Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Η. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΕ ΟΑΚΚΕ ΣΤΗΝ EΡΤ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

   

 

ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΟΑΚΚΕ ΣΤΙΣ 26 ΜΑΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

   

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Άρθρα Αναφοράς

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΕΑΣ

Η ΟΑΚΚΕ υποστηρίζει το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ) ενάντια στη σκανδαλώδη παράδοση τους από την πρωθυπουργία Μητσοτάκη και τον υπουργό άμυνας Δένδια στην τσέχικη εταιρεία ΜSM, θυγατρική του συγκροτήματος CSG, που ανήκουν σε μια οικογένεια νέων τσέχωνκρατικολιγαρχών, τους Jaroslav και MichalStrnad. Αυτοί συνδυάσανε την άλωση της τσέχικης εξοπλιστικής βιομηχανίας με τους πολιτικούς δεσμούς τους με τη ρωσόφιλη προεδρία Μίλος Ζέμαν και τους οικονομικούς δεσμούς τους με την πουτινικήκρατικοολιγαρχία, ενώ μόλις ισχυροποιήθηκαν συνδέθηκαν με την δυτική εξοπλιστική βιομηχανία.

  

Τώρα, μόλις η ΕΕ πήρε την απόφαση για τη στήριξη παραγωγής πυρομαχικών (ASAP) για να ενισχύσει την παραγωγή βλημάτων με προϋπολογισμό πάνω από 500 εκ μετά την εκδήλωση της ρωσικής επίθεσης, η κυβέρνηση αντί να στηρίξει τη βιομηχανία αμυντικού υλικού με κάθε πρόσφορο μέσο και να ζωντανέψει την ΕΑΣ που την είχε αφήσει να αργοπεθαίνει καθώς δεν της έδινε υπεσχημένες παραγγελίες, έφερε την κρίσιμη στιγμή τους σκοτεινούς ανατολικούς κρατικοολιγάρχες να την ακρωτηριάσουν και να τη χρησιμοποιήσουν όπως θα ήθελαν για να τσεπώσουν τα ευρωπαϊκά λεφτά. Έτσι  έκλεισαν το τμήμα της ΕΑΣ που θα κατασκεύαζε τις οβίδες  πυροβολικού που κοστίζουν 2500 ευρώ η κάθε οβίδα και η ΕΑΣ ανέλαβε το ρόλο του υποκατασκευαστή της MSM απλά για να γεμίζει τις οβίδες με εκρηκτική ύλη, δηλαδή να εισπράττει 90 Ευρώ για κάθε οβίδα (!).  Αυτά όλα χώρια από το ότι ένα ακόμα εργοστάσιο ευρωπαϊκής αμυντικής βιομηχανίας παραδίνεται σε φίλους της Μόσχας.

Έτσι εξηγείται ότι αυτό το έγκλημα δεν είναι μόνο της κυβέρνησης Μητσοτάκη αφού πολιτικά έχει και την κάλυψη των ρωσόφιλων της ψευτοαριστεράς και των 4 φασιστικών κομμάτων (μαζί με τους ψόφιους κοριούς ναζί- Σπαρτιάτες) που καλύπτουν αυτό το ασύλληπτο σκάνδαλο την ώρα που η χώρα αποβιομηχανοποιείται.

Η ΟΑΚΚΕ στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΑΣ και στηρίζει τον αγώνα τους σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους για «ισχυρή και παραγωγική εγχώρια αμυντική βιομηχανία, θέσεις εργασίας πλήρους και σταθερής απασχόλησης και κατάργηση κάθε συμφωνίας που υφαρπάζει από τα ΕΑΣ τις παραγωγικές τους δυνατότητες».

Καλούμε κάθε βιομηχανικό εργάτη και εργαζόμενο, κάθε δημοκράτη και πραγματικό πατριώτη να σταθεί δίπλα στους εργαζόμενους των ΕΑΣ και να εμποδίσει αυτό το ασύλληπτα ωμόαντιβιομηχανικόέγκλημα που αποδεικνύει όσο λίγα τα σαμποταριστικά και μαφιόζικα χαρακτηριστικά της πλειοψηφίας του ελληνικού πολιτικού συστήματος.

Αθήνα, 23 Σεπτέμβρη 2024

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΑΣΥΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΣΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΥΘΙ