Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ "ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΠΟΥΤΙΝ" - Ουκρανία - Ισραήλ - Χαμάς, 22/12

 

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Άρθρα Αναφοράς

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ: ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” -Ο μετασχηματισμός των ναζί υπηρετεί τις ανάγκες της ρώσικης διπλωματίας

Ο ιδρυτής του νέου κόμματος Ο ιδρυτής του νέου κόμματος

Ο ναζί Κασιδιάρης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τη «Χρ. Αυγή» και την ίδρυση ενός νέου «κόμματος» με αρχηγό τον ίδιο. Αυτό σημαίνει ότι ο δεύτερος (αλλά πολιτικά και καθεστωτικά πρώτος ουσιαστικά), αρχηγός της συμμορίας των δολοφόνων του Π. Φύσσα και των τραμπούκικων ταγμάτων εφόδου, γίνεται επικεφαλής του μετασχηματισμού της σε ένα μαζικό και πιο «καθώς πρέπει» φασιστικό κόμμα κατά τα πρότυπα της πουτινικής ακροδεξιάς της Ευρώπης για να έχει τη δυνατότητα ευρύτερης απήχησης, να μπορεί να πλασάρεται σε πολιτικά σαλόνια μέσα και έξω από τη χώρα και ταυτόχρονα να εκτρέφει στους κόλπους του ένα στρατό ρατσιστικής βίας χωρίς να ταυτίζεται με αυτόν.

 

Πρόκειται για ένα ηχηρό αλλά κατά τ’ άλλα εξαιρετικά «πολιτισμένο διαζύγιο» με τον ταυτισμένο με τη δολοφονία του Π. Φύσσα και τη βία της ΧΑ, Μιχαλολιάκο, που το μόνο που δεν σημαίνει είναι τη διάλυση της ΧΑ, αλλά αντίθετα το ξέπλυμα και την αναζωγόνησή της.

Αυτή η διάσπαση επιτρέπει τον παραμερισμό ενός πιο ανοιχτά εκτεθειμένου ναζιστή ασφαλίτη, χουντικού, και υπερασπιστή των ταγματασφαλιτών της κατοχής, όπως είναι ο Μιχαλολιάκος και την ουσιαστική πολιτική διαδοχή του από έναν πιο ανοιχτά ρωσόδουλο και γι αυτό πιο δεμένο με το στρατό και πιο αποδεκτό από τα υποτιθέμενα δημοκρατικά κόμματα Κασιδιάρη. Αυτός θα αναλάβει να μετασχηματίσει τους κανίβαλους, σε ένα κόμμα όπως η Λέγκα του πουτινικού Σαλβίνι, ή όπως η AFD της Γερμανίας, ή όπως o«Εθνικός Συναγερμός» (πρώην «Εθνικό Μέτωπο») της Λεπέν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το πιο προβεβλημένο στέλεχος της «Χρυσής Αυγής» μέσα στο στρατό ο πρώην ευρωβουλευτής της Συναδινός, απόστρατος υποστράτηγος, διευθυντής των καταδρομέων, με διάφορα παράσημα και μετάλλια, ήταν αυτός που εξαπέλυσε τη μεγαλύτερη επίθεση κατά του Μιχαλολιάκου όχι για το χιτλερισμό του, αλλά για να στηρίξει τον Κασιδιάρη λέγοντας ότι ήταν αυτός που προώθησε την υποψηφιότητά του στις ευρωβουλευτικές του 2014 σε σύγκρουση με το Μιχαλολιάκο (σχετική δημοσίευση στην ιστοσελίδα jailgoldendawn, 27/04/2018). Αυτός ο παρασημοφορημένος στη χώρα μας ναζιστής έγινε διάσημος στην Ευρωβουλή όταν πολύ σωστά τον πέταξε έξω από συνεδρίαση της ο Σουλτς κατηγορώντας τον για ρατσισμό επειδή είπε ότι οι Τούρκοι είναι σαν τα σκυλιά. Μπόρεσε εύκολα ο Σουλτς να πετάξει τον απόστρατο έξω από τη συνεδρίαση σαν αποπαίδι της Ευρωβουλής ακριβώς γιατί ήταν εκλεγμένος με μια «Χρυσή Αυγή» που είναι απόλυτα απομονωμένη και αποκλεισμένη στην Ευρώπη ακόμα και από τους εκλεγμένους σε κοινοβούλια φασίστες σαν τη Λεπέν, και το Σαλβίνι που δεν θέλουν να κατηγορηθούν για ναζισμό. Ο Συναδινός και οι όμοιοί του για να μπορούν να μιλάνε στην Ευρωβουλή χρειάζονται μία άλλη «Χρυσή Αυγή» που δεν θα μπορεί τόσο εύκολα να τη φτύνει όλη η Ευρώπη, και γι’ αυτό αποχώρησε από αυτήν δηλώνοντας ότι «Υπάρχουν πολλοί άστεγοι με πατριωτικές απόψεις… αυτός ο χώρος πρέπει να συσπειρωθεί» (στο ίδιο). Αυτή τη δουλειά μιας πιο αποδεκτής από τις ευρωπαϊκές χώρες συσπείρωσης των «πατριωτών» ήρθε να αναλάβει ο Κασιδιάρης, ο άνθρωπος που δήλωσε μέσα στη Βουλή πως αντιλαμβάνεται τον «πατριωτισμό», κάνοντας κάλεσμα στο ρώσικο στρατό να φυλάει τους αγωγούς των υδρογονανθράκων στα σύνορα (https://www.oakke.gr/na481/481ha_rosod.htm).

