Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ "ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΠΟΥΤΙΝ" - Ουκρανία - Ισραήλ - Χαμάς, 22/12

 

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Άρθρα Αναφοράς

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ: Ο Πούτιν στην Ελλάδα που αργοπεθαίνει -Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΥΑΙΝΑΣ

 

 

 

Ποτέ ένας διαμελιστής και άρπαγας κρατών (Ουκρανία –Γεωργία),

Ποτέ ένας μαζικός σφαγέας αμάχων (Τσετσενία) και προστάτης σφαγέων (Άσαντ),

Ποτέ ένας αρχηγός μαφιόζικου κράτους εκτελεστής των πολιτικών του αντιπάλων

 δεν μπορεί να είναι φίλος οποιουδήποτε λαού παρά μόνο δυνάστης του  

Η σημερινή ιμπεριαλιστική και φασιστική Ρωσία του Πούτιν δεν είναι μια συνηθισμένη ύαινα που απλά καταβροχθίζει ένα θήραμα που προηγούμενα κάποια άλλα ιμπεριαλιστικά θηρία έχουν τραυματίσει. Είναι μια ύαινα που έχει παίξει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία της βαθειάς πληγής που βασανιστικά σκοτώνει τη χώρα και το λαό μας.

Είναι οι άνθρωποι της Ρωσίας μέσα στην Ελλάδαπου σαν πρωθυπουργοί και σαν ηγετικά κομματικά στελέχηδούλεψαν εντατικά τις τελευταίες δεκαετίες για την αποβιομηχάνισηκαι τη γενική παραγωγική αποεπένδυση τηςχώρας κυρίως με οικολογικά και δήθεν αντικαπιταλιστικάπροσχήματα. Είναι αυτότο σαμποτάζ που οδήγησε τη χώρα μας στη χρεωκοπία και το οποίο, επειδήσυνεχίστηκε με ακόμα μεγαλύτερη ένταση μέσα στη χρεωκοπία, προκάλεσε μόνο στην Ελλάδα και όχι στις άλλες χώρες του ευρωπαϊκού Νότου τα αλλεπάλληλα όλο και πιο μαρτυρικά για το λαό μνημόνια.

Δεν είναι τυχαίο ότι το μεγαλύτερο σαμποτάζ στην βιομηχανική παραγωγή και γενικά στις επενδύσεις το κάνουν τα πιο ρωσόφιλακόμματα, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ψευτοΚΚΕ, ενώ και η ίδια η Ρωσία φρόντισε μέσα στην κρίση να κρατήσει πολύ ψηλότερες τις τιμές του φυσικού αέριου στην Ελλάδα (κατά 35%) σε σχέση με τις άλλες χώρες, βοηθώντας έτσι στην συντριβή της βαριάς βιομηχανίας. Ούτε είναι τυχαίο ότι οι πιο κερδισμένεςχώρες από την ελληνική καταστροφή δεν είναι οι ευρωπαϊκές πιστώτριες, όπως λένε οι ρωσόφιλοι, αλλά οι σύμμαχες Ρωσία και Κίνα που αγοράζουν τζάμπα τα καλύτερα κομμάτια της χώρας, όπως λιμάνια (ΚΟΣΚΟ), εργοστάσια, (Δωδώνη, ΣΕΚΑΠ), τον κρατικό τζόγο (ΟΠΑΠ), τις τράπεζες (Νέσις στην Πειραιώς), ποδοσφαιρικές ομάδες και ακριβά τουριστικά ακίνητα (Σαββίδης) ακόμα και νησιά στα οποία ορίζουν χωρικά ύδατα με κυβερνητική έγκριση (ο Ριμπολόβλεφ στο Σκορπιό).Τέλος δεν είναι τυχαίο ότι οι ολιγάρχες που κυρίως πλούτισαν τις τελευταίες δεκαετίεςλόγω πολιτικής εύνοιας και βγήκαν ενισχυμένοι από την κρίση (όπως οι Μπόμπολας, Κόκκαλης, Κοπελούζος, Γερμανός κα), είναι δεμένοι με τα ψευτοΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ ή και με την ίδια τη Ρωσία.

Η αποικιακή λεηλασία μιας χώρας μπορεί να πραγματοποιηθεί πολιτικά μόνο μέσα από ένα φασιστικό καθεστώς. Ο Πούτιν παριστάνει τον αντιφασίστααλλά τοπροπαγανδιστικό του εργαλείο, η «Ρωσία Σήμερα», και ο αρχιφασίστας «θεωρητικός» του ο Ντούγκιν υποστηρίζουν σταθερά τη ναζιστική Χρ. Αυγή, που με τη σειρά της δίνει στον Πούτιν την πιο ξεδιάντροπη υποστήριξη. Επίσης δεν είναι τυχαίοι οι στενοί δεσμοί του ΥΠΕΞ Κοτζιά με τον Ντούγκιν, καθώς καιηπολιτική- δικαστική βοήθεια που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στους φονιάδες της ΧΑ. Όμως το πιο ανησυχητικό είναιη γοργήπουτινοποίηση της πολιτικής ζωής της χώρας μας από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ,με την εκστρατεία τους για τον έλεγχο της δικαστικής εξουσίας και των καναλιών (χαρακτηριστικός ο οικονομικός στραγγαλισμός του αντιπολιτευτικού ΜΕΓΚΑ) και με τις μεγάλες εκκαθαρίσεις στο στρατό μέσω των κρίσεων. Γι αυτό ο Τσίπρας θέλει στο υπ. Άμυνας τον ακροδεξιό Καμμένο.

Αν δεν αντισταθούμε στην ύαινα μας περιμένει ακόμα μεγαλύτερη πείνα, ανοιχτή πολιτική δικτατορία και αργότερα πόλεμος. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι και οι θεωρούμενες ως φιλοευρωπαϊκές σημερινές ηγεσίες της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποταμιού και της Ένωσης Κεντρώων είναι στην πραγματικότητα φιλοπουτινικές, γι αυτό ποτέ δεν έχουν καταγγείλει την ρώσικη επιθετικότητα. 

Δείτε εδώ την Αφίσα pdf icon  - English Version pdf icon