Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Η. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΕ ΟΑΚΚΕ ΣΤΗΝ EΡΤ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

   

 

ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΟΑΚΚΕ ΣΤΙΣ 26 ΜΑΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

   

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Άρθρα Αναφοράς

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

Έντεκα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τη ναζιστική συμμορία - ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ» ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

Έντεκα χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ο φασισμός είναι πιο δυνατός από ποτέ και όλο και περισσότερο πλησιάζει στην εξουσία. Το χειρότερο είναι ότι οι δήθεν αντιφασίστες της ψευτοαριστεράς όχι μόνο κρύβουν αυτή την προέλαση αλλά έχουν τακτικά αναλάβει να κάνουν μαζί τους έναν νέο καταμερισμό εργασίας. Οι κλασικοί φασίστες έχουν αναλάβει σαν κύριο το ρόλο του αντιμουσουλμάνου και εθνοκάπηλου ρατσιστή ενώ οι «αντιφασίστες» έχουν αναλάβει σαν κύριο καθοδηγητικό ρόλο, αυτόν του αντισημίτη που πια ονομάζεται παγκόσμια αντισιωνιστής και έχει σαν διακηρυγμένο στόχο να εξαφανίσει το μόνο κράτος του κόσμου που ονομάζει δολοφονικό, το κράτος του Ισραήλ. Σε ότι αφοράει τους ανοιχτούς και επίσημους χιτλερικούς, αυτούς της “Χρυσής Αυγής”, σύσσωμο το πολιτικό καθεστώς τους κρατάει μακριά από τη δημοσιότητα ώστε αθόρυβα σε λίγο να τους αποφυλακίσει για να κάνουν καλά και τις δύο δουλειές όπως μόνο αυτοί ξέρουν να κάνουν:  Και τον αντιμεταναστευτικό και εθνοκάπηλο ρατσισμό και τον πιο ωμό αντισημιτισμό. Φασίστες και ναζιστές από τη μια και «αντιφασίστες» από την άλλη θα είναι σε ένα κοντινό μέλλον ανοιχτά παρατεταγμένοι σε διαφορετικές, «μουτρωμένες» μεταξύ τους, αλλά ντροπαλά ενωμένες πτέρυγες στον ίδιο πανεθνικό και παγκόσμιο στρατό, το νεοχιτλερικό ρωσοκινέζικο για να βαδίσουν ενωμένοι κατ αρχήν ενάντια στις ευρωπαϊκές αστοδημοκρατίες και ταυτόχρονα ενάντια σε ότι είναι δημοκρατικό σε όλο τον πλανήτη.

  

Αυτό που έχει κάνει εδώ και μερικά χρόνια το πολιτικό καθεστώς σύσσωμο όταν έκανε τη δίωξη και την καταδίκη μερικών χρυσαυγιτών δεν ήταν το να τους συντρίψει πολιτικά και ιδεολογικά. Αντίθετα έκρυψε από την τηλεόραση την πρωτόδικη δίκη τους  ώστε να τους εμφανίσει σαν μαχητικούς πατριώτες που πληρώνουν για τις πεποιθήσεις τους. Κυρίως όμως καθεστωτικός στόχος ήταν να καθησυχάσει τους δημοκράτες και να μην εκτεθεί το ελληνικό κράτος όπως και το αφεντικό του, το ρωσικό κράτος σαν πραγματικά φιλοναζιστικά που είναι αλλά ακριβώς αντίθετα σαν αντιναζιστικά όπως θέλουν και τα δύο να φαίνονται στην ΕΕ. 

Αυτός είναι ο λόγος που σύσσωμο το πολιτικό καθεστώς φρόντισε τόσο νομοθετικά όσο και δικαστικά α) να εφαρμοστούν εναντίον τους χαμηλές ποινές ώστε οι χρυσαυγίτες να έχουν ήδη αρχίσει να αποφυλακίζονται, ενώ τώρα που γίνεται η δίκη τους στο δεύτερο βαθμό φροντίζουν να την κρύβουν πιο πολύ από όσο την κρύψανε και στον πρώτο, β) ο πραγματικός αρχηγός των ναζί ο Κασιδιάρης όχι μόνο επιβίωσε, αλλά οργάνωσε κόμμα με απόστρατους της αστυνομίας και του στρατού, και καμία ουσιαστική απαγόρευση δεν έγινε αφού οι δικοί του “Σπαρτιάτες” μπήκαν στη Βουλή όπου βρίσκονται μέχρι σήμερα, ενώ και ο Μιχαλολιάκος έχει τη σελίδα του που τιτλοφορείται «Χρυσή Αυγή» και οργανώνει ελεύθερα και ανεμπόδιστα εκδηλώσεις, γ) αυτό που είναι και το σημαντικότερο, τα πιο μαζικά φασιστικά κόμματα δυναμώσανε στο μεταξύ ακόμα περισσότερο καθώς όχι μόνο πήραν τους ψήφους των τάχα «απαγορευμένων» ναζί αλλά τους διπλασίασαν σχεδόν στις τελευταίες ευρωβουλευτικές εκλογές. Μάλιστα η νέα εμβληματική, ακόμα πιο μαζική και πιο «καθώς πρέπει» από αυτή του αντισημιτισμού σημαία του φασισμού σε Βορρά και Νότο, η οποία έχει επίσημο παγκόσμιο κέντρο την πουτινική Ρωσία, είναι αυτή εναντίον της ομοφυλοφιλίας. Αυτή τη σημαία στη χώρα μας τη σηκώνουν πρώτοι οι ανοιχτοί φιλοπουτινικοί και φιλοχρυσαυγίτες μητροπολίτες, όπως οι Μεσογαίας και ο Πειραιώς. Έτσι φθάσαμε στο ανοιχτό πογκρόμ κατά των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων στη σαββιδοκρατούμενη Θεσσαλονίκη πριν λίγους μήνες. 

