Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ "ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΠΟΥΤΙΝ" - Ουκρανία - Ισραήλ - Χαμάς, 22/12

 

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Άρθρα Αναφοράς

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΣΤΑ ΠΟΥΤΙΝΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Η ηγεσία Μητσοτάκη προώθησε το νομοσχέδιο για το γάμο και βασικά την τεκνοθεσία των ομόφυλων χωρίς να προετοιμάσει το έδαφος, ούτε καν στο ίδιο του το κόμμα. Άφησε το ζήτημα να σέρνεται για μήνες με μία παγωμένη κυβερνητική εξαγγελία και ξαφνικά ανακοίνωσε λίγο πριν το τέλος του 2023 ότι θα το φέρει να ψηφιστεί μέσα στο Φλεβάρη. Από τότε έχει αφήσει έναν ταλαιπωρημένο και ζαλισμένο από την ακρίβεια και την αγωνία για το μέλλον λαό, να ακούει κυρίως τη φωνή του εκκλησιαστικού μεσαίωνα και κάθε αναθαρρυμένης συντήρησης οι οποίες νιώθουν να επαληθεύονται επειδή τους στηρίζει και η δήθεν “δογματική” ψευτοαριστερά.

Έτσι, επειδή η γραμμή αυτού του  αντιδραστικού μετώπου πλειοψηφεί με άνεση στο ζήτημα της τεκνοθεσίας ο πιο μαύρος εκκλησιαστικός μεσαίωνας βρίσκει τώρα την ευκαιρία με θράσος να αντεπιτεθεί κεντρικά στο ίδιο το ζήτημα της ομοφυλοφιλίας  και να ζητήσει μια ιστορική ρεβάνς, δηλαδή επιχειρεί όχι μόνο να πετύχει μια πολιτιστική οπισθοδρόμηση σε αυτό το επίπεδο, αλλά το χειρότερο επιδιώκει να περάσει ωμά και ανοιχτά την πουτινική νεοναζιστική γραμμή που επιτίθεται στην Ευρώπη πάνω απ όλα στο ζήτημα της ομοφυλοφιλίας. Σύμφωνα με αυτήν η άρρωστη, παρακμιακή και διεστραμμένη Δύση μπορεί τάχα να σωθεί μόνο από τον παγκόσμιο προμαχώνα των υγιών εθνικών παραδόσεων, που είναι η Ρωσία του Πούτιν. Είναι σύσσωμες οι κοινοβουλευτικές πολιτικές ηγεσίες,  ομοφοβικές και μη, που καμμιά τους δεν διαμαρτυρήθηκε  που έκανε την κεντρική εισήγηση στην Ιερά Σύνοδο ο πιο πουτινικός από όλους τους έλληνες μητροπολίτες, ο Νικόλαος Μεσογαίας. Επιπλέον καμία πολιτική δύναμη, ειδικά το κυβερνητικό κόμμα δεν μιλάει ούτε κατά διάνοια με  τη θέρμη, τη διεξοδικότητα και τη μεθοδικότητα υπέρ του νομοσχεδίου, όσο μιλάει η εκκλησία εναντίον του με όλους τους παπάδες της σε όλους τους ναούς.

     Οι συντηρητικοί και οι ακροδεξιοί με επικεφαλής τους παπάδες λένε δηλαδή πράγματα πολύ πιο οικεία στην πλειοψηφία του λαού από όσα λένε λίγα κομματικά στελέχη όλων των κομμάτων και λίγοι φιλελεύθεροι διανοούμενοι που προωθούν τις πολιτιστικές και επιστημονικές κατακτήσεις πιο  προηγμένων εθνών χωρίς- με ελάχιστες εξαιρέσεις- να μπαίνουν στον κόπο να απαντάνε σημείο-σημείο μεθοδικά και με δεκαπλάσια δύναμη πυρός στους ισχυρισμούς των πρώτων και να τους ανατρέπουν. Όταν μια πολιτική εξουσία  περνάει νόμους προοδευτικούς χωρίς να παλεύει να εξασφαλίσει τους αντικειμενικούς και υποκειμενικούς όρους της πραγματικής τους εφαρμογής, που ο πρώτος είναι το κέρδισμα των μαζών, το αποτέλεσμα είναι συχνά να δυναμώνει στην πράξη η κοινωνική καθυστέρηση και η πολιτική αντίδραση, εν προκειμένω ο φασισμός και ο σοσιαλφασισμός. 

Μάλιστα η ηγεσία Μητσοτάκη είχε διαμορφώσει στην κομματική της βάση τους ακριβώς αντίστροφους όρους όταν το 2018 τοποθετήθηκε ενάντια στην αναδοχή από τα ομόφυλα ζευγάρια, με τον ίδιο τον Μητσοτάκη να καταψηφίζει τη σχετική διάταξη που είχε προωθήσει τότε ο ΣΥΡΙΖΑ  (και εκείνος περισσότερο για να χτίσει την ευρωπαϊκή του βιτρίνα), αφού επίσης με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και ο Μητσοτάκης τώρα, την πέρασε χωρίς καν να έχει τη στήριξη της κυβερνητικής πλειοψηφίας (https://www.aftodioikisi.gr/politiki/egkrithike-arthro-gia-tin-anadochi-pedion-apo-omofyla-zevgaria/).

