Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ "ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΠΟΥΤΙΝ" - Ουκρανία - Ισραήλ - Χαμάς, 22/12

 

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Άρθρα Αναφοράς

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

Ρασπούτιν – Παππάς-Τσίπρας: Το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ ζέχνει φασισμό και σαπίλα - Ο διπρόσωπος Μητσοτάκης κάνει τα πάντα για να τους καλύψει

Όποιος παρακολουθεί τις πολιτικές εξελίξεις με ανοιχτό μυαλό πρέπει να έφριξε τις τελευταίες βδομάδες. Οι σκανδαλοθήρες του ΣΥΡΙΖΑ, έτοιμοι σε κάθε παραμικρό παραστράτημα των αντιπάλων να σηκώσουν τη ρομφαία κατά της διαφθοράς, αποπνέουν τόση μπόχα και αποφορά, όσο ακριβώς είναι και το θράσος τους να ισχυρίζονται ότι η μπόχα έρχεται από αυτούς που πιάνουν τη μύτη τους.

 

Ο εκκωφαντικός θόρυβος που προκάλεσε η μανητοφωνημένη συνομιλία Παππά- Σάμπυ Μιωνή, ξέσκισε το πέπλο της σιωπής που σκέπαζε τις εργασίες της Προανακριτικής Επιτροπής με κατηγορούμενο τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Παπαγγελόπουλο, τον επονομαζόμενο Ρασπούτιν, ένας χαρακτηρισμός που δεν αποκλείεται να αδικεί τον Ρασπούτιν.

Μέχρι σήμερα οι καταγγελίες της εισαγγελέα Ράϊκου που αποπέμφθηκε από την υπόθεση Novartis γιατί πήγε να τα βάλει με τους αληθινούς πρωταγωνιστές του σκανδάλου τα ιατρικά κυκλώματα που προστάτεψε ο ΣΥΡΙΖΑ, πέρναγαν αθόρυβα από τα δελτία ειδήσεων, και πέρναγαν μέσα από το φίλτρο της λάσπης που πέταγε εναντίον της ο ΣΥΡΙΖΑ, και το διαρκές χαμήλωμα των τόνων από τον ίδιο το Μητσοτάκη, τον μεγαλύτερο προστάτη του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα προσωπικά. Ο Μητσοτάκης φρόντιζε και συνεχίζει σχολαστικά να περιορίζει το να φτάνει στο λαό και ειδικά στους οπαδούς της ΝΔ το πολιτικό και ηθικό βάρος της σαπίλας, των δολοπλοκιών, και του φασιστικού πραξικοπηματισμού της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ με το πρόσχημα ενός τάχα «μη εκδικητικού πολιτικού πολιτισμού”. Αυτή ήταν και συνεχίζει να είναι η πολιτική Μητσοτάκη απέναντι στον πραγματικό ΣΥΡΙΖΑ που είναι ο Πολάκης, δηλαδή ο φασίστας που με καμάρι δήλωνε ότι για να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές έπρεπε να βάλει τους αντιπάλους του στη φυλακή.