Στο σημείο αυτό πρέπει να αναζητηθεί ο βαθύτερος λόγος της δημιουργίας του κόμματος Κασιδιάρη από τα σπλάχνα της «Χρυσής Αυγής». Όχι μόνο ο ρώσικος στρατός αλλά γενικότερα η Ρωσία του Πούτιν δεν θα μπορούσε να έχει στην Ελλάδα σαν το πιο φιλικό της και αφοσιωμένο κόμμα, ένα κόμμα σαν την ΧΑ, τόσο πολύ σταμπαρισμένο σα ναζιστικό. Αυτό επιτρεπόταν μέχρι ενός σημείου ως την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και την προσάρτηση της Κριμαίας. Ως τότε ο άνθρωπος του Πούτιν και καλυμένος ναζιστής, ο ευρασιατιστής Ντούγκιν, μπορούσε να διατηρεί στενές σχέσεις με την αντιδυτική και ρωσόδουλη ΧΑ του Μιχαλολιάκου. Όμως το καθεστώς Πούτιν μετά την εισβολή στη Γεωργία και πιο πολύ στην Κριμαία κάλυψε τις πολεμικές προετοιμασίες του ενάντια στην Ευρώπη πίσω από μια κεντρική προπαγαδιστική γραμμή. Αυτή είναι ότι η Δύση ετοιμάζεται να επιτεθεί ξανά στη Ρωσία με αιχμή της τους ναζιστές όπως σύμφωνα με τους σοσιαλφασίστες έγινε και στον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο, οπότε η Ρωσία έχει λόγο να προλάβει μια τέτοια επίθεση ενδεχόμενα και με μια δικιά της προληπτική επίθεση. Με αυτή τη λογική επιτέθηκε στην Ουκρανία το 2014. Γι αυτήν την επίθεση στηρίχθηκε προπαγανδιστικά στους μόνους ναζιστές που υπάρχουν στη Δύση και είναι ενάντια στη Ρωσία σήμερα. Αυτοί είναι οι ναζιστές του Δεξιού Τομέα της Ουκρανίας με τους οποίους συμμάχησαν οι αντιρώσοι εθνικιστές της Ουκρανίας για να ρίξουν το ρωσόδουλο καθεστώς Γιαννούκοβιτς. Με πρόσχημα το Δεξιό Τομέα και την τρομοκρατική ρατσιστική του προπαγάνδα ενάντια στον ρωσόφωνο πληθυσμό της Ουκρανίας, μόλις έπεσε ο Γιαννούκοβιτς η πουτινική Ρωσία επιτέθηκε στην Ουκρανία και τη διαμέλισε. (Λίγοι ξέρουν ότι πριν παίξει αυτόν το προβοκατόρικο ρόλο υπέρ του Πούτιν ο Δεξιός Τομέας ήταν ρωσόφιλος ενώ ήταν και συνεχίζει να είναι αντιδυτικός). Με αυτή τη λογική η σημερινή Ρωσία σηκώνει σήμερα ακόμα πιο έντονα την αντιχιτλερική σημαία του Β΄ παγκόσμιου πόλεμου σαν σημαία μιας δικιάς της δίκαιης άμυνας απέναντι στη Δύση. Η πολιτική αυτή της Μόσχας διευκολύνεται στο έπακρο από την αναθεωρητική γραμμή που κρατάνε σήμερα οι φιλελεύθεροι της Δύσης για το β΄ παγκόσμιο πόλεμο, οι οποίοι από τυφλό αντικομμουνισμό εμφανίζουν την άμυνα της ΕΣΣΔ στο αντιφασιστικό μέτωπο σαν έναν σκυλοκαυγά μεταξύ Χίτλερ και Στάλιν όπου μάλιστα τον δεύτερο τον θεωρούν χειρότερο από τον πρώτο. Έτσι δίνουν το δικαίωμα στον Πούτιν που παριστάνει το διάδοχο του Στάλιν να τους κατηγορεί για φιλοχιτλερισμό ενώ είναι ο ίδιος ο πραγματικός νέος Χιτλερ.

