Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Karl Marx"Οι αστικές επαναστάσεις, σαν τις επαναστάσεις του δέκατου όγδοου αιώνα, ορμούν γρήγορα από επιτυχία σε επιτυχία, τα δραματικά τους αποτελέσματα ξεπερνούν το ένα το άλλο, άνθρωποι και πράγματα φαίνονται σαν σε φωτιές διαμαντιών. Η έκσταση είναι το πνεύμα κάθε ημέρας. Μα η ζωή τους είναι μικρή. Σε λίγο φτάνουν κι όλας στο ανώτατο σημείο τους και μια μακρυά αποχαύνωση κυριεύει ύστερα την κοινωνία πριν μάθει να αφομειώνει νηφάλια τα αποτελέσματα της ορμητικής και θυελλώδικης εποχής της. 

Αντίθετα οι προλεταριακές επαναστάσεις, όπως οι επαναστάσεις του δέκατου ένατου αιώνα, κάνουν αδιάκοπη κριτική στον ίδιο τον εαυτό τους, διακόπτουν κάθε στιγμή την πορεία τους, γυρίζουν πάλι σε εκείνο που φαίνεται πως έχει πραγματοποιηθεί για να το ξαναρχίσουν από την αρχή, χλευάζουν με ωμή ακρίβεια τις ασυνέπειες, τις αδυναμίες και τις ελεεινότητες που παρουσιάζουν οι πρώτες δοκιμές τους, φαίνονται πως ξαπλώνουν κάτω τον αντίπαλό τους μόνο για να αντλήσει καινούργιες δυνάμεις από τη γη και να σηκωθεί μπροστά τους πιο γιγάντιος, οπισθοχωρούν ολοένα μπροστά στην απροσδιόριστη απεραντοσύνη των ίδιων των σκοπών τους, ώσπου να δημιουργηθούν οι όροι που κάνουν αδύνατο κάθε πισωγύρισμα και οι ίδιες οι περιστάσεις φωνάζουν: Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα". 


Κ. Μάρξ. 18η Μπρυμέρ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

   Η Νέα Ανατολή κυκλοφορεί σε όλους τους νομούς της χώρας μέσω του πρακτορείου Άργος. Οι αναγνώστες πρέπει να την αναζητούν στα σημεία όπου συνήθως διανέμεται ο εξωκοινοβουλευτικός τύπος. Η Νέα Ανατολή διατίθεται σε περίπτερα πέριξ των σταθμών ΗΣΑΠ και Μετρό. Παρακάτω δημοσιεύουμε τα σημεία πώλησης με αλφαβητική σειρά στην Αθήνα και τον Πειραιά καθώς και στο υπόλοιπο Αττικής και στην Επαρχία όπως μας δόθηκαν από το πρακτορείο.         

 

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ (ανανεώθηκε στις 22/9/2020)

Κατεβάστε το αρχείο Attiki simeia polisis.pdf με τα σημεία πώλησης στο τέλος της σελίδας

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ (ανανεώθηκε στις 22/9/2020)

Κατεβάστε το αρχείο eparxia simia polisis.pdf με τα σημεία πώλησης στο τέλος της σελίδας