Μέσα σε αυτό το «καθώς πρέπει» πολιτικό κλίμα κινήθηκε η διερεύνηση των πρωτοφανών παρεμβάσεων ΣΥΡΙΖΑ στη δικαιοσύνη με τη χειραγώγηση δικαστικών ερευνών, με αποκορύφωμα την κατασκευή του σκανδάλου χρηματισμού πολιτικών από τη Novartis. Χάρη κυρίως στον Μητσοτάκη που αρνείται να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για να μη φανεί η σαπίλα του ΣΥΡΙΖΑ, αργόσβηνε σε μια ατέλειωτη διαδικασία η μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία από συστάσεως ελληνικού κράτους. Αυτή συνίστατο στο ότι μια κυβέρνηση, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο κάλυψε ένα πελώριο σκάνδαλο χρηματισμού χιλιάδων γιατρών, πολλών του ελληνικού δημοσίου, από μια πολυεθνική για να αυξήσει αυτή τα κέρδη της σε βάρος εκατομμυρίων αρρώστων, αλλά προσπάθησε να ενοχοποιήσει γι αυτή τη ληστεία, με τη βοήθεια των δικαστών κατά τη διαφθοράς που η ίδια αυτή κυβέρνηση διόρισε, τους βασικούς πολιτικούς της αντιπάλους. Για να το πετύχει αυτό υποσχέθηκε αθώωση σε ένοχα στελέχη αυτής της εταιρίας αρκεί αυτοί ανώνυμα να καταθέσουν και να συκοφαντήσουν τους πολιτικούς αντιπάλους της σαν κλέφτες ώστε αυτοί να κλειστούν στη φυλακή ή σε κάθε περίπτωση να εξοντωθούν ηθικά, πολιτικά και προσωπικά. Αυτά τα πράγματα έχουν πια αποδειχτεί, όπως έχει αποδειχτεί ότι σε μια τόσο μεγάλης έκτασης σκευωρία στην οποία έχουν πρωταγωνιστήσει κυβερνητικά στελέχη και συνεργάτες του πρωθυπουργού, είναι εντελώς αδύνατο να μην συμμετείχε ο ίδιος ο τότε πρωθυπουργός ή έστω να μην είναι υποχρεωτική η εξέτασή του σαν βασικού παράγοντα της σκευωρίας. Κι όμως αυτόν τον άνθρωπο ο σημερινός πρωθυπουργός τον αφήνει στο απυρόβλητο, όπως αφήνει όλη τη διερεύνηση της ασύλληπτης αυτής υπόθεσης να ξετυλίγεται σαν ένα δευτερεύον πολιτικό ζήτημα και όχι μακράν το πιο πρωτεύον γιατί αφορά μια απόπειρα φασιστικού πολιτικού πραξικοπήματος, δηλαδή κατάλυσης της δημοκρατίας.

Η προσπάθεια του Μητσοτάκη να σώσει πολιτικά τον Τσίπρα δοκιμάζεται αυτές τις μέρες με τα όσα ακούστηκαν στις κασέτες να λέγονται από τον Παππά, το δεξί χέρι του Τσίπρα για κυβερνητικό μαγαζί και παραμάγαζα του στη δικαιοσύνη. Με αυτά αποκαλύπτεται σαν στέλεχος του επιτελείου των σκευωρών ο οργανωτής, για λογαριασμό του τότε πρωθυπουργού, της εκστρατείας φίμωσης των τηλεοπτικών καναλιών, αυτός που έφερε στο κέντρο του ελληνικού τηλεοπτικού τοπίου τον ολιγάρχη του πουτινικού καθεστώτος Σαββίδη. Αυτός ο σκευωρός ΣΥΡΙΖΑ που έρχεται στο φως με αυτόν τον Παππά και με αυτόν τον Τσίπρα είχε το θράσος μόλις προχθές να κυκλοφορήσει ένα σποτ για χρηματιζόμενη δημοσιογραφία στη χώρα επειδή παραλείφθηκε από τα κιτάπια της χρηματοδότησης των κρατικών διαφημίσεων ο δικός τους Βαξεβάνης. Ένα σποτάκι που στόχο του είχε για άλλη μια φορά τη φίμωση των ΜΜΕ με δημαγωγία στην κοινή γνώμη για τη «διεφθαρμένη» αντισυριζέϊκη δημοσιογραφία, με αντισημιτικό δηλητήριο αφού πίσω από την υποτιθέμενη δημοσιογραφική συνωμοσία βρισκόταν το κακό χρήμα που ελέγχεται από τους αιώνιους Εβραίους (δες τον «Μωϋσή»).

Ο Παππάς λοιπόν ο εκκαθαριστής των ΜΜΕ από τους «διεφθαρμένους» αποκαλύφθηκε ότι είναι ένας ελεεινός εκβιαστής του κοινού ποινικού δικαίου, και καταγράφηκε να εκβιάζει τον Σάμπυ Μυωνή, έναν επιχειρηματία, από ειρωνεία της τύχης έναν εβραίο, για να δώσει ό,τι προαιρείται για να γλυτώσει από τα πυρά του ελεγχόμενου από το ΣΥΡΙΖΑ παρακράτους στη δικαιοσύνη με επικεφαλής τον Παπαγγελόπουλο. Ο Μιωνής είχε ανοιχτή την υπόθεση της δικαστικής διερεύνησης της εμπλοκής του στη λίστα Λαγκάρντ. Ήταν σαφές από τη συνομιλία ότι ο Παππάς μίλησε σαν εκφραστής μίας κυβέρνησης η οποία παρείχε δικαστική προστασία με το παρακράτος που είχε στη δικαιοσύνη με το οποίο οργάνωνε τις πολιτικές της εκκαθαρίσεις με μαφιόζικο τρόπο.

