Έτσι έγινε και το πιο εμβληματικό ναζιστικό κτήνος της χώρας επισκέφτηκε το μπλόκο της Θήβας στα πλαίσια της 5ήμερης άδειας από τη φυλακή και μάλιστα έτυχε θερμής υποδοχής εκεί με χειραψίες και αγκαλιές. Οι σκηνές του αίσχους καταγράφηκαν σε ένα ντροπιαστικό βίντεο που κυκλοφόρησε από τον ίδιο. Για τη σκανδαλώδη αυτή υποδοχή εκτός από το ότι δεν υπήρξε καμία επίσημη ανακοίνωση καταδίκης από την ΠΕΜ και το ψευτοΚΚΕ που την καθοδηγεί, δεν υπήρξε τέτοια ανακοίνωση ούτε από κάποιο άλλο κοινοβουλευτικό κόμμα ή από την κυβέρνηση. Μάλιστα αντί καταδίκης ο Ριζοσπάστης της 5/1/26 δηλαδή λίγες μέρες μετά την επίσκεψη φιλοξένησε δηλώσεις του εκπροσώπου του μπλόκου της Θήβας, ενώ στις 13/1/2026 δύο σωματεία του ΠΑΜΕ το Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού Αττικής και η Ένωση Λογιστών, επισκέφθηκαν και χαιρέτισαν τα μπλόκα της Θήβας και του γειτονικού Κάστρου.
Ο εκπρόσωπος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας Λ. Βασιλείου, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι» στις 31/12 ερωτώμενος αν η επίσκεψη τιμά τους αγρότες απάντησε ότι «Ο καθένας, είτε είναι πολιτικός αρχηγός είτε εκπρόσωπος κόμματος που προϋπήρχε δεν μπορούμε να πούμε κάτι, όποιος θέλει μπορεί να έρθει. Ήρθε και η κ. Κωνσταντοπούλου, και ο κ. Αυγενάκης». Σε σχόλιο του δημοσιογράφου Γ. Ντσούνου ότι ο Κασιδιάρης είναι καταδικασμένος απάντησε: «Δεν μπορούμε να του κλείσουμε το δρόμο, να του πούμε μην έρχεσαι»!! Σημειώνουμε ότι η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας, που έχει σαν βάση της το μπλόκο της Νίκαιας στη Λάρισα, είναι η ηγετική όλης της ΠΕΜ και έχει επικεφαλής της το μέλος της ΚΕ του ψευτοΚΚΕ, Μαρούδα.
Το πιο τρανταχτό στοιχείο αυτής της αποδοχής ήταν όταν στην πρωϊνή εκπομπή του ΜΕΓΚΑ “Κοινωνία Ωρα MEGA”, στις 15/1/2026, με θέμα συζήτησης τη συνάντηση των εκπροσώπων των μπλόκων της ΠΕΜ με τον Μητσοτάκη, και τον αποκλεισμό Ανεστίδη, ο δημοσιογράφος Χασαπόπουλος είπε στον Αλειφτήρα που τον είχε σε παράθυρο, ότι το θέμα δεν είναι ο Ανεστίδης, το θέμα είναι “ο Αλειφτήρας και όλοι αυτοί που είναι στα μπλόκα να καταδικάσουν αυτούς που υποδέχτηκαν τον Κασιδιάρη και να μην πάνε κάποιοι που υποδέχτηκαν τον Κασιδιάρη να τους επιβραβεύσουμε και να τους βάλουμε στην πρώτη γραμμή». Και ο Αλειφτήρας σιώπησε.
Όλα αυτά τα στοιχεία μας δείχνουν ότι ο Κασιδιάρης έγινε δεκτός στη Θήβα με την έγκριση του ψευτοΚΚΕ.
Η υποδοχή του αρχιναζιστή από το κίνημα των μπλόκων και από την αντιπολίτευση, ιδιαίτερα τη σοσιαλφασιστική που καθοδηγεί αυτό το κίνημα είναι ακόμα πιο εγκληματική σε μια στιγμή που η δίκη του ναζιστή στο εφετείο βρίσκεται ήδη στο στάδιο έκδοσης απόφασης και μια τέτοια υποδοχή προφανώς επηρεάζει ευνοϊκά την κοινή γνώμη και την απόφαση του δικαστηρίου.
Αποδεικνύεται για πολλοστή φορά ότι για το εγχώριο διακομματικό πολιτικό καθεστώς δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα με το να ευλογούν τους ναζιστές τα συνδικαλιστικά τους κινήματα. Και είναι φυσικό αφού υπάρχει από την πλευρά τους στρατηγική συμμαχία στην υποστήριξη του νεοχιτλερισμού, δηλαδή του πουτινισμού. Γι’ αυτό και ο αρχιναζιστής Κασιδιάρης απολαμβάνει το μοναδικό προνόμιο ενώ βρίσκεται στη φυλακή να μπορεί να συμμετέχει στην πολιτική ζωή της χώρας επηρεάζοντας κόσμο όχι μόνο χωρίς να τρώει «χαστούκια» από καμιά πολιτική δύναμη αλλά αντίθετα να μπορεί ανενόχλητα να εμφανίζεται και σαν φυλακισμένος «επαναστάτης». Ειδικά σε ότι αφορά την καθεστωτική λεγόμενη «αριστερά», η στάση ανοχής απέναντι στο σκάνδαλο είναι άκρως αποκαλυπτική της πραγματικής ιδεολογικής της φυσιογνωμίας που βρίσκεται στον αντίποδα κάθε πραγματικής αριστεράς. Πρόκειται για την ίδια ψεύτικη αριστερά που χτυπά τον ηρωικό αγώνα της Ουκρανίας ενάντια στη ρωσική νεοχιτλερική εισβολή λέγοντας ότι η κυβέρνησή της στηρίζεται σε ναζιστές όταν η ίδια φιλοξενεί στα κινήματα που καθοδηγεί τα χειρότερα ναζιστικά τέρατα και στρώνει το έδαφος για την εκκόλαψη και ανάπτυξη τους.