Τώρα η εκκλησία της Ελλάδας, δείχνει στο λαό τους ομοφυλόφιλους σαν ψυχιατρικά ασθενείς, εν δυνάμει εχθρούς του έθνους, πολέμιους της οικογένειας, των ιερών και οσίων των Ελλήνων, διαφθορείς παιδιών και έκφυλους, και καλεί σε συστράτευση κάθε άνθρωπο σε αυτή την εκστρατεία μίσους που στρώνει το έδαφος σε πουτινικού τύπου πογκρόμ και σε μία ολόπλευρη επίθεση της καθυστέρησης και της αντίδρασης ενάντια στον ευρωπαϊκό δημοκρατικό πολιτισμό των λαών με επικεφαλής της τον ανοιχτό φιλο-χρυσαυγίτη Νικόλαο Μεσογαίας. Και δεν έχει ανοιχτό αντίλογο ούτε από τον Μητσοτάκη ούτε από καμία κοινοβουλευτική ηγεσία των κομμάτων που θέλουν να ονομάζονται προοδευτικά. Ο πολιτικός κόσμος είναι υποχρεωμένος να το κάνει αυτό γιατί ο επίσημος εισηγητής της Ιεράς συνόδου, ο Νικόλαος δεν επικαλείται μόνο το Θεό για να βγάλει τους ομοφυλόφιλους άρρωστους αλλά ιδιαίτερα τη σύγχρονη βιολογία και την επιστήμη γενικά. Ενώ εμφανίζεται σαν ο απόφοιτος σοφός του ΜΙΤ δεν τον ξεσκεπάζει κανένα κόμμα εξουσίας όπως πρέπει σε αυτό το επίπεδο. Και το χειρότερο δεν του απαντάει κανείς όταν δείχνει σαν υπόδειγμα και οδηγό στο έθνος την πουτινική, φασιστική Ρωσία. Είναι χαρακτηριστικό το εξης απόσπασμα της εισήγησης του στην Ιερά Σύνοδο: «Tο όλο θέμα έχει έντονα πολιτικοποιηθεί, καθώς οι μεν λεγόμενες “χριστιανικές” χώρες της Ευρώπης, η Αυστραλία και ο Καναδάς, απορρίπτοντας την πολιτισμική παράδοσή τους,(τα έντονα δικά μας) σταδιακά προωθούν νόμους, πολιτικές και αντιλήψεις στη βάση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, μάλιστα και με μια ηθική επικάλυψη συμπάθειας και κατανόησης των δήθεν ασθενεστέρων, εις δε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής τα δυο μεγάλα κόμματα βρίσκονται σε διαρκή αντιπαράθεση επ’ αυτού. Στον αντίποδα όλων αυτών, χώρες όπως η Ρωσία, η Ουγγαρία, οι μουσουλμανικές της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής ανθίστανται με σαφείς και σκληρές απαγορεύσεις των νέων πρακτικών, θεωρούμενες από τους αντιθέτους ως σκοταδιστικές που προωθούν τον ρατσισμό και το μίσος». 

Τέτοιες νομοθετικές ρυθμίσεις τις έχουν εισάγει και τις εφαρμόζουν από το 2000 σταδιακά όλες οι χώρες της Δυτικής Ευρώπης, με την εξαίρεση της Ιταλίας που και εκεί είναι έντονος ο ρόλος της Εκκλησίας αλλά όχι τόσο αντιδραστικός όσο της δικιάς μας. Το ίδιο έχει γίνει από χρόνια στις ΗΠΑ και τον Καναδά  αφού ταυτόχρονα προηγήθηκε εκεί μια μακρόχρονη κοινωνική, πολιτιστική και πολιτική ζύμωση, συχνά και κινήματα ολόκληρα αντιπαρατέθηκαν για χρόνια ενώ η αντιπαράθεση συνεχίζεται αν και όχι για τα πιο στοιχειώδη (γάμος υιοθεσία ομόφυλων) αλλά για ζητήματα πιο σύνθετα και οριακά, στα οποία εμφανίζεται και μια εντελώς υποκειμενίστικη γραμμή σαν δήθεν αριστερή γραμμή ενώ είναι δεξιά και προβοκατόρικη (όπως πχ με την απαίτηση να συναγωνίζονται αθλητικά οι τρανς αθλήτριες ισότιμα με τις γονιδιακά γυναίκες).

Η επιστημονική γνώση, η συντριπτική πλειοψηφία των σχετικών στατιστικών μελετών και ερευνών και η πολύχρονη εμπειρία αυτών των χωρών  μας δίνουν ασφαλή συμπεράσματα, Τα παιδιά που μεγαλώνουν σε οικογένειες ομόφυλων στις χώρες αυτές αλλά και στις ΗΠΑ που έχει νομιμοποιήσει τον ομόφυλο γάμο και την τεκνοθεσία από πολλά χρόνια τώρα, έχει αποδειχτεί ότι δεν έχουν προβλήματα κοινωνικής ένταξης επειδή μεγαλώνουν τάχα «αλλιώτικα» από τα άλλα, δεν υποφέρουν από σύγχυση των γονεϊκών ρόλων και του σεξουαλικού προσανατολισμού τους, δεν μετατρέπονται σε βόμβες που θα τινάξουν τα θεμέλια της κοινωνίας στον αέρα, δεν «μεταδίδουν» ομοφυλοφιλία, και έχουν τις ίδιες πιθανότητες να γίνουν ομοφυλόφιλοι όσο και τα παιδιά των ετερόφυλων ζευγαριών. 

Αυτά τα δεδομένα και την εμπειρία των άλλων χωρών, η κυβέρνηση τα έβαλε σε ψιλά γράμματα σε ένα κυβερνητικό πρόγραμμα που δεν διάβασε κανείς και που αυτό το σημείο του δεν εμφανίστηκε σε κανένα προεκλογικό σποτ της ΝΔ. Αναλύονται επίσης στην παρουσίαση του υπουργού Επικρατείας Σκέρτσου στο υπουργικό συμβούλιο. Ο λαός όμως δεν τα έμαθε ποτέ, αφού ο πρωθυπουργός αποφάσισε να προωθήσει το νόμο με διαδικασίες fast track (!) χωρίς να αναθέσει σε στελέχη της κυβέρνησης και κυρίως σε πολλούς ειδικούς ψυχικής υγείας να κάνουν για καιρό μία εκστρατεία διαφώτισης με τοποθετήσεις σε όλα τα κανάλια και να δώσουν στα ίσα την αντιπαράθεση με τον εκκλησιαστικό μεσαίωνα όχι βέβαια στο θεολογικό αλλά στο επιστημονικό πεδίο. 