Όλο και περισσότερο αποδεικνύεται σήμερα πόσο έστεκε η προειδοποίηση της ΟΑΚΚΕ και της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας τη μέρα της καταδίκης των χρυσαυγιτών στη διαδήλωση στο Εφετείο τον Οκτώβρη του 2020, όταν οι «αντιφασίστες» θριαμβολογούσαν για τη δήθεν συντριβή τους, ότι η πάλη με τους ναζιστές είναι μπροστά μας. Ήδη μετά την εισβολή και κατοχή της Ουκρανίας και τη χαμασίτικη σφαγή της 7ης Οκτωβρίου χρυσαυγίτες και «αντιφασίστες» της ψευτοαριστεράς είναι αντικειμενικά ενωμένοι. Αυτό το γεγονός είναι τακτικά κρυμμένο για έναν απλό λόγο που έχουμε εξηγήσει στην αρθρογραφία μας για τον πόλεμο στη Γάζα: Ότι οι φασίστες που στον πυρήνα τους είναι πάντα αντισημίτες έχουν αναλάβει ΤΑΚΤΙΚΑ στις αστοδημοκρατικές χώρες το ρόλο του προβοκάτορα υπέρ του Πούτιν, δηλαδή να υποδαυλίζουν το μίσος στις Βόρειες αστοδημοκρατικές χώρες ενάντια στους αραβομουσουλμανικούς λαούς και ειδικά ενάντια στους Παλαιστινίους και στο παλαιστινιακό κράτος, και γι αυτό είναι υπέρ των επίσης προβοκατόρων φασιστών του Ισραήλ. Από την άλλη οι σοσιαλφασίστες και ισλαμοφασίστες, δηλαδή οι αντισημίτες έχουν αναλάβει πάλι υπέρ του Πούτιν να ξεσηκώσουν τους λαούς και τα έθνη του τρίτου κόσμου αλλά και τη φτωχολογιά του Βορρά ενάντια στο εβραϊκό κράτος και ενάντια στις βόρειες αστοδημοκρατικές χώρες που το υποστηρίζουν και τις οποίες ακριβώς προβοκάρουν οι βόρειοι και ισραηλινοί φασίστες. Οσο παίζεται αυτό το παιχνίδι οι ΑΝΟΙΧΤΆ ΚΑΙ φιλοπουτινικοί ΚΑΙ αντισημίτες ναζί, είτε μιλάνε λίγο κατά του Ισραήλ και υπέρ της Χαμάς, είτε σαν τον ίδιο το μαζικό αρχηγό τους, τον Κασιδιάρη χαρακτηριστικά σιωπούν εντελώς εδώ και μήνες (!) Στόχος αυτής της τακτικής είναι να μην αντιληφθούν οι πραγματικοί αντιφασίστες ότι οι «αντιφασίστες» ΚΑΙ φιλορώσοι και οι  φιλοχαμασίτες βρίσκονται στο ίδιο ακριβώς παγκόσμιο στρατόπεδο με τους ναζι-χρυασυγίτες.

 Γι αυτό σήμερα περισσότερο από ποτέ οι «αντιφασίστες» έχουν μετατρέψει την επέτειο της δολοφονίας του Π Φύσσα όχι μόνο σε ένα όπιο  των πραγματικών αντιφασιστών αλλά και σε ένα ενεργό αντισημιτικό τάχα αντισιωνιστικό κίνημα που για κάλυψη σηκώνει τη σημαία της παλαιστινιακής ανεξαρτησίας. Το χρέος της ΟΑΚΚΕ και της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας είναι να αποκαλύπτουν σε κάθε επέτειο από δω και μπρος αυτή τη θανάσιμη απάτη και να καλούν σε ένα κοινό αντιφασιστικό μέτωπο ενάντια στους φαιο-«κόκκινους» αλληλοϋποστηριζόμενους ναζι-φασίστες και σοσιαλφασίστες. 

Αθήνα, 18/9/2024