Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μια βολική για Τσίπρα, ΣΥΡΙΖΑ, Πολάκη τιμωρία

Φαίνεται πολύ πιθανό από τα μέχρι τώρα στοιχειά ότι ο Τσίπρας και το πιστό ρώσικο σκυλί του, ο Πολάκης, που έχει αναλάβει να δαγκώνει όσους οι καλοί τρόποι δεν το επιτρέπουν στο "δυτικό" αφεντικό του, έχουν στήσει την εξής προεκλογική μηχανή.

Από τη μια το κακό σκυλί δάγκωσε και απείλησε με μετεκλογικό ξέσκισμα όλους τους δικαστές και δημοσιογράφους που τολμάνε να καθυστερούν έστω και δειλά τη δικτατορία που ετοιμάζει ο πολυπρόσωπος πουτινικός στρατός στη χώρα. Από την άλλη το αφεντικό του τράβηξε με δύναμη το σκυλί και το μάλωσε και το τιμώρησε με το να μην το κατεβάσει στις εκλογές. Δηλαδή του απαγόρευσε να δαγκώνει στις πλατείες και του απαγόρευσε να εκλεγεί βουλευτής στην ερχόμενη πολύ κρίσιμη Βουλή. 

 

Αυτές οι δυο κινήσεις έχουν έναν κύριο στόχο: το πιο εύπιστο κομμάτι του "πολιτικού κέντρου" που μισεί το σκυλί αλλά συμπαθεί το καθώς πρέπει αφεντικό του να ψηφίσει Τσίπρα στις εκλογές.

Για να έχει βέβαια επιτυχία αυτή η "μηχανή" δεν πρέπει το σκυλί να διωχτεί από το σπίτι πόσο μάλλον δεν πρέπει να υποστεί πολιτική ευθανασία καταγγελόμενο ως λυσσασμένο από το αφεντικό του. Γιατί αν γίνει αυτό τότε το αφεντικό δεν θα βρει στις κάλπες ούτε την ψήφο της μάνας του, αφού όλοι σχεδόν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ αγαπάνε το αφεντικό τους ακριβώς για αυτό το σκυλί που το θεωρούν δυνατό, γενναίο και προπαντός πιστό στην ιδέα της τελικής εκκαθάρισης.

Γι αυτό το λόγο βγήκαν να ζητήσουν επιείκεια γι αυτό το πίτμπουλ του κόμματος, όχι μόνο και όχι τόσο οι πιο "επαναστάτες" του, δηλαδή οι πιο κνιτοειδείς πραξικοπηματιστές του αλλά οι "δαγκωμένοι" από αυτό και ταπεινωμένοι ρεφορμιστές του, δηλαδή οι Φίληδες και οι Παπαδημούληδες. Αυτοί καλούν δηλαδή σε μη διαγραφή από το κόμμα δείχνοντας ότι αρκούνται με τη διαγραφή από τα ψηφοδέλτια.

Έτσι θα μπορέσει ο αρχηγός Τσίπρας ο κληρονόμος του υβριδικού αυτού χειρότερου ΠΑΣΟΚ που είναι μπολιασμένο από τους πιο ύπουλους κνίτες, διοικώντας ως συνήθως στο κέντρο του κόμματος όπως τον έχει διδάξει το πολιτικό του ίνδαλμα ο τροτσκιστής Παπανδρέου, να καλέσει τα θύματά του, αυτούς τους δυτικόφιλους που έκαναν το λάθος και τον εμπιστεύτηκαν το 2015 να ξανακάνουν το ίδιο λάθος το 2023 ισχυριζόμενος ότι τώρα το σκυλί είναι δεμένο. Δεν φαίνεται από πουθενά μέχρι τώρα μια διαγραφή Πολάκη (αν και τίποτα δεν μπορούμε με δαύτους να αποκλείσουμε).

Βλέπουμε μάλιστα ότι μόλις τώρα αυτός μπορεί να αποκτήσει το δικό του κομματικό στρατό σαν ηγέτης καθώς έχει την ευκαιρία να δηλώσει πιστός στη στρατηγική του της "ανατροπής" και ταυτόχρονα πιστός στο κόμμα. Αυτό είναι και το συμφέρον του Τσίπρα για τη δεύτερη πρωθυπουργία και του βρώμικου ηγετικού ΣΥΡΙΖΑ βέβαια.

Αντί για το τέρμα λοιπόν του αψύ Σφακιανού φαίνεται περισσότερο η ώρα του επίσημου αρχηγού της "αριστερής πτέρυγας" δηλαδή της ακροδεξιάς του ΣΥΡΙΖΑ, της γέφυρας του με το ψευτοΚΚΕ. Αυτό στάθηκε αμέσως στο πλευρό του αν και του έκανε κριτική ότι τα έβαλε μόνο με τους πολιτικούς εκπροσώπους της τάξης που πρέπει να ανατραπεί αλλά όχι με την ίδια την τάξη, δηλαδή το ίδιο το μεγάλο κεφάλαιο. Παίζει εδώ το ψευτοΚΚΕ πιο "αριστερά" για να μαζεύει την απογοήτευση από τις προδοσίες και να ολοκληρώνει τα πραξικοπήματά των πιο ενδιάμεσων, δηλαδή ενώ βρίσκεται πιο δεξιά από αυτούς φαίνεται ότι βρίσκεται πιο αριστερά. Αλλά αυτό γίνεται πια όλο και πιο δύσκολο. Γιατί οι απατεώνες αυτοί εκθέτουν και φθείρουν τις αριστερές μεταμορφώσεις τους, δηλαδή φθείρουν τα εργαλεία της ανόδου τους όσο προχωράνε προς την απόλυτη δικτατορική εξουσία τους.