Μάλιστα όταν την Τρίτη πριν τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ήρθαν στη δημοσιότητα οι ομοφοβικές δήθεν επιστημονικές τοποθετήσεις του εισηγητή της Εκκλησίας, και της Ιεράς Συνόδου, η απάντηση του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο ήταν ότι : «Παρελθοντικές διαφωνίες δεν έβλαψαν τη συνεργασία Πολιτείας-Εκκλησίας». Μόνο για παρελθοντικές διαφωνίες βέβαια δεν πρόκειται αφού ο νεοδημοκράτης δήμαρχος του Βόλου με τον οποίο έφριτταν οι συριζαίοι και οι φιλελεύθεροι της ΝΔ μπροστά στον οργανωτή εθνοφασιστικού μίσους μητροπολίτη Μεσογαίας Νικόλαο είναι ένας απλός λαϊκός αθυρόστομος. 

Σύμφωνα με τον κεντρικό εισηγητή της Εκκλησίας ενάντια στο νόμο, οι ομοφυλόφιλοι είναι ψυχιατρικά ασθενείς, ενώ η ψυχιατρική επιστήμη εκεί που έχει όπως όλη η σύγχρονη ιατρική την ερευνητική βάση και το κέντρο της, στις δυτικές δηλαδή αστοδημοκρατίες, έχει αποφανθεί ήδη από το 1974 ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι ψυχιατρική ασθένεια. Για αυτή την επιστημονική κατάκτηση ο Μεσογαίας είπε ότι ήταν ένα καταστροφικό λάθος που στέρησε τους ομοφυλόφιλους από ψυχιατρική θεραπεία, το οποίο θα διορθώσει τώρα η εκκλησία που θα αναλάβει να τους σώσει όπως κάνει για όλους τους αμαρτωλούς εφόσον βέβαια μετανοήσουν. Μόνο που θα τους σώσει χωρίς να το θέλουν. Γιατί για τους αμετανόητους και τους υπερασπιστές τους, αυτούς που μιλάνε για δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και εκπορεύονται από την αντιχριστιανική Δύση αυτοί θα έχουν την αντιμετώπιση των εθνοπροδοτών. Όπως είπε: «Αντίθετα, η προπαγάνδα περί δικαιωμάτων και ισότητος των ομοφυλοφίλων στον γάμο και η τυχόν ψήφιση του νομοσχεδίου υπονομεύει το Εθνος(τα έντονα δικά μας) και υπό την έννοια αυτήν λειτουργεί αντεθνικά»!!!!. 

Η Ιερά Σύνοδος, το επίσημο ηγετικό όργανο της Εκκλησίας, αφού άκουσε με άκρατη ικανοποίηση την εισήγηση του Μεσογαίας, με τη σειρά της δεν περιορίστηκε στη θρησκευτική πλευρά τους ζητήματος, αλλά έκανε μία διακήρυξη πολιτικού κόμματος που απευθύνεται σε κάθε πολίτη ανεξάρτητα από το θρήσκευμα του, ή το πόσο πιστός είναι,. Έκανε έτσι τις δικές της ψευτοεπιστημονικές τοποθετήσεις περί κοινωνιολογίας και βιοηθικής: «Το νομοσχέδιο καταργεί όχι μόνο κανόνες βιοηθικής, χριστιανικές αξίες και την ελληνική οικογενειακή παράδοση, αλλά ανατρέπει τα δικαιώματα μελλοντικών παιδιών και τους ρόλους των φύλων ως στοιχείων συνοχής της κοινωνίας –και αυτό αφορά τον καθένα, έστω και αν δεν αποδέχεται τη χριστιανική ηθική. Το ερώτημα που αιωρείται αναπάντητο είναι τελικά: Ποιος είναι ο ουσιαστικός λόγος αυτής της απόφασης που αλλάζει συνολικά και άρδην τον θεσμό του γάμου και την ιδιότητα του γονέα και γιατί προωθείται με τόση επιμονή;» (…) «Η Εκκλησία της Ελλάδος αναγνωρίζει μόνο το Ιερό Μυστήριο του χριστιανικού γάμου και απορρίπτει τον πολιτικό γάμο ασχέτως φύλου. Εν προκειμένω τάσσεται κατά του πολιτικού γάμου «ομόφυλων ζευγαριών» για τον πρόσθετο λόγο ότι αυτός οδηγεί αναπόδραστα σε «ομόφυλη γονεϊκότητα» μέσω υιοθεσίας ή παρένθετης κύησης. Η νομοθέτηση αυτή συγκρούεται τόσο με τη χριστιανική ανθρωπολογίαόσο και με το καθήκον της κοινωνίας να εξασφαλίζει στα παιδιά ευημερία και σωστή ανατροφή, αλλά και με το δικαίωμα των παιδιών να έχουν πατρική και μητρική παρουσία και φροντίδα».

Την ίδια στιγμή τα φασιστικά κόμματα της χώρας και οι εκπρόσωποι τους  μέσα σε αυτή την πρωτόφαντη ευκαιρία ομοφοβικού “ξεσαλώματος” προπαγανδίζουν μέσα στη Βουλή το μίσος ενάντια στους ομοφυλόφιλους, ο Νάτσιος της Νίκης, ο Βελόπουλος της Ελληνικής Λύσης, και ο ναζί – Κασιδιάρης μέσω των Σπαρτιατών και παρουσιάζουν το γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων σαν όπλο για την καταστροφή της ορθόδοξης χριστιανικής κοινωνίας του πολιτιστικά ανώτερου Έλληνα, αυτού που στο τέλος θα πολεμήσει μαζί με την πουτινική Ρωσία ενάντια στην αλλοτριωμένη φιλελεύθερη Δύση που πάντα ήθελε το κακό της Ελλάδας, και γι αυτό την ανάγκασε να υποστεί τότε τα μνημόνια και σήμερα την αλλοτρίωση της ψυχής του και τη διαστροφή των παιδιών του από τους δυτικούς έκφυλους.

