Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ "ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΠΟΥΤΙΝ" - Ουκρανία - Ισραήλ - Χαμάς, 22/12

 

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Άρθρα Αναφοράς

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Κ.Ε ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΥΣ

 

Ένα κλιμάκιο  αποτελούμενο από περίπου 40  μεταλλωρύχους της Χαλκιδικής  στα πλαίσια του πολυμέτωπου αγώνα που δίνουν με κέντρο τις στοές των μεταλλείων, έχουν  κατασκηνώσει από την Τρίτη κάτω από το Υπουργείο Ανάπτυξης διαμαρτυρόμενοι  για το  έγκλημα που συντελείται σε βάρος τους.

Στους μεταλλωρύχους συμπαραστέκεται εδώ και χρόνια και σήμερα βέβαια με ιδιαίτερη ένταση η ΟΑΚΚΕ. Χθες το μεσημέρι μίλησε στους μεταλλωρύχους έξω από το υπουργείο ο σ. Ηλίας Ζαφειρόπουλος εκδηλώνοντας για μια ακόμα φορά τη θερμή συμπαράσταση της Οργάνωσης

εκθέτοντας τη μεγάλη σημασία του αγώνα τους όχι μόνο για την ίδια τους τη ζωή και για την παραγωγή χρυσού στη χώρα μας, αλλά και για την επιβίωση όλης της εργατικής τάξης που βομβαρδίζεται από το καθεστώς των σαμποταριστών. Ο σύντροφος διατύπωσε τις απόψεις της ΟΑΚΚΕ για την αποκάλυψη της εκστρατείας ψεύδους και της απάτης που έχει εξαπολύσει ο ΣΥΡΙΖΑ με τις πλάτες των υπόλοιπων κομμάτων σχετικά με τη μόλυνση του περιβάλλοντος που τάχα προκαλεί η επένδυση. Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι η πρακτική εγκατάλειψη του αγώνα τους από όλα τα κόμματα στην πραγματικότητα δεν αποτελεί τόσο μεγάλο μειονέκτημα γι αυτούς όσο φαίνεται, γιατί αυτά είναι κόμματα χωρίς αληθινό κύρος μέσα στο λαό, ενώ οι ίδιοι σαν άνθρωποι που κάνουν μια από τις πιο δύσκολες, σκληρές και παραγωγικές δουλειές σε συνδυασμό με την πελώρια και βασανιστική ανεργία που δέρνει τη χώρα έχουν κατακτήσει και κατακτούν όλο και περισσότερο τη συμπάθεια του κόσμου.
Οι μεταλλωρύχοι χειροκρότησαν το σύντροφο πολύ θερμά, έκφρασαν τη βαθιά τους εκτίμηση για τη σταθερή και ανιδιοτελή συμπαράσταση της Οργάνωσης εδώ και πολλά χρόνια, αγκάλιασαν  τον σύντροφο και φωτογραφήθηκαν μαζί του.

met1

met2

met5

met6

Οι παραπάνω φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο blog "Εργαζομενοι Μεταλλειων Μαυρων Πετρων-Ολυμπιαδος-Σκουριων-Στρατωνιου" με το σχόλιο "Το Ο.Α.Κ.Κ.Ε ήταν,,είναι,,και θα είναι,,στο πλευρό του δικαιου αγώνα των μεταλλωρύχων."

Η ΟΑΚΚΕ καλεί όλους τους δημοκρατικούς ανθρώπους της Αθήνας να βρεθούν δίπλα στους μεταλλωρύχους έξω από το υπουργείο Ανάπτυξης στη Μεσογείων ιδιαίτερα  δε να είναι μαζί τους την ερχόμενη Τρίτη έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας (Πανεπιστημίου), όπου θα εκδικαστεί η προσφυγή του Σωματείου εναντίον της εγκληματικής απόφασης της κυβέρνησης Τσίπρα.


Αθήνα 11 Σεπτέμβρη 2015