Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ "ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΠΟΥΤΙΝ" - Ουκρανία - Ισραήλ - Χαμάς, 22/12

 

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Άρθρα Αναφοράς

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

ΚΟΙΝΟΙ ΗΡΩΕΣ, ΚΟΙΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑ

Για να δικαιολογήσουν τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, οι φίλοι του ρωσικού κράτους, ιδιαίτερα οι ηγεσίες της ψευτοαριστεράς, συνηθίζουν να αποκαλούν την Ουκρανία ναζιστική χώρα. Η πραγματικότητα όμως έρχεται όχι μόνο να διαψεύσει πανηγυρικά το πιο πάνω αφήγημα αλλά και να καταδείξει την ιδεολογικοπολιτική συνάφεια των ηγεσιών αυτών με τα κλασικά ναζιστικά τέρατα.

 

 

Απόδειξη αυτού αποτελεί, μεταξύ άλλων, ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε από εκπροσώπους της εγχώριας ψευτοαριστεράς ο θάνατος ενός έλληνα «εθελοντή» στο κατεχόμενο Ντονμπάς. Ο εθελοντής που εξοντώθηκε και πολεμούσε στο πλευρό των ρωσικών κατοχικών δυνάμεων, αναδείχθηκε σε ηρωική φιγούρα της λεγόμενης «επιχείρησης αποναζιστικοποίησης» του Πούτιν από ιστοσελίδα που εμφανίζεται σαν αντιφασιστική και «κινηματική», όπως είναι το «Κοσμοδρόμιο» (11/8), αλλά και από την ξεδιάντροπα πουτινική Ίσκρα του Λαφαζάνη (12/8). Τα δημοσιεύματα παραθέτουν σχετικό άρθρο του πουτινικού σκυλιού Δ. Λιάτσου που γράφει τα εξής: 

“«Οι ήρωες δεν πεθαίνουν, οι ψυχές των… ηρώων είναι αθάνατες». Με τα λόγια αυτά ο ήρωας της Ρωσίας, στρατηγός ΑπτίΑλαουντίνοφ, ξεπροβοδίζει τον «Έλληνα αδελφό, πατριώτη και Ιππότη του Τάγματος Ανδρείας», Σίμο Παναγιωτίδη.

Χριστιανός, άνθρωπος που δε γνώριζε φόβο, ένας πραγματικά αφοσιωμένος φίλος και Αδελφός. Ο Σίμος ήταν συστατικό στοιχείο των ειδικών δυνάμεων της ΑΧΜΑΤ, σε αυτό τον ιερό πόλεμο και σκοτώθηκε ως πραγματικός μαχητής!

Ο Σίμος Παναγιωτίδης, παιδί της ελληνικής πολιτικής προσφυγιάς, έμαθε από τον πατέρα του να αγαπάει τη Ρωσία τόσο, όσο και την Ελλάδα. Εργάστηκε επιχειρηματικά σε πολλούς τομείς με ελληνικές εταιρίες που θα ήθελαν να δραστηριοποιηθούν στη Ρωσία… Ήταν βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος, και μέχρι τον αναπάντεχο θάνατο του, κορυφαίο στέλεχος της Αυτοκρατορικής, Παλαιστινιακής Ορθοδόξου Ένωσης, ενός Ομίλου που δημιουργήθηκε από τα μέσα του 19ου αιώνα με στόχο να στηρίζει και να προστατεύει τους χριστιανούς στους Αγίους τόπους. Το 2018, το ελληνικό τμήμα της Ένωσης με έδρα τη Θεσσαλονίκη του οποίου ήταν επικεφαλής ο Σίμος Παναγιωτίδης, εθεωρήθη ως «ξενοκίνητο», οι αρχές το έκλεισαν και κατά του επικεφαλής του ξεκίνησαν διώξεις! Ήταν η εποχή της αμερικανικής επικυριαρχίας, του πρέσβη, ΤζέφριΠάιατ, στην πολιτική της Ελλάδας! 

Ο Σίμος, το Μάιο 2022, από την Πετρούπολη όπου είχε φέρει την οικογένεια του, έφυγε εθελοντής για το μέτωπο, στο πλευρό των ρωσικών δυνάμεων. Έχοντας γνωριμία και στέρεα φιλία με τον Τσετσένο στρατηγό, Αλαουντίνοφ, άνθρωπο επίσης βαθιά θρησκευόμενο, συμφώνησε και μπήκε στις τάξεις της ΑΧΜΑΤ. Ο στρατηγός, συχνά αναφέρει ότι «είμαστε όλοι, χριστιανοί και μουσουλμάνοι, πολεμιστές του Ιησού…», και ότι ο πόλεμος αυτός που ξεκίνησε η Δύση έχει, εκτός των άλλων και σατανικές προεκτάσεις! «Παλεύουμε όλοι μαζί κατά των δυνάμεων του Αντίχριστου, κατά του σατανά»”.