Για να ενισχυθεί αυτή η προπαγάνδα την πιο καίρια στιγμή, το στρατηγικά πιο ρωσόδουλο κόμμα στην Ελλάδα που καμώνεται το αριστερό, το ψευτοΚΚΕ πρωταγωνιστεί στην προπαγάνδιση της καταψήφισης του νομοσχέδιου στο όνομα κάποιας απειλής ενάντια στην κοινωνία, την κοινωνικότητα, τα συμφέροντα του λαού και της εργατικής τάξης. Αυτό το δήθεν επαναστατικό κόμμα προπαγανδίζει στο Ριζοσπάστη επί λέξει μάλιστα, τις παραγράφους με αρ. 4 και 5 της ανακοίνωσης της Ιεράς Συνόδου. 

Γράφει η ανακοίνωση της ΔΙΣ: «Οι εμπνευστές του (…) προωθούν την κατάργηση της πατρότητας και της μητρότητας και τη μετατροπή τους σε ουδέτερη γονεϊκότητα, την εξαφάνιση των ρόλων των δύο φύλων μέσα στην οικογένεια και θέτουν πάνω από τα συμφέροντα(η υπογράμμιση δική μας) των μελλοντικών παιδιών τις σεξουαλικές επιλογές των ομοφυλόφιλων ενηλίκων. Με βάση το νομοσχέδιο, ομοφυλόφιλοι μονογονείς θα μπορούν να επιβάλουν στο παιδί τους τον σύντροφό τους ως «πατέρα 2» ή ως «μητέρα 2».Η νομοθετική αυτή πρωτοβουλία καταδικάζει μελλοντικά παιδιά να μεγαλώσουν χωρίς πατέρα ή μητέρα σε ένα περιβάλλον σύγχυσης των γονεϊκών ρόλων». 

Λέει το ψευτοΚΚΕ μέσω του Κουτσούμπα: «Γάμος ομόφυλων σημαίνει από χέρι κατάργηση της πατρότητας - μητρότητας. Οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον γονέα 1, 2, 3 και βάλε. (…) Λέτε ότι θα το φέρετε επειδή "αυτό ισχύει και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες". Δεν θα επεκταθώ σήμερα, αλλά αυτό που ισχύει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες είναι ακριβώς η διαγραφή των όρων μητρότητας - πατρότητας, που εδράζεται στη βιολογική συμπληρωματικότητα γυναίκας - άνδρα στην αναπαραγωγική διαδικασία, και η αντικατάστασή τους από το γονέας 1, 2, βάλε όσα θες”. (https://www.tovima.gr/2024/01/19/politics/koutsoumpas-o-gamos-omofylon-simainei-katargisi-tis-patrotitas-mitrotitas/

Γράφει ο Ριζοσπάστης: “διαγράφεται το δικαίωμα του παιδιού στη μητρότητα - πατρότητα, που έχει κοινωνικό χαρακτήρα και στηρίζεται στην αντικειμενική σχέση ανδρικού και γυναικείου οργανισμού στην τεκνοποίηση. Αντικαθίσταται από μια θολή γονεϊκότητα, ό,τι κι αν λέει ο πρωθυπουργός, ότι δεν θα φέρει το «Γονέας 1 - Γονέας 2» στο νομοσχέδιο”. (https://www.rizospastis.gr/page.do?publDate=13/1/2024&pageNo=23).  

Έχουμε γράψει για την αντιμαρξιστική θέση του ψευτοΚΚΕ στο ζήτημα σε προηγούμενο άρθρο μας για το σύμφωνο της συμβίωσης: ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ: ΜΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

 

Λίγα λόγια για τη δημαγωγία με την παρένθετη μητέρα και το γονέα 1 και 2

  

Μεγάλη σπέκουλα του εκκλησιαστικού και σοσιαλφασιστικού μεσαίωνα γίνεται με το ζήτημα της παρένθετης μητέρας και του γονέα 1 και 2.

Μεταξύ άλλων υποστηρίζουν ότι τα ομόφυλα ζευγάρια θα κάνουν πλατιά χρήση των παρένθετων μητέρων οπότε θα γεμίσει η χώρα με παιδιά ομοφυλόφιλων που σύμφωνα μ αυτούς θα γίνουν ομοφυλόφιλα. Όπως μάλιστα εξηγεί και το ψευτοΚΚΕ, οι πλούσιοι θα μπορούν να πληρώνουν για τις παρένθετες μητέρες, την ίδια ώρα που οι φτωχοί δεν θα μπορούν να γεννάνε γιατί το κράτος δεν θα τους δίνει την οικονομική στήριξη που χρειάζονται, ούτε θα εξασφαλίζει μία καλή ζωή στους ίδιους και στα παιδιά τους.  (https://www.rizospastis.gr/story.do?id=12392677).

Ο θεσμός της παρένθετης μητέρας είναι ένας θεσμός που έχει πολλούς περιορισμούς και απαγορεύσεις σε όλα σχεδόν τα ευρωπαϊκά κράτη, αλλά και σε πολλά κράτη παγκόσμια, γιατί στον καπιταλισμό αν απελευθερωθεί θα οδηγήσει στην εμπορευματοποίηση της κύησης οπότε στην ψυχική συντριβή της γυναίκας.  Η υποκρισία όσων μιλάνε τώρα για απελευθέρωση της χρήσης των παρένθετων λόγω του γάμου των ομοφυλόφιλων παρόλο που αυτό δεν θα το επιτρέπει ο νόμος, βρίσκεται στο εξής: Από το 2005 μέχρι σήμερα, η Ελλάδα είναι ένα από τα πιο αντιδραστικά δηλαδή πιο εύκολα στην εμπορευματοποίηση της κύησης και της παρένθετης μητέρας κράτη, οπότε πόλος έλξης ετερόφυλων ζευγαριών από το εξωτερικό, από χώρες που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν παρένθετη μητέρα γιατί αυτό απαγορεύεται και επιτρέπεται μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις. Από το 2005 μέχρι σήμερα ούτε ένας από όλους αυτούς τους φύλακες της ηθικής δεν διαμαρτυρήθηκε, ιδιαίτερα δεν διαμαρτυρήθηκε το ψευτοΚΚΕ για να αλλάξει το νομικό πλαίσιο και να γίνει πιο αυστηρό και στη χώρα μας για όλους. (https://www.kathimerini.gr/society/762582/elliniki-viomichania-me-parenthetes-miteres/ όπου επισημαίνεται ότι ο αρχικός νόμος είχε ψηφιστεί ομόφωνα από τη Βουλή το 2002, και ακολούθησε ο εφαρμοστικός νόμος το 2005).

