Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΟΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΙΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 5μμ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Οι ιρανοί και ουκρανοί πρόσφυγες συνεχίζουν και κλιμακώνουν τη συνεργασία τους και διοργανώνουν νέα συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος την Κυριακή 5 του Φλεβάρη στις 5μμ. Όπως και στις συγκεντρώσεις στις δυο πρεσβείες του Ιράν και της Ρωσίας έτσι και τώρα βρίσκονται στο πλευρό των δύο προσφυγικών κοινοτήτων που αντιπαλεύουν αυτά τα πιο βάρβαρα φασιστικά τέρατα οι σύντροφοι μας και άλλοι αντιφασίστες που στηρίζουν αυτή τη σπουδαία ενότητα. Ας ξέρουν οι ρωσόφιλοι που κυριαρχούν σε όλα τα βασικά ελληνικά πολιτικά ρεύματα και που προσποιούνται τους φιλο-ουκρανούς ότι δεν θα μπορέσουν να σφραγίσουν τα χείλη της Δημοκρατίας σ αυτή τη χώρα.
Παρακάτω το κάλεσμα των δύο κοινοτήτων:
<<Η κοινή συγκέντρωση υπέρ του Ιράν και της Ουκρανίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την τρομοκρατική συνεργασία μεταξύ των κυβερνήσεων του Ιράν και της Ρωσίας στην επικράτεια της Ουκρανίας, δολοφονία παιδιών και αμάχων, καθώς και νεαρών στο Ιράν. Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 5 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος>>.