Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ "ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΠΟΥΤΙΝ" - Ουκρανία - Ισραήλ - Χαμάς, 22/12

 

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Άρθρα Αναφοράς

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

Το διακομματικό καθεστώς που προστατεύει τους βιαστές με νόμο

Δεν είναι έκπληξη ότι το διακομματικό καθεστώς άφησε έκθετα τα θύματα των βιαστών και βασανιστών στο χώρο του θεάτρου όταν το ίδιο έχει θεσπίσει με νόμο τη δυνατότητα και για τους πιο φρικαλέους από αυτούς να βγαίνουν από τη φυλακή σε 20 ακόμα και σε 8 χρόνια! Ο Νίκος Σειραγάκης ήταν προπονητής, τα θύματα του ανήλικα αγόρια που προπονούσε στο Ρέθυμνο. Καταδικάστηκε πολύ πριν την καταγγελία της Σ. Μπεκατώρου αλλά τον θυμούνται πολύ καλά οι οικογένειες που υπέφεραν και υποφέρουν ακόμα.

Πρόκειται για έναν κατά συρροή παιδεραστή που καταδικάστηκε σε 401 χρόνια φυλακή για κατάχρηση σε ασέλγεια και απόπειρα κατάχρησης σε βάρος 36 παιδιών (!) Για τα εγκλήματα αυτά δεν προβλέπεται ισόβια κάθειρξη. Η σύλληψη του έγινε μετά από έφοδο της αστυνομίας που τον βρήκε στο κρεβάτι με δύο ανήλικα παιδιά. Ο ίδιος υποστήριξε ότι «όλα έγιναν συναινετικά».

Η ποινή των 401 χρόνων μειώθηκε στα 20 χρόνια (!) που προβλέπονται ως ανώτατο όριο κράτησης και τελικά αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Γρεβενών, στα 8 χρόνια λόγω «καλής διαγωγής». Η αποφυλάκισή του έγινε μόλις το Μάη του 2020 μέσα στη σιωπή από υπουργείο, κόμματα και θεσμικούς φορείς που έσπασαν μόνο κάποια ρεπορτάζ. Είχε συμπληρώσει 1.300 μεροκάματα στο κυλικείο των φυλακών για όσο χρονικό διάστημα έμεινε έγκλειστος. Η πρόταση του διευθυντή των φυλακών Γρεβενών προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ήταν υπέρ της αποφυλάκισης και με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών αφέθηκε ελεύθερος! (https://www.tanea.gr/2020/05/05/greece/law/nikos-seiragakis-o-paiderastis-tou-rethymnou-afethike-eleytheros/).

Ήταν μόνο κάτω από τη σφοδρή αντίδραση των οικογενειών και όχι του τύπου, ούτε της βαθιά διαβρωμένης στη χώρα μας από τη διείσδυση του σοσιαλφασισμού «κοινωνίας των πολιτών», που ο εισαγγελέας Εφετών Δυτικής Μακεδονίας άσκησε έφεση και τελικά το Συμβούλιο Εφετών τον έστειλε πίσω στη φυλακή τον Ιούλη του 2020 για να βγει σε 12 χρόνια, αν δεν επιχειρήσει βέβαια να βγει νωρίτερα, και δεν βρεθεί ξανά ένας διευθυντής φυλακών και ένα δικαστικό συμβούλιο γεμάτοι κατανόηση, την ίδια κτηνώδη κατανόηση που δείχνει το ελληνικό κράτος σε τέτοιες περιπτώσεις.