Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ "ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΠΟΥΤΙΝ" - Ουκρανία - Ισραήλ - Χαμάς, 22/12

 

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Άρθρα Αναφοράς

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

ΚΑΓΚΕΜΠΙΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΑΚΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!

ΚΑΓΚΕΜΠΙΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΑΚΚΕ

ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!

Πριν από λίγο ανέβηκε η ιστοσελίδα μας ξανά μετά από την τρίτη κατά σειρά οργανωμένη επίθεση που δέχτηκε από τους τραμπούκους χάκερ. Στο διάστημα που ήταν πεσμένη αναρτήσαμε στη θέση της ιστοσελίδας την παρακάτω πολύ σημαντική ανακοίνωση με τίτλο «Mια του κλέφτη, δυο του κλέφτη!»:

 

«Σήμερα, Τρίτη 5 του Γενάρη, από το πρωί η επίσημη ιστοσελίδα της ΟΑΚΚΕ είναι εκτός λειουργίας μετά από μια τρίτη οργανωμένη επίθεση που δέχτηκε μέσα στον τελευατίο μήνα από την ίδια πηγή. Αυτή η επίθεση αποτελεί κλιμάκωση των δύο προηγούμενων.

Όμως αυτή τη φορά οι ψηφιακοί τραμπούκοι, επειδή αποθρασύνθηκαν, προδόθηκαν. Έτσι εντοπίστηκαν από τους τεχνικούς μας, όχι βέβαια σαν πρόσωπα, αλλά εντοπίστηκε η πολιτική τους βάση.

Λοιπόν το χτύπημα έγινε από έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή με ΙP (ηλεκτρονική ταυτότητα) 185.84.108.232. Αυτή η IP βρίσκεται στη Ρώσικη Ομοσπονδία και συγκεριμμενα στην Αγία Πετρούπολη. Δημοσιεύουμε παρακάτω μια διεθνή ιστοσελίδα αναζήτησης, όπου έχει μπει η συγκεριμμένη ΙP. Tα στοιχεία της ΙP είναι καταγεγραμμένα και πέρα από κάθε αμφισβήτηση.

ip
Από πολιτική άποψη όλα λοιπόν είναι στη θέση τους, δηλαδή εύκολα ερμηνεύσιμα.

Οι σοσιαλφασίστες έριξαν πάνω μας μια πέτρα που έπεσε στα πόδια τους.

Περισσότερα όταν ανεβεί η ιστοσελίδα μας».