Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 11/2 ΔΩΔΕΚΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΙΡΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ - ΚΥΡΙΑΚΗ 12/2 ΠΕΝΤΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΕΞΩ Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ - ΛΑΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ

- Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από την ιρανική πρεσβεία το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι, με αφορμή την επέτειο της επιβολής της απάνθρωπης δικτατορίας του Χομεϊνί

- Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 5:00 το απόγευμα στο Σύνταγμα μπροστά από τη Βουλή

Το κάλεσμα για τη συγκέντρωση της προηγούμενης Κυριακής 5/2 για συγκέντρωση στο Σύνταγμα από τους ιρανούς και ουκρανούς πρόσφυγες που αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας, ανανεώνεται για την Κυριακή 12/2 στις πέντε το απόγευμα.
Μετά την αναβολή της προηγούμενης Κυριακής η συγκέντρωση αυτή συμπίπτει σχεδόν με την επέτειο της εγκατάστασης του καθεστώτος Χομεϊνί στο Ιράν που γιορτάζεται από το ισλαμικό φασιστικό καθεστώς στις 11 Φλεβάρη, και αντίστοιχα οι εξεγερμένοι και οι συμπαραστάτες τους δυναμώνουν τις κινητοποιήσεις τους για δημοκρατία στο Ιράν, αυτή τη μέρα. Έτσι και η κοινή κινητοποίηση με μεγαλύτερη ένταση στηρίζει αυτό τον αγώνα. Θα προηγηθεί το Σάββατο 11/2 στις δώδεκα το μεσημέρι διαμαρτυρία έξω από την ιρανική πρεσβεία.
Στο πλευρό τους βρίσκονται πάντα οι σύντροφοι μας και άλλοι αντιφασίστες που στηρίζουν την ενότητα των δύο προσφυγικών κοινοτήτων ενάντια στα πιο βάρβαρα φασιστικά τέρατα.
Δημοσιεύουμε το κάλεσμα με την ιντερνετική αφίσα και στα φαρσί (κάτω από την αφίσα) όπως έχει δημοσιευτεί στη σελίδα των Iranian Protesters in Greece.