Μόλις βγήκε η μπόχα Παππά ο Τσίπρας έκανε συνεδριάσεις επί συνεδριάσεων αλλά δεν τον διέγραψε από το κόμμα, ούτε κάλεσε τη δικαιοσύνη να διερευνήσει ποινικά την υπόθεση, ούτε παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του Παπαγγελόπουλου που κατονομαζόταν σα συνεργαζόμενος και πρωταγωνιστής του μαφιόζικου συστήματος. Είπε απλά ότι ο Παππάς έκανε λάθος! Το λάθος του προφανώς ήταν που δεν πρόσεξε και τον μαγνητοφώνησαν.

Ενώ γίνονταν όλα αυτά, στην Αμερική η υπόθεση Novartisέφτασε στο τέλος της με ένα συμβιβασμό και βγήκε ένα πόρισμα που διαπίστωσε την πρακτική δωροδοκίας σε επαγγελματίες υγείας στην Ελλάδα, και όριζε την καταβολή προστίμων από την εταιρεία. Βασικός δικαστικός παράγοντας στη διερεύνηση της υπόθεσης στην Ελλάδα, είναι ένας άνθρωπος του ΣΥΡΙΖΑ, η προϊσταμένη της εισαγγελίας Διαφθοράς Τουλουπάκη, που παρόλο που ο ρόλος της στη σκευωρία αποκαλύφθηκε μένει στη θέση της, ενώ έπρεπε και αυτή να βαδίζει για τη φυλακή. Η Τουλουπάκη παραποίησε τη μετάφραση των σχετικών εγγράφων και πρόβαλε με απίστευτο θράσος τον ισχυρισμό ότι ο συμβιβασμός απόδειξε τον χρηματισμό πολιτικών κυβερνητικών στελεχών, δηλαδή συνέχισε να επιμένει στη σκευωρία που έχει εντελώς αποκαλυφθεί και να καλύπτει το ποινικό σκάνδαλο, έχοντας η ίδια βαριές ποινικές ευθύνες για αυτή τη συγκάλυψη.

Σε ένα δημοκρατικό κράτος η πολιτική ηγεσία του κυβερνητικού κόμματος, έπρεπε να ζητήσει την άμεση ποινική διερεύνηση όλων των σκανδάλων που ήρθαν στο φως, να ζητήσει να σχηματιστούν δικογραφίες κατά Τσίπρα και Παππά, να τους περάσει από Προανακριτική, ενώ ο προϊστάμενος υπουργός Δικαιοσύνης έπρεπε να ζητήσει να κινηθούν όλες οι θεσμικές διαδικασίες για άμεσο πειθαρχικό έλεγχο της Τουλουπάκη και όλων των εμπλεκόμενων στο παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ στη δικαιοσύνη. Ένα δημοκρατικό κράτος έπρεπε να έρθει σε άμεση σύγκρουση με τους διεφθαρμένους γιατρούς, να ζητήσει όλα τα στοιχεία των ερευνών που αφορούν τους χρηματισμούς τους, να προωθήσει ποινικές διώξεις, να ζητήσει αποζημιώσεις.

Τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε. Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στον ηγετικό του μηχανισμό και στην πολιτική του γραμμή ένα φασιστικό κόμμα πολλοί το ξέρουν πια. Εκείνο που λίγοι ξέρουν είναι ότι ο Μητσοτάκης κινείται δραστήρια προς τον εκφασισμό της ΝΔ, δηλαδή προς τη συριζοποίηση και βαθύτερα την κνιτοποίησή της. Οι εκκαθαρίσεις δε θα αργήσουν.