Η βασική όμως κατηγορία ενάντια στο γάμο και στην τεκνοθεσία των ομόφυλων είναι πάντα ότι ο μπαμπάς και η μαμά θα καταργηθούν, θα αντικατασταθούν από τον γονέα 1 και γονέα 2, ότι θα καταργηθούν γενικά οι μαμάδες και οι μπαμπάδες, και ότι αυτό είναι ένα σατανικό σχέδιο που ξεκινώντας από τους ομοφυλόφιλους θα επεκταθεί σε όλο τον πληθυσμό και έτσι θα καταλυθεί η ελληνική κοινωνία, οι χριστιανικές αρχές, οι αξίες, τα ήθη και τα έθιμα. Αυτή όλη η φιλολογία του τρόμου ενισχύθηκε κυρίως από την ακροδεξιά στη Γαλλία όταν ο Μακρόν κατέθεσε μία τροπολογία που θα αντικαθιστά στα χαρτιά (δηλαδή στη ληξιαρχική πράξη και στην ταυτότητα) το μητέρα, πατέρας και θα γράφει γονέας 1 και γονέας 2. Η λογική αυτού του μέτρου προέρχεται μόνο από την ανάγκη για την προστασία των παιδιών των ομοφυλόφιλων από τους ομοφοβικούς, δηλαδή μόνο για την εξάλειψη  επιθέσεων βίας και εκφοβισμού όταν οποιοσδήποτε με την απλή επίδειξη της ταυτότητας θα μπορεί να ξέρει ότι οι γονείς κάποιου είναι ομοφυλόφιλοι. Σε μία Γαλλία που σημειώνεται ραγδαία άνοδος του λεπενισμού ένα τέτοιο μέτρο μπορεί πράγματι να είναι αναγκαίο. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι το παιδί δεν θα λέει το μπαμπά ή τη μαμά γονέα 1 ή γονέα 2, ότι όλα τα σχολικά βιβλία θα αλλάξουν και όλες οι αναφορές παντού θα αλλάξουν και κανείς δεν θα μιλάει πια για μαμά και μπαμπά, ούτε για οικογένεια. Αυτά μόνο στην Ελλάδα όπου ανθεί ο φαιο- «κόκκινος» γκαιμπελισμός μπορεί να λέγονται στα σοβαρά χωρίς να ξεσηκώνουν θύελλες καταγγελιών. (δες https://mikropragmata.lifo.gr/zoi/ola-ta-asteia-me-gonea-1-kai-gonea-2-gia-na-mi-chreiastei-na-synechistei-i-ysteria/). 

 

Με ή χωρίς γάμο, το ελληνικό διακομματικό πολιτικό καθεστώς  δεν θα  προστατεύσει τα παιδί των ομόφυλων ζευγαριών. Μόνο ένα μαζικό αληθινό αντιφασιστικό αντιφαιο-”κοκκινο” κίνημα μπορεί να το πετύχει αυτό

 

Αν η Γαλλία έχει πρόβλημα ρατσισμού στα παιδιά των ομοφυλόφιλων που πάει να το λύσει με το Γονέας 1 και Γονέας 2 στα επίσημα χαρτιά, το μέλλον δεν διαγράφεται καθόλου ευοίωνο στην Ελλάδα. 

Ο ελληνικός λαός για χρόνια στη συντριπτική πλειοψηφία του ποτέ δεν άκουσε κανένα κόμμα  να δίνει στα κανάλια μια  πάλη με την  εκκλησία σε αυτά τα ζητήματα. Μετά την ανακοίνωση για την προώθηση του νομοσχεδίου για κατάθεση στη Βουλή μία σειρά βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ιδιαίτερα της επαρχίας βγήκαν στις τηλεοράσεις για να δηλώσουν ότι διαφωνούν, την ίδια στιγμή που ελάχιστα στελέχη τους βγήκαν ανοιχτά για να υπερασπιστούν συγκεκριμένα και διεξοδικά το δικαίωμα των ομόφυλων σε υιοθεσία. Μάλιστα ο πρωθυπουργός που έφερε το νομοσχέδιο, απέφυγε να δώσει οποιαδήποτε σύγκρουση  για αυτό το ζήτημα, ιδιαίτερα με το Σαμάρα ο οποίος συγκροτεί την τάση της καταψήφισης/αποχής και μάλιστα ανοιχτά. 

Ουσιαστικά έμεινε σε έναν ανυπόληπτο ΣΥΡΙΖΑ του φασίστα και προβοκάτορα Κασσελάλη να το υπερασπίσει, χωρίς μάλιστα καθόλου να το πιστεύει. Αυτό φάνηκε από το ότι το αληθινό ηγετικό δίδυμο Τσίπρα-Πολάκη σε αυτήν εδώ την κρίσιμη στιγμή όχι μόνο δεν βγήκε μπροστά, αλλά ο Πολάκης φρόντισε να διαρρεύσει τη διαφωνία του με το νόμο (έμμεσα σαν διαφωνία στην κομματική πειθαρχία) και το ότι τη μέρα της ψηφοφορίας ο Πολάκης δήλωσε ότι θα είναι στην Κρήτη. Στο μεταξύ η προβοκατόρικη τοποθέτηση του Κασσελάκη στη συνέντευξή του στο Θεοδωράκη πριν από μήνες ότι θα «παραγγείλει» σε παρένθετη μητέρα δύο αγόρια «εικόνα» του ίδιου και του συντρόφου του, και ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να αναθρέψει κορίτσια, είναι αυτή η εικόνα που έχει κρατήσει ο λαός σαν τελευταία αναφορά δημόσιου προσώπου σε οικογένεια ομοφυλόφιλων. Αυτή η τοποθέτηση του Κασσελάκη ουσιαστικά έστρωσε το έδαφος για να περάσει στο λαό κάθε ψέμα που προπαγανδίζουν σήμερα οι φαιο«κόκκινοι», και έχει σκεπάσει κάθε άλλο ομοφυλόφιλο ήδη γονιό που βγήκε στη συνέχεια να μιλήσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθέτησε επίσημα αυτή την προβοκάτσια με τη δική του πρόταση που κατέθεσε για το γάμο και την τεκνοθεσία ειδικά για να συμπεριλαμβάνει και τις παρένθετες μητέρες, για να ρίξει δηλαδή νερό στο μύλο των γκαίμπελς του φασισμού και του σοσιαλφασισμού. 

