετό. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που χάρηκαν όταν οι αμερικανοί πολίτες  έπεφταν στο κενό όταν φλέγονταν οι δίδυμοι πύργοι. Είναι πια σάπιοι και έτοιμοι για φρικαλεότητες σε βάρος του λαού που θα τους αντισταθεί  ή θα διαφωνήσει μαζί τους γιατί τον θεωρούν αλλοτριωμένο από τον καπιταλισμό. Αυτόν τον σάπιο, τον διεστραμμένο και εγκληματικό αέρα αναπνέουν οι δολοφόνοι που έκαψαν ζωντανούς τους τρεις εργαζόμενους .

 Αλλά δεν είναι μόνο ο ΣΥΝ, δεν είναι μόνο το ψευτοΚΚΕ. Η πολιτική προστασία των δολοφόνων βρίσκεται στην κορυφή της πολιτικής εξουσίας. Βρίσκεται κυρίως στον διπρόσωπο πρωθυπουργό, στον διπρόσωπο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και στον πιο πολύ διπρόσωπο απ όλους αρχιφασίστα Καρατζαφερη. Αυτός  παριστάνει τελευταία  τον φιλελεύθερο για να ξεπλυθεί στη Δύση ενώ από κάτω χτίζει την πιο δολοφονική νεοναζιστική γραμμή και την βία κατά των αστών κλεφτών εθνοπροδοτών. Ο ρόλος του είναι να χτυπάει την φασιστική βία της  ψευτοαριστεράς σαν βία λαϊκή και επαναστατική, οπότε την δικαιώνει στα μάτια των μπερδεμένων δημοκρατών. 

Τι κάνει λοιπόν αυτός και οι Παπανδρέου- Σαμαράς.  Χτυπάνε τους δολοφόνους σαν να είναι εκτός πολιτικής, σαν να είναι έξω και μακρυά από όλα τα κόμματα και τα πολιτικά ρεύματα της Βουλής, σαν να μην είναι οι ίδιοι οι δολοφόνοι και ολάκερη η πολιτική τους γραμμή μέσα στα κινήματα του ψευτοΚΚΕ και του ΣΥΝ. Ακόμα χειρότερα την μεγαλύτερη πολιτική νομιμοποίηση της σοσιαλφασιστικής της γραμμής και ένα μέρος του όγκου αυτής  της διαδήλωσης τον δίνουν οι συνδικαλιστικοί στρατοί της ΠΑΣΚΕ  και της ΔΑΚΕ. Αυτούς  τους στέλνουν ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς σαν ΓΣΕΕ και σαν ΑΔΕΔΥ στις διαδηλώσεις ακριβώς με τα συνθήματα και την πλατφόρμα των ψευτοΚΚΕ και ΣΥΝ την ίδια ώρα που οι ίδιοι εμφανίζονται φιλοευρωπαίοι για να μένει η Ελλάδα μέσα στην ΕΕ και να την διασπάει και να την διαλύει .

Σε λίγες μέρες αυτοί οι 5 σιχαμερές  πολιτικές ηγεσίες  θα κοιτάξουν να ξεχαστούν οι νεκροί της  5 του Μάη. Ήδη στην απογευματινή συνεδρίαση της επόμενης μέρας του φρικτού φονικού το μόνο για το οποίο νοιάστηκαν ήτανο εκφασισμός της πολιτικής ζωής . Διαγραφή φασιστικού τύπου της αρχηγού της εσωκομματικής αντιπολίτευσης μέσα στη ΝΔ, και ανακοίνωση από τον Παπανδρέου ποινικών διώξεων κατά των φιλοευρωπαίων της ΝΔ κατά την  πρόσκληση του ΛΑΟΣ.

Οι ηγέτες πράκτορες του νεοναζιστικού μετώπου Ρωσίας- Κίνας και πραγματικοί προβοκάτορες θα προχωρήσουν γρήγορα. Αλλά μαζί με αυτούς θα προχωρήσουν και οι αντιστάσεις του λαού. Ποτέ ως τώρα το ψευτοΚΚΕ δεν έκανε τόσο ωμό σαμποτάζ στην ανάπτυξη και κυρίως τόσο ωμές και ρητές αρνήσεις του Συντάγματος και ποτέ ο ΣΥΝ δεν ήταν πιο ανυπόλυπτος , ποτέ ο Παπανδρέου τόσο κωμικά ασυνεπής στις υποχέσεις του, ποτέ ο αρχηγός της ΝΔ τόσο δικτάτορας χωρίς αληθινό κύρος και τόσο διασπαστής. Το χειρότερο: Οι νεκροί της 5 του Μάη δεν θα ξεχαστούν εύκολα. Οι φαιοκόκκινοι δολοφόνοι νομίζουμε ότι έκαναν ένα μεγάλο πολύ μεγάλο  λάθος γιατί ποτέ  τα τελευταία 35 χρόνια ο λαός δεν έχει μπει τόσο πολύ και τόσο πλατιά στην πολιτική αναζήτηση και στην πολιτική ζύμωση. Ξύπνησε απότομα μέσα σε έναν εφιάλτη, αλλά ξύπνησε . Ο παλιός ψεύτικος κόσμος με τις αυταπάτες του γκρεμίστηκε. Το έδαφος είναι έτοιμο για έναν καινούργιο. Οι φασίστες θα σπεύσουν να μετατρέψουν  τα συντρίμια του παλιού σε φυλακές του λαού. Όμως μαζί με αυτόν θα είμαστε και μεις εκεί για να το εμποδίσουμε.

Όποιος έχει τη σωστή γραμμή θα νικήσει.