Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ "ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΠΟΥΤΙΝ" - Ουκρανία - Ισραήλ - Χαμάς, 22/12

 

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Άρθρα Αναφοράς

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

ΤΟ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗ ΒΙΑ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ

 

Παρά την ξαφνική πρεμούρα του καθεστώτος να δείξει – προς τα έξω κυρίως – ότι έχει επιτέλους άρει τη σκανδαλώδη ασυλία που επεδείκνυε τόσον καιρό απέναντι στη ναζιστική συμμορία της «Χρυσής Αυγής»,

τα γεγονότα αποδεικνύουν το αντίθετο και το εκθέτουν ανεπανόρθωτα στο δημοκρατικό κόσμο. Έτσι, παρά τις συλλήψεις και τις κατηγορίες για εγκληματική δράση κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι η ναζιστική συμμορία συνεχίζει να απολαμβάνει τη νομιμότητα και να εκπροσωπείται στο κοινοβούλιο μιας «δημοκρατίας», χωρίς αυτό να ενοχλεί τις κοινοβουλευτικές κομματικές ηγεσίες που οφείλουν να την προστατέψουν απέναντι στο ναζισμό. Κανείς δε θα διαφωνήσει επίσης στο ότι τα περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια, συμμορφούμενα με τις εντολές του διακομματικού ΕΣΡ, συνεχίζουν να δημοσιοποιούν τις θέσεις της συμμορίας και οι ναζιστές συνεχίζουν να τρομοκρατούν το λαό αυτής της χώρας παρά τις περιορισμένες συλλήψεις.

 

Αυτό συμβαίνει γιατί οι θέσεις των ναζιστών είναι οι θέσεις του βαθιού καθεστώτος, του οποίου οι ίδιοι αποτελούν τους πιο σκληρούς εκφραστές. Για παράδειγμα, όλες οι πολιτικές ηγεσίες φλερτάρουν με τη νεοχιτλερική Ρωσία αλλά οι χρυσαυγίτες ήταν εκείνοι που ζήτησαν την είσοδο στη χώρα ρωσικών στρατευμάτων (Κασιδιάρης στη Βουλή στις 26/9/2012). Όλες υποστήριξαν το διαμελισμό της Βοσνίας από τους σέρβους ναζί αλλά μόνο η Χ.Α. έστειλε εκεί εθελοντές για να πνίξει την ηρωική Σρεμπρένιτσα στο αίμα. Όλα τα κόμματα καλύπτουν με τη στάση τους την παραβίαση των μειονοτικών δικαιωμάτων συμπολιτών μας αλλά είναι η συμμορία αυτή που έχει ασκήσει ωμή φυσική βία σε βάρος τους.

Είναι πολύ χαρακτηριστικό ότι από τα εγκλήματα της δολοφονικής συμμορίας που έχει διαπράξει η “Χ. Αυγή” μπροστά σε κάμερες απουσιάζει η τραμπούκικη επίθεση των ναζήδων στην παρουσίαση του ελληνο-μακεδονικού λεξικού από το «Ουράνιο Τόξο» στην Αθήνα στις 2/6/2009. Βεβαίως η «Χρυσή Αυγή» έχει επιτεθεί και σε άλλα κόμματα και οργανώσεις, και από όλες αυτές τις επιθέσεις υπάρχουν και τρεις αιματηρές  ενάντια σε μέλη και συναγωνιστές της ΟΑΚΚΕ που πάντα πνίγονται από τα ΜΜΕ. Όμως η επίθεση του 2009 στο «Ουράνιο Τόξο», αν και όχι αιματηρή, είναι η μόνη άμεσα πολιτική βία, δηλαδή βία πάνω σε πολιτικό κόμμα, που είναι βιντεοσκοπημένη. Αυτό το βίντεο (http://www.youtube.com/watch?v=L40kQfnFuik) κυκλοφόρησε στα ξένα ΜΜΕ  αλλά όχι στην Ελλάδα παρόλο που το «Ουράνιο Τόξο» το είχε διανείμει και σε αυτά και είχε διαμαρτυρηθεί που τα κανάλια το έκρυψαν. Το ότι αυτό το βίντεο δεν κυκλοφορεί ούτε τώρα όπου τα κανάλια είναι ελεύθερα να δείχνουν ό,τι υλικό έχουν ενάντια στη «Χρυσή Αυγή», αποδεικνύει ένα πράγμα: ότι σύσσωμο το πολιτικό καθεστώς, συμφωνεί ότι η βία των ναζί στις εθνικές μειονότητες, ιδιαίτερα στην εθνικά μακεδονική που η ηγεσία της είναι συνειδητά φιλοευρωπαϊκή, επιτρέπεται και είναι καλοδεχούμενη. Με αυτήν τη βία ακόμα και οι ναζί εξαγνίζονται και γίνονται “πατριώτες”.

Τη σκανδαλώδη αποσιώπηση αυτού του απρόκλητου τραμπουκισμού κατήγγειλε το προεδρείο του «Ουράνιου Τόξου» στις 11/10.