Στις  αστοδημοκρατικές χώρες που έχουν θεσπιστεί προωθημένοι νόμοι για γάμο-υιοθεσίες οι ομοφυλόφιλοι συμπολίτες μας είναι σε πολύ πιο μεγάλο βαθμό  αποδεκτοί στις κοινωνικές συναναστροφές.  Αυτό φαίνεται από το κατά πόσο είναι αποδεκτοί στις απλές οικογενειακές εκδηλώσεις μαζί με τους σύντροφους τους, κάτι που δεν συμβαίνει στην Ελλάδα. Αυτή η καθυστέρηση της Ελλάδας σε σχέση με την Δυτική Ευρώπη, (που πιστεύουμε ότι είναι συνέπεια της βαριάς αρνητικής πολιτικής και πολιτιστικής επιρροής της ελληνικής εκκλησίας στην κοινωνία) αποτυπώνεται σε μία δημοσκόπηση του του ευρωβαρόμετρου την άνοιξη του 2023  όπου μόλις το 29% απάντησε ότι θα ένοιωθε άνετα αν το παιδί τους, τους πει ότι έχει σχέση με άτομο του ίδιου φύλου ενώ ο μέσος όρος στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι 59%!!! (https://www.capital.gr/arthra/3762014/ellines-kai-gamos-omofulon-to-eurobarometro-se-anupopto-xrono-apokaluptei/).

Κι εδώ έρχεται να λειτουργήσει απορριπτικά η κοινωνία για το παιδί που θα εμφανιστεί με τους δύο μπαμπάδες και τις δύο μαμάδες μέσα στους κόλπους της οικογένειας, μέσα στις οικογένειες των άλλων παιδιών του σχολείου και της γειτονιάς, στα πάρτυ τους και στις εκδηλώσεις. Εκεί το παιδί θα είναι έκθετο σε εκφοβισμό, εκτός αν κρύψει τον ένα μπαμπά και τη μία μαμά, μία πρακτική που ακολουθούν παιδιά ομοφυλοφίλων σε συντηρητικές τοπικές κοινωνίες, που σημαίνει γι αυτά τουλάχιστον αυξημένο άγχος. 

Μάλιστα, σήμερα που έρχεται ο νόμος, παρά την πρόοδο στα χαρτιά, η κατάσταση έχει επιδεινωθεί τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους ομοφυλόφιλους. Αυτό μπορεί κανείς να το διαπιστώσει στο ότι στη δίκη για τη δολοφονία του Ζακ, χαρακτηριστική περίπτωση δολοφονικής βίας με ρατσιστικά κίνητρα, αθωώθηκαν όλοι οι αστυνομικοί που είχαν ευθύνη για το θάνατό του και η ίδια η δίκη θάφτηκε, ενώ ο Κασσελάκης δεν βρήκε λέξη να πει στην επέτειο της δολοφονίας του Ζακ. Σήμερα που δικάζεται η έφεση των δύο δραστών, από τους οποίους ο ένας τουλάχιστον είχε καταγραμμένες σχέσεις με ρατσιστικές ομάδες, υπάρχει μία ατμόσφαιρα δίκης Πλεύρη στην έδρα. Με το καλημέρα οι δικαστές έστειλαν στο αυτόφωρο το σκιτσογράφο της δίκης, και μάλιστα με προτροπή του συνηγόρου των κατηγορούμενων, γιατί έπαιρνε φωτογραφίες μέσα στην αίθουσα για τα σκίτσα του! 

Ουσιαστικά η θέση των ομοφυλόφιλων έχει επιδεινωθεί παγκόσμια, από τη στιγμή που ο νεοχιτλερικός άξονας επέλεξε να κάνει μία μεγάλη παγκόσμια επίθεση εναντίον τους, και να ξεκινήσει πογκρόμ στην Τσετσενία και στη Ρωσία, ενώ στο Ιράν κήρυξε και τον πόλεμο στις ηρωικά αντιστεκόμενες γυναίκες του. 

 

Να πως έγινε και ένα πουτινόφιλο διακομματικό πολιτικό καθεστώς παριστάνει τον προστάτη των ομοφυλόφιλων

 

