Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ "ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΠΟΥΤΙΝ" - Ουκρανία - Ισραήλ - Χαμάς, 22/12

 

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Άρθρα Αναφοράς

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

Η ΟΑΚΚΕ στην εκλογική μάχη της 21/5/2023 σε 48 περιφέρειες

Η Ο­ΑΚ­ΚΕ κατεβαίνει σε αυτές τις εκλογές με υποψήφιους στις 48 από τις 59 εκλογικές περιφέρειες. Η μάχη για υποψηφίους και οικονομική ενίσχυση μας μας επέτρεψε να καλύψουμε το κόστος σε παράβολα, τύπωμα και διανομή ψηφοδελτίων αποκλειστικά με τη συνεισφορά των μελών μας, και τη συγκινητική στήριξη φίλων και επιρροών.

Οι εκλογικές περιφέρειες στις οποίες ΔΕΝ συμμετέχει η ΟΑΚΚΕ είναι οι εξής: Γρεβενών, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Καστοριάς, Κεφαλληνίας, Κιλκίς, Λευκάδας, Λασιθίου, Ρεθύμνου, Φωκίδας, Χίου, που είναι κατά κύριο λόγο μονοεδρικές περιφέρειες, και το κάναμε αυτό ώστε με τον ίδιο αριθμό υποψηφίων να δοθεί σε περισσότερους πολίτες η δυνατότητα να μας ψηφίσουν.

Σε αυτές τις περιφέρειες καλούμε τους ψηφοφόρους να κάνουν μία δήλωση στήριξης στην ΟΑΚΚΕ γράφοντας πάνω σε ένα λευκό ψηφοδέλτιο το όνομα της και ρίχνοντας το στην κάλπη. Κάνουμε αυτό το κάλεσμα γιατί πιστεύουμε ότι δεν είναι θετική η ψήφος σε κανένα από τα κόμματα που συμμετέχουν σε αυτή την εκλογική διαδικασία. Μπορούμε μόνο να κάνουμε μία αξιολόγηση στη σκάλα του κακού, και σε αυτή τα χειρότερα κόμματα είναι τα πιο πουτινικά και εχθρικά απέναντι στον ηρωικό αγώνα του ουκρανικού λαού ενάντια στη δύναμη που έκανε μία χιτλερικού τύπου εισβολή, τέτοια που δεν έχει ξαναδεί η Ευρώπη μετά το Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο, και τέτοια είναι τα κοινοβουλευτικά κόμματα της ψευτοαριστεράς ψευτοΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ και οι φίλοι του ναζί-Κασιδιάρη όπως το ΕΑΝ του Κανελλόπουλου, όπως και ο πουτινικός φασίστας Βελόπουλος.

Μόνο αυτή η δήλωση στήριξης της ΟΑΚΚΕ μπορεί να απαντήσει στο μαύρο μέτωπο των υποστηρικτών του Πούτιν, του βιομηχανικού σαμποτάζ, της πείνας και της εξαθλίωσης του λαού. Πα­ρό­λο που αυ­τή η ψή­φος τυπι­κά με­τρά­ει σαν ά­κυ­ρο, πρα­κτι­κά δεί­χνει τη στήριξη στην πρόταση της ΟΑΚΚΕ για τη συγκρότηση ενός αντιφασιστικού μετώπου που δί­νει διέ­ξο­δο για το λα­ό και τη χώ­ρα. Το να προ­πα­γαν­δί­σει κα­νείς αυ­τόν τον μη κα­τα­με­τρού­με­νο ψή­φο στους αν­θρώ­πους γύ­ρω του και γε­νι­κά στην κοι­νω­νί­α έ­χει πιο με­γά­λο ουσιαστι­κό βά­ρος από κά­θε άλ­λο που κα­τα­με­τρεί­ται.

Οδηγίες για τη μέρα της ψηφοφορίας

Η ψηφοφορία ξεκινάει στις εφτά το πρωί και λήγει στις εφτά το βράδυ.

Για τους ψηφοφόρους μας στις 48 περιφέρειες που κατεβαίνει η ΟΑΚΚΕ με ψηφοδέλτια τους, σε περίπτωση που υπάρχει έλλειψη ψηφοδελτίων πρέπει να ξέρουν ότι προβλέπεται στον εκλογικό νόμο ότι μπορούν να ψηφίσουν ως εξής:

Θα ζητήσουν από τον δικαστικό αντιπρόσωπο που έχει τον κατάλογο των συνδυασμών που συμμετέχουν σε κάθε περιφέρεια, να γράψουν πάνω σε ένα λευκό ψηφοδέλτιο το όνομα του συνδυασμού ΟΑΚΚΕ – Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ το οποίο θα υπογράψει ο ίδιος και θα σφραγίσει και θα το ρίξουν κανονικά στην κάλπη. Η ψήφος μετράει ως απόλυτα έγκυρη υπέρ του συνδυασμού.

Σας καλούμε να στηρίξετε πολιτικά, να ενισχύσετε οικονομικά, και να ψηφίσετε την ΟΑΚΚΕ.