Φυσικά ο άνθρωπος που υμνούν τα παραπάνω δημοσιεύματα δεν ήταν κανένας ήρωας παρά ένας ναζί-δολοφόνος στην υπηρεσία του Κρεμλίνου. Ο όμιλος που εκπροσωπούσε ήταν απλά δημιούργημα της KGB για την άσκηση πολιτικής επιρροής στο εξωτερικό. Ο ίδιος υπήρξε και πρόεδρος του ρωσικού και σερβικού κλάδου κατασκευαστικών του ομίλου Άκτωρ και είχε μάλιστα κλείσει συμφωνία 500 εκ. για την αποκομιδή-επεξεργασία απορριμμάτων στην Αγ. Πετρούπολη. Είχε επίσης καταδικαστεί πρωτόδικα από την ελληνική δικαιοσύνη για απάτη κατ’ εξακολούθηση από κοινού γιατί έπεισε τους αγρότες της Ημαθίας να εξάγουν ροδάκινα στη Ρωσία στο όνομα μια εταιρείας που ο ίδιος υπέδειξε αφήνοντας τελικά τους αγρότες αυτούς ουσιαστικά απλήρωτους. 

 

Η αποκάλυψη του σοσιαλφασισμού βρίσκεται στο ότι ο ίδιος αυτός Σίμος Παναγιωτίδης υμνείται ταυτόχρονα σαν «ήρωας» από τους ναζιστές της «Χρυσής Αυγής». Αντίστοιχο άρθρο με αυτό του Λιάτσου, με τίτλο «Inmemoriam – Σίμος Παναγιωτίδης», βρίσκουμε στο site τους (15/8), το οποίο λειτουργεί νόμιμα ξανά στο ίντερνετ χωρίς καμιά παρέμβαση από το ελληνικό κράτος (του άθλιου Μητσοτάκη). Εκεί τα υποκείμενα γράφουν: 

«Ο Έλληνας Σίμος Παναγιωτίδης που έπεσε μαχόμενος στο πλευρό των Ρωσικών Δυνάμεων ενάντια στα στρατεύματα που χρηματοδοτεί η Δύση και δυστυχώς και η Ελλάδα ενάντια στα Εθνικά της συμφέροντα. Ήταν πατέρας 5 παιδιών, βαθιά θρησκευόμενος ήταν ο άνθρωπος που με πρωτοβουλία του για πρώτη φορά μεταφέρθηκαν για προσκύνηση στη Ρωσία λείψανα του Αγίου Δημητρίου από τη Θεσσαλονίκη. Εκπρόσωπος της Αυτοκρατορικής Ορθόδοξης Παλαιστινιακής Εταιρείας στις περιοχές DPR, LPR, Zaporozhye και Kherson. Ο θάνατός του ανακοινώθηκε στις 10 Αυγούστου 2023. Ήταν ο επικεφαλής του Γραφείου Αντιπροσωπείας του IOPS στην Ελλάδα ενώ ήταν κύρια φιγούρα στο Κανάλι Telegram από τον διοικητή των ειδικών δυνάμεων Akhmat, ήρωα της Ρωσίας, στρατηγό AptiAlaudinov και εγκάρδιο φίλο του Σίμου.

Ο Σίμος Παναγιωτίδης ήταν Έλληνας στην εθνικότητα και ξεχωριστός ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

Το 1975, μαζί με τους γονείς του, επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου αποφοίτησε από το λύκειο και έλαβε ανώτερη εκπαίδευση στον τομέα της μακροοικονομίας και των διεθνών σχέσεων.

Το 2011 δημιουργήθηκε το ελληνικό παράρτημα του ΙΟΠΣ του οποίου ήταν επικεφαλής.

Την άνοιξη του 2022, ο Σίμος Παναγιωτίδης, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της καρδιάς του, πήγε εθελοντής στην περιοχή επιχείρησης NWO.

Οργάνωσε και πραγματοποίησε παραδόσεις ανθρωπιστικής βοήθειας σε στρατιώτες πρώτης γραμμής και πολίτες του Ντονμπάς. Συνεργάστηκε ενεργά με το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «ChristianMercy» και περιφερειακά παραρτήματα του ΙΟΠΣ. Πάντα συναντούσε και συνόδευε προσωπικά αντιπροσωπείες, λάμβανε φορτία, παρέδιδε ανθρωπιστική βοήθεια σε στρατιωτικό προσωπικό.

Ήταν Ιππότης του Τάγματος του Θάρρους, είχε πολλά δημόσια βραβεία».

 

Ήρωας για τους μεν, ήρωας και για τους δε. Συγχαρητήρια κύριοι «επαναστάτες» της ψευτοαριστεράς που έχετε τους ίδιους ήρωες και τους ίδιους εχθρούς με τους ναζί ομοϊδεάτες σας απόγονους των ταγματασφαλιτών του Χίτλερ! Προφανώς θα έχετε το ίδιο κατάντημα και την ίδια μοίρα με αυτούς.