Το ερώτημα όμως που πρέπει να απαντηθεί είναι το εξής: πως έγινε ξαφνικά την ώρα που δεν υπήρχε κάποιο έντονο κίνημα από τα κάτω γι αυτό το θέμα, να κινηθεί το πολιτικό καθεστώς αυτής εδώ της χώρας με πρωτοβουλία Μητσοτάκη και τη στήριξη Κασσελάκη, Ανδρουλάκη, Κωνσταντοπούλου, Βαρουφάκη, για να ορμήσει πρωτοπόρα για να πραγματοποιήσει το δικαίωμα των ομόφυλων στο γάμο και στην υιοθεσία; Πως έγινε και αποφάσισαν να αποσπαστούν από το μπλοκ των ανατολικών και βαλκανικών χωρών της ΕΕ (μαζί με την Κύπρο), που δεν θέλουν να περάσουν τέτοιους νόμους, όταν μάλιστα η Ευρώπη δεν έχει θεσπίσει καμία οδηγία για υποχρεωτική νομοθεσία για τα ομόφυλα ζευγάρια και την υιοθεσία, κι ενώ υπάρχει ήδη το σύμφωνο συμβίωσης ; Γιατί πρόκειται για ένα ελληνικό πολιτικό καθεστώς που σε όλες σχεδόν τις στατιστικές πατώνει στα θέματα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών. Γιατί πρώτα και πάνω απ όλα αυτό το καθεστώς είναι από τα ελάχιστα στην ΕΕ (αν υπάρχει άλλο) που  δεν αναγνωρίζει τις δυο εθνικές του μειονότητες (εθνικά μακεδονική και τουρκική), που σύσσωμο στήριξε τους γενοκτόνους Σέρβους «ομόδοξους αδελφούς» μας στη γενοκτονία τους σε βάρος των μουσουλμάνων της Βοσμίας, που γυρίζει την πλάτη του επιδεικτικά στους ουκρανούς πρόσφυγες και μετανάστες όταν διαδηλώνουν κατά της Ρωσίας αφού φροντίζει να μην δυσαρεστεί τον Πούτιν παρά τόσο όσο χρειάζεται για να αποδείξει ότι είναι ευρωπαϊκό, που γι αυτό το λόγο δεν έχει πει κουβέντα για το χιτλερικού τύπου πογκρόμ κατά των ομοφυλόφιλων που έχει εξαπολύσει το πουτινικό καθεστώς στη Ρωσία και πιο πριν στην Τσετσενία, που δεν χάνει ευκαιρία να έχει καλές σχέσεις με κάθε ρωσόφιλο φασισμό στον πλανήτη από την Αίγυπτο μέχρι το Ιράν, που δεν κούνησε το παραμικρό του δαχτυλάκι να στηρίξει τους ιρανούς πρόσφυγες κατά του θεοκρατικού φασιστικού καθεστώτος των μουλάδων, που σφίγγει το χέρι του Ερντογάν μόνο την ώρα που αυτός συμμαχεί με τους Χαμασίτες γενοκτόνους, που δεν τιμωρεί όσο πρέπει τους γυναικοκτόνους και γενικά ελάχιστα προστατεύει τις γυναίκες από την κακοποίηση και τις διακρίσεις. Για όλους αυτούς τους λόγους ένα τέτοιο κράτος μπορεί άνετα να κάνει γαργάρα την ωμή δολοφονία στο κέντρο της Αθήνας ενός ομοφυλόφιλου από δύο «αγανακτισμένους» φασίστες με τις πλάτες της ελληνικής αστυνομίας (Ζακ). 

Γιατί λοιπόν αισθάνθηκε κυρίως η ΝΔ με τους πολυπληθείς ευσεβείς και τους μπόλικους ακροδεξιούς της αλλά και όλο αυτό το πασοκοσυριζέικο μπλοκ την ανάγκη να νομοθετήσουν γάμο και υιοθεσία ομοφύλων  ζευγαριών την ώρα που η χώρα και η Ευρώπη είναι σε πυρετό;. Η εξήγηση που δίνουμε είναι η εξής:. Αυτή τη στιγμή που η ρωσική επίθεση στην Ευρώπη από την Ανατολή και το Νότο κλιμακώνεται σε εκπληκτικό βαθμό οι ελληνικές ρωσόδουλες ηγεσίες (και όχι οι βάσεις και τα περισσότερα στελέχη) θέλουν διακομματικά όχι απλά να διατηρήσουν αλλά να δυναμώσουν το στάτους της στα ανώτερα ευρωπαϊκά και νατοϊκά  όργανα για να μπορούν να τα διασπάνε πιο εύκολα όσο η πίεση του Αξονα θα δυναμώνει. Ιδιαίτερα πρέπει να είναι έτοιμες να ανατινάξουν την ΕΕ και το ΝΑΤΟ την κατάλληλη στιγμή μιας πιο ανοιχτής σύγκρουσης τους με τη Ρωσία.  Σε αυτό το στρατηγικό στόχο κυρίως αποσκοπεί η πρόσφατη ειρήνευση με την Τουρκία. Παράλληλα όμως έτσι αντλεί η φιλορώσικη ελληνική διπλωματία το δικαίωμα να οξύνει τις σχέσεις της με τις ατλαντικές Αλβανία και Αγγλία και να πλασάρει στην ΕΕ σαν αξιόπιστη πηγή ενέργειας την Αίγυπτο του επίσης διπρόσωπου ρωσόφιλου Σίσι. Ετσι αναλαμβάνει την προεδρία της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, του κατεξοχήν οργανισμού της Ευρώπης που ασχολείται με τα ανθρώπινα δικαιώματα, ο καραμανλικός Ρουσόπουλος ψηφιζόμενος ομόφωνα από όλους τους βουλευτές και από όλες τις πολιτικές ομάδες, δηλαδή κι από τους ρωσόφιλους. Γι αυτό το μεγάλο “εθνικό” σκοπό ο Μητσοτάκης δίνει μερικές  οικονομικές θέσεις στις ΗΠΑ χωρίς βάθος (κέντρα δεδομένων, κάποια παραρτήματα τεχνολογικών κολοσσών, ιδιωτικά νοσοκομεία, ναυπηγεία, και τώρα ίσως κάποιο ιδιωτικό πανεπιστήμιο). Έτσι αποσπά και το δικαίωμα να σπάνε οι έλληνες εφοπλιστές τα αντιρώσικα εμπάργο. Με το γάμο των ομοφύλων ο Μητσοτάκης αποσπάει για την Ελλάδα πολλούς πόντους στην εμπιστοσύνη των αστοφιλελεύθερων της Δυτικής Ευρώπης και κυρίως των φιλελεύθερων των ΗΠΑ, όπως ακριβώς με τις ψευτοεπενδύσεις που κάνει πουλώντας σε ξένα χέρια  υπάρχοντα πλούτο και πάμφθηνη εργατική δύναμη και ξανακάνει τη χώρα -μπαταχτζή να φαίνεται οικονομικά κάπως αξιοπρεπής μέσα στην Ευρωζώνη. 