Για το Μητσοτάκη όταν βρέχει σκάνδαλα για το ΣΥΡΙΖΑ πέρα βρέχει, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει επιθέσεις ενάντια σε στελέχη του για αναπόδεικτα σκάνδαλα, τους δείχνει τη δυσαρέσκεια του, τα βάζει στον πάγο, τα προωθεί για ανασχηματισμό, και γενικά συμμορφώνεται με τις υποδείξεις. Όταν αποδεικνύεται ότι ο ίδιος ΣΥΡΙΖΑ που κάνει αντιπολίτευση μέσα από σκάνδαλα, είναι μια μηχανή μεθοδεύσεων και σκευωριών κατά πολιτικών αντιπάλων και αστών επιχειρηματιών που δεν δηλώνουν πίστη και αφοσίωση στην εξουσία του, ότι η κυβέρνηση του έδωσε απόλυτη προστασία στη διαφθορά στη δημοσιοϋπαλληλία, γιατί μόνο μέσα από αυτή μπορούσε να στήσει το πραξικοπηματικό του κράτος, ο Μητσοτάκης κάνει τα στραβά μάτια. Ο Μητσοτάκης έγινε αρχηγός της ΝΔ γιατί πρόδωσε πολιτικά και τον πατέρα και την αδελφή του. Η βασική αποστολή του είναι να προδώσει ολοκληρωτικά συνεχίζοντας στο δρόμο του Καραμανλή και του Σαμαρά και να τερατοποιήσει το κόμμα του μετατρέποντας το από ένα κόμμα σε γενικές γραμμές φιλοευρωπαϊκό δημοκρατικό σε ένα στην κύρια πλευρά φιλορώσικο φασιστικό κόμμα.

Αυτό είναι το νόημα της γραμμής Μητσοτάκη, της γραμμής της «πολιτικής συνεννόησης» για τη διακυβέρνηση της χώρας με διεφθαρμένους σκευωρούς και δολοπλόκους, με πραξικοπηματίες και φασίστες. Τίποτα περίεργο. Μητσοτάκης, Τσίπρας, Κουτσούμπας έχουν το ίδιο πολιτικό αφεντικό και εξυπηρετούν δουλικά τα ίδια συμφέροντα και κάνουν ότι μπορούν για να παραδώσουν τη χώρα σαν αποικία στους νέους τσάρους.

Μόνο χάρη στους Μητσοτάκη, Καραμανλή και Σαμαρά οι γκέμπελς του ΣΥΡΙΖΑ μπορούν με το γνωστό απαράμιλλο θράσος τους να συνεχίζουν να μιλάνε για σκευωρίες εναντίον τους όταν βγήκαν οι δικές τους και μόνο αυτές στο άπλετο φως. Μόνο χάρη σε αυτούς το ψευτοΚΚΕ θα μπορούσε να συνεχίζει να καλύπτει το εισοδιστικό του απόσπασμα μέσα στη δυτικόφιλη αστική τάξη και γενικά στη Δύση, τον ΣΥΡΙΖΑ με το επιχείρημα ότι όπου υπάρχει κεφάλαιο υπάρχει διαφθορά. Η διαφθορά πραγματικά είναι σύμφυτη με το κεφάλαιο. Όμως φασιστικές συκοφαντικές σκευωρίες εξόντωσης ολόκληρων πολιτικών τάσεων είναι δουλειές ενός ειδικού κεφάλαιου που είναι το πιο επιθετικό και το πιο επικίνδυνο για την κοινωνία και την εργατική τάξη, τόσο πολύ που εναντίον του οι πραγματικοί κομμουνιστές πραγματοποιούν τα πλατιά αντιφασιστικά δημοκρατικά μέτωπα. Οι ψεύτικοι κομμουνιστές κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Πραγματοποιούν τα πιο πλατειά μέτωπα με κάθε φασισμό και κάθε πολιτική αντίδραση για να συντρίψουν ότι απομένει από τις παραπαίουσες αστικές δημοκρατίες.

Η εντυπωσιακή αποκάλυψη του παρακράτους ΣΥΡΙΖΑ σε μία έκταση που ξεπέρασε και την πιο προωθημένη φαντασία για μία κυβέρνηση που πρώτη φορά ανέλαβε την εξουσία και μπόρεσε να κυλίσει όλη τη χώρα στο βούρκο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από τη μια, και η χλιαρή υποδοχή έως ξέπλυμα από την άλλη που έκανε σε αυτή την αποκάλυψη το πολιτικό σύστημα, ιδιαίτερα η ηγεσία Μητσοτάκη, δείχνει ότι η χώρα έχει μπει σε τροχιά εκφασισμού. Οι δημοκράτες αντιφασίστες πρέπει να συσπειρωθούν και να παλέψουν για να μην περάσει μια νέα μακριά νύχτα στη χώρα μας και στον κόσμο ολόκληρο.