ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
  ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΡΧΕΙΟ email

Γραφεία:
Χαλκοκονδύλη 35
104 32 Αθήνα
Τηλ-Fax
210 5232553

  ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ

ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ “ΧΡ. ΑΥΓΗΣ”

Η ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ Η ΟΑΚΚΕ συμμετέχουν στην συγκέντρωση ενάντια στη “Χρ.Αυγή”.

Printer Friendlyprinter friendly

Η “Χρ. Αυγή” δεν είναι μια ακροδεξιά οργάνωση λεπενικού τύπου. Είναι μια ανοιχτή ναζιστική οργάνωση και είναι η μόνη νόμιμη σε όλη την Ενωμένη Ευρώπη. Σε καμιά Γαλλία, καμιά Αυστρία και καμιά Ιταλία δεν θα επιτρεπόταν σε ανοιχτούς υπερασπιστές του Χίτλερ να έχουν γραφεία, να κρεμάνε βδομαδιάτικη εφημερίδα στα περίπτερα και να κατεβαίνουν σε εκλογές. Το μεγάλο σκάνδαλο είναι ότι μόνο στην Ελλάδα η κυβέρνηση και όλα ανεξαίρετα τα κοινοβουλευτικά κόμματα επιτρέπουν την νομιμότητα σε ένα ναζιστικό κόμμα που έχει μάλιστα να επιδείξει και δολοφονική δράση. Αυτή τη δράση την επιτρέπουν όχι από φιλελεύθερη διάθεση όπως διατείνονται, αλλά γιατί η ιδεολογία του ναζισμού στην “ορθόδοξη Ελλάδα” είναι πανίσχυρη στον αστικό κόσμο και διαβρώνει ταχύτατατις μάζες. Είναι εδώ όπου τα τέσσερα βασικά συστατικά του κάθε ναζισμού έχουν μια εξαιρετική μαζικότητα: α) Ο αντισημιτισμός που κρύβεταισήμερα κάτω από τον αντισιωνισμό, β) Η αντίληψη του “πολιτιστικά ανώτερου ελληνικού λαού που καταπιέζεται εξαιτίας αυτής τηςανωτερότητας και απειλείται εδαφικά”, γ) Ο αντιδραστικόςαντικαπιταλισμός της κρατικής γραφειοκρατικής ολιγαρχίας και των μεσοστρωμάτων, δ) Η ιδεολογική και πολιτική συμμετοχή στον αντιιμπεριαλισμό χιτλερικού τύπου δηλαδή στη συμπαράταξη με τους φασισμούς του κρατικομονοπωλιακού μονοπώλιου (Ρωσία-Κίνα-Ιράν) ενάντια στο κλασσικό χρηματιστικό μονοπώλιο. Η πανεθνική διαταξική στοίχιση στο αντινεοφιλελεύθερο μέτωπο είναι αυτής της φύσης.
Η ακύρωση των συγκεντρώσεων της “Χρ. Αυγής” είναι επιβεβλημένη για κάθε δημοκράτη, αλλά θα μένει δίχως ουσιαστικό αποτέλεσμα όσο δεν θα συγκεντρώνονται τα πολιτικά πυρά σε αυτούς που επιτρέπουντη νομιμότητα στους ναζιστές, δηλαδή στα 4 κόμματα και ακόμα πιο ειδικά ενάντια σε αυτούς που καμώνονται τον αντιφασίστα δηλαδή την κλίκα Σημίτη- Γ. Παπανδρέου που έχει την εξουσία στη χώρα και τα “Κ”ΚΕ και ΣΥΝ πουέχουν την εξουσία στα συνδικάτα. Τα 4 κόμματα θέλουν να αφήσουν στις πολιτικές μειοψηφίες το καθήκον να παρενοχλούν τους ναζιστές και οι ίδιοι νατους κρατούν στη νομιμότητα και να καλλιεργούν τον πυρήνα των ιδεών τους. Επιπλέον τα 4 κόμματα προσφέρουν στους ανοιχτούς ναζιστές ένα πολιτικό στρατό μέσω της δουλοκτητικής τους πολιτικής που συνίσταται στην μαζική εισαγωγή και χρησιμοποίηση μιας ξένης εργατικής δύναμης χωρίς πολιτικά δικαιώματα, για να συντρίψουν το μεροκάματο και την εργατική ενότητα στην Ελλάδα.
Η ΟΑΚΚΕ και η Αντιναζιστική συμμετέχουν για να ακυρώσουν τη συγκέντρωση των ναζιστών αλλά δεν θα πάρουν μέρος σε οποιαδήποτε πορεία στη γαλλική πρεσβεία. Είναι η φαιοκόκκινη αντίδραση στην Ελλάδαπου θέλει να κάνει τον κόσμο να πιστέψει ότι το πιο φασιστικό κράτος στηνΕυρώπη δεν είναι η Ελλάδα του “ορθόδοξου τόξου” αλλά οι εκατό φορές πιο δημοκρατικές, Γαλλία, Ιταλία, Αυστρία κ.λπ. Μια πορεία ενάντια στη Χρυσή Αυγή πρέπει να καταλήγει στου Μαξίμου.

 
Αρχή Σελίδας
 
Αρχική Σελίδα   |   Νέα Ανατολή   |   Αρχείο   |   Επικοινωνία