Έτσι εξηγείται πως ο Μητσοτάκης και ο Ιερώνυμος τα βρήκαν μεταξύ τους στη συνάντηση που προηγήθηκε από τη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου στο εξής αλισβερίσι χωρίς κανένας από τους ρωσόφιλους μητροπολίτες να χαλάσει τον κόσμο, αλλά και κανένα ψευτοΚΚΕ: Η εκκλησία ανέλαβε να μην κάνει διαδηλώσεις ενάντια στο νόμο και κυρίως να μην τιμωρήσει εκκλησιαστικά τους βουλευτές (να μην τους απαγορεύσει τη θρησκευτική τελετή της θείας κοινωνίας) και από την άλλη η κυβέρνηση, και τελικά και η αντιπολίτευση, ανέλαβαν από κοινού να κάνουν το πολιτικό έγκλημα να μην υπερασπίσουν το νόμο απέναντι στις συγκεκριμένες μη θεολογικές  “επιστημονικές” και κρατικοεπεμβατικές επιθέσεις της Εκκλησίας όχι απλά στο γάμο αλλά στους ομοφυλόφιλους τις οποίες αυτή ανέθεσε στον αρχιπουτινικό και φιλοχρυσαυγίτη μητροπολίτη Νικόλαο Μεσογαίας που τόσο τον αγαπάει ο ΣΥΡΙΖΑ ώστε τον έχρισε επί Καμένου επί τιμή υποστράτηγο!!! (https://www.protothema.gr/politics/article/795919/o-kammenos-ekane-upostratigo-ton-mitropoliti-mesogaias/ ).

Αυτή η συμφωνία Μητσοτάκη-Εκκλησίας σημαίνει ότι η δεύτερη στηρίζει τον πρώτο στην προσπάθεια του να εξωραΐσει την εικόνα της Ελλάδας στην Ευρώπη χωρίς να κάνει πολύ και ανοιχτή φασαρία, και σε αντάλλαγμα ο Μητσοτάκης επιτρέπει στους πιο αντιδραστικούς μητροπολίτες, ιδιαίτερα τους πιο ρωσόδουλους (που δε συμφώνησαν με την αναγνώριση της Ουκρανικής Εκκλησίας σε κόντρα με το Φανάρι), όπως τους Μεσογαίας, Πειραιά και Κέρκυρας και αρκετούς άλλους να χύνουν καθημερινά το φασιστικό-μεσαιωνικό και πουτινικό δηλητήριο τους σε κηρύγματα μίσους στις εκκλησίες. Ουσιαστικά την ίδια στάση κρατάει και το υπόλοιπο πολιτικό καθεστώς (https://enimerosi.com/news/37447/KKontra-ston-Ieronumo-gia-tin-Oukrania) .

Η Ελλάδα δεν είναι η πρώτη ανατολική στην πολιτική της ηγεσία χώρα που υιοθετεί νόμους για τα ανθρώπινα δικαιώματα στα χαρτιά για να προωθεί την εικόνα της στη Δύση. 

Το ίδιο είχε κάνει λίγο πιο πριν η ομογάλακτη με το ψευτοΚΚΕ ηγεσία της Κούβας, που θέσπισε το γάμο και την υιοθεσία για τους ομοφυλόφιλους το 2022, παρόλο που σήμερα αυτό το δήθεν αριστερό κόμμα δεν έχει μπει στον κόπο να εξηγήσει όχι στο λαό, ούτε στη βάση του, πως γίνεται στην Ελλάδα να ξιφουλκεί μαζί με το φασισμό ενάντια στο νόμο και να μη λέει κουβέντα για την Κούβα με την ηγεσία της οποίας έχει αδελφικές σχέσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο νόμος για το γάμο των ομόφυλων προωθήθηκε από την Κούβα την ίδια περίοδο που ο Μπάιντεν αποφάσισε να άρει κάποια περιοριστικά μέτρα εναντίον της (https://www.in.gr/2022/05/17/world/mpainten-airei-perioristika-metra-kata-tis-kouvas-antidrasi-stis-ipa-mikro-vima-leei-avana/ ).

Όλα δείχνουν ότι σήμερα προετοιμάζεται το κλίμα για μία συνολική αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα ενάντια στην ευρωπαϊκή και δυτική κουλτούρα που επέβαλε την απελευθέρωση της γυναίκας, την αμφισβήτηση του ρόλου του άνδρα, τα metoo, και όλες τις παρεκκλίσεις από τον καλό παραδοσιακό τρόπο ζωής που θα κάνει πανίσχυρο ξανά το ελληνικό έθνος, όπως έκανε πανίσχυρο το ρώσικο έθνος που ο καλός Πούτιν έχει απαγορέψει τους ομοφυλόφιλους και τις συνήθειες της αλλοτριωμένης Δύσης που στρέφεται ενάντια σε όλα τα έθνη και κυρίως τα χριστιανικά ορθόδοξα, της ίδιας «κακής» Δύσης που τον κατηγορεί για την Ουκρανία. Αυτή θα είναι η εκστρατεία για την ολοκληρωτική ψυχική απόσπαση της χώρας και του λαού από την Ευρώπη και σε αυτή τη βάση θα βαδίσουν ραγδαία οι πουτινόφιλοι εγχώριοι φασίστες του φαιο«κόκκινου» μετώπου. Πρόκειται για ένα παγκόσμιο ρεύμα που ξεσηκώνει ο πουτινισμός, με τον ίδιο τρόπο που ξεσηκώνει τον αντισημιτισμό με το στήσιμο της πρόβας Ολοκαυτώματος από τους φίλους του γενοκτόνους της Χαμάς και την αξιοποίηση της φιλικής του ηγεσίας Νετανιάχου στο Ισραήλ ώστε να δώσει την κατάλληλα λανθασμένη απάντηση, που θα δυναμώσει τη Χαμάς και θα απομονώσει το Ισραήλ παγκόσμια.

Η επίθεση του νεοχιτλερικού άξονα σε συνθήκες τρίτου παγκόσμιου πολέμου ξεδιπλώνεται με μεγαλύτερη ένταση σε όλα τα επίπεδα. Οι δημοκράτες έχουν καθήκον να ορθώσουν ανάστημα ενάντια στην ομοφοβία και στο αντισημιτισμό, να αντισταθούν στον εκφασισμό της χώρας και στα φιλοπουτινικά κηρύγματα μίσους που θα φέρουν πιο γρήγορα το λαό και τη χώρα κάτω από μία στυγνή δικτατορία των ρωσόδουλων.