Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ "ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΠΟΥΤΙΝ" - Ουκρανία - Ισραήλ - Χαμάς, 22/12

 

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Άρθρα Αναφοράς

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ

 Η δολοφονία Φύσσα συνεχίζεται!

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ

Οι πλατιές λαϊκές μάζες παίρνουν την πολιτική τους ενημέρωση από την τηλεόραση. Κανονικά έπρεπε οι τηλεοπτικές κάμερες να είναι στο δικαστήριο, αλλά και χωρίς κάμερες θα μπορούσαν τα κανάλια να κάνουν καθημερινά ρεπορτάζ για τη δίκη ώστε να μαθαίνει ο κόσμος για τα εγκλήματα της ΧΑ και κυρίως να εμποδίζονται οι ναζιστές, με την ελεεινή ανοχή των δικαστών, να εκφοβίζουν τους μάρτυρες κατηγορίας ακόμα και τα ίδια τα θύματα, που κάποια μάλιστα άλλαζαν μέσα σε αυτό το κλίμα τις αρχικές τους καταθέσεις. Τα υποτιθέμενα αντιφασιστικά κοινοβουλευτικά κόμματα αντί να κάνουν τεράστια φασαρία για τη δημοσιότητα της δίκης έριξαν αποκλειστικά στα κανάλια την ευθύνη για το στραγγαλισμό της, την ώρα που ο «αντιφασίστας» ΣΥΡΙΖΑ με τα τέσσερα κυβερνητικά κανάλια του συμμετείχε «πρωτοπόρα» στο πνίξιμο της δίκης των ναζί. Έτσι πέρα από μια πολύ μικρή μειοψηφία αντιφασιστών που διάβασε τα πρακτικά της δίκης από το «http://goldendawnwatch.org/» ο κόσμος δεν έμαθε τίποτα περισσότερο για αυτά τα τέρατα από όσα ήξερε πριν από τη δίκη.

 Γιατί φέρθηκαν έτσι ΟΛΑ τα κοινοβουλευτικά κόμματα; Απλά γιατί θέλουν νόμιμη τη ΧΑ και μάλιστα τη θέλουν μέσα στη Βουλή και μάλιστα μέσα σε όλες τις κοινοβουλευτικές επιτροπές ακόμα και στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας!!! Θέλουν δηλαδή για πρώτη φορά στον κόσμο μετα τον β΄ παγκόσμιο πόλεμο ανοιχτοί ναζήδες να είναι νομοθέτες σε μια χώρα. Mάλιστα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τους αναβάθμισε με τον Κοτζιά να τους βάζει στο Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής και τον Καμμένο να τους έχει στο πλευρό του στην επίσκεψη του στα νησιά μαζί με άλλους βουλευτές. Όλα αυτά γίνονται μόνο για ένα λόγο, γιατί οι ναζήδες της ΧΑ είναι οι πιο φανατικοί υποστηρικτές στην Ελλάδα του μεγαλύτερου κέντρου του φασισμού στον κόσμο, της Ρωσίας του Πούτιν. Όχι τυχαία ο φασίστας πρόεδρος της αμερικάνικης υπερδύναμης είναι υποστηρικτής του Πούτιν. Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα Ευρώπη στην οποία ΟΛΑ τα κόμματα, πλην της ΟΑΚΚΕ, δεν χτυπάνε ΠΟΤΕ τη ρώσικη υπερδύναμη όταν επιτίθεται στους δημοκράτες της και στις γειτονικές της χώρες. Να γιατί θέλουν νόμιμη τη ΧΑ.


ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ «Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Η ΧΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.


Για να εκφοβιστούν λοιπόν και να μην καταθέσουν ποτέ στη δίκη τα χιλιάδες θύματα της δολοφονικής συμμορίας ή τα λίγα θύματα και οι υπερασπιστές τους που τόλμησαν να καταθέσουν να το κάνουν στις πιο απειλητικές συνθήκες, το διακομματικό καθεστώς επέτρεψε στους φονιάδες να βγουν γρήγορα από τη φυλακή. Για να διευκολυνθεί αυτή η αποφυλάκιση επέτρεψαν να παραταθεί υπερβολικά η δίκη. Τέλος για να την παρακολουθούν όσο γίνεται λιγότεροι αντιφασίστες, ρίξανε τη δίκη για πολύ καιρό στην άκρη της πόλης και σε μια μικρή αίθουσα. Στην πραγματικότητα δεν είναι δυνατό να γίνει μια πραγματική δίκη κατά μαζικά οργανωμένων ναζιστών όταν αυτοί δεν είναι εκτός νόμου.


ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΟΙ ΝΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ


Για να μπορέσουν οι πραγματικοί αντιφασίστες να υποχρεώσουν το πολιτικό καθεστώς να βγάλει εκτός νόμου τους ναζί πρέπει επίσης να απομονώσουν αποφασιστικά και να πετάξουν έξω από τις γραμμές τους όσους προκαλούν την απέχθεια των μαζών στο αντιφασιστικό κίνημα με την καταστροφική βία που ασκούν στο όνομά του, και λειτουργούν με αυτό τον τρόπο προβοκατόρικα υπέρ των ναζιστών.


ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΛΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ


Στην φετινή τέταρτη επέτειο από τη δολοφονία του Π. Φύσσα η ΟΑΚΚΕ υποστηρίζει και συμμετέχει στην εκδήλωση της συναυλίας της Δευτέρας 18/09 που διοργανώνει η οικογένεια και οι φίλοι του Π. Φύσσα στο Καστράκι Δραπετσώνας.


15/9/2017