 Για τις ανάγκες αυτής της στρατηγικής προπαγανδιστικής γραμμής οι κλασικοί ναζιστές μέσα στη Ρωσία έχουν τεθεί εκτός νόμου και μερικοί βρίσκονται στη φυλακή, ενώ είναι νόμιμες και πολιτικά σεβαστές όλες οι οργανώσεις του νεοχιτλερισμού: ευρασιατιστές, πανσλαβιστές, εθνικομπολσεβίκοι κλπ. Αυτός είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο η ρώσικη διπλωματία δεν θα μπορούσε να επιτρέψει το βασικό της νεοναζιστικό κόμμα στην Ελλάδα να είναι ανοιχτά τέτοιο. Χρειαζόταν λοιπόν ένα νεοναζιστικό κόμμα που όχι μόνο θα ήταν δυνατό μέσα στο στρατό και μέσα στην αστυνομία αλλά που θα γίνεται αποδεκτό στην Ευρώπη σαν ένα ακόμα ακροδεξιό κόμμα, όπως αυτά των Σαλβίνι, Λεπέν και AFD. Για κάτι τέτοιο χρειαζόταν μια εγχείριση μέσα στη ΧΑ. Έπρεπε να κρατηθεί ακέραιο το ιδεολογικό και ανθρώπινο δυναμικό τους, αλλά να αλλάξει όνομα, αρχηγό και όσο ήταν δυνατό παρελθόν. Έτσι πρόκυψε το πέρασμα από τη ΧΑ του Μιχαλολιάκου σε μια ΧΑ του Κασιδιάρη που θα έχει άλλο όνομα και θα έχει ξεπλυθεί από το ανοιχτό ναζιστικό της παρελθόν. Αυτό είναι το νόημα της δίκης της ΧΑ. Δεν πήρε ο πόνος την αστική τάξη, ειδικά το ρωσόδουλο φασίστα Σαμαρά να εξαρθρώσει ξαφνικά και να πάει σε μια μεγάλη δίκη το πιο πιστό ρώσικο κόμμα επειδή σκότωσε έναν γενναίο και ευγενικό αντιφασίστα. Άλλωστε και η ΝΔ και όλη η υπόλοιπη αστική τάξη με πρώτη την ψευτοαριστερά οργάνωσαν ταυτόχρονα με την «εξάρθρωση» της συμμορίας πέντε μεγάλες γραμμές άμυνας: Πρώτον, εκθέσανε το αντιναζιστικό κίνημα στην προβοκάτσια του ψευτοαναρχισμού και του σοσιαλφασισμού με τα σπασίματα στις γειτονιές του Πειραιά και τα απωθητικά και αντιδραστικά συνθήματα με τις κρεμάλες και τα ανοιχτά σύνορα. Δεύτερον, εμπόδισαν τη δίκη να γίνει γνωστή στο λαό απαγορεύοντας την επαφή της με την τηλεόραση. Τρίτον, έτσι απομονωμένη και προβοκαρισμένη έριξαν τη δίκη στον πολιτικό θάνατο της παρατεταμένης ρουτίνας μέσω της οποίας αποφυλάκισαν γρήγορα όλους τους κατηγορούμενους. Τέταρτον, άφησαν τους ναζί μέσα στη Βουλή και άθικτο το μηχανισμό βίας τους για να τρομοκρατεί τους μάρτυρες κατηγορίας και ταυτόχρονα να συνεχίζουν να ρίχνουν στο λαό το εθνορατσιστικό τους δηλητήριο. Πέμπτον, άλλαξαν τον ποινικό κώδικα ώστε οι όποιες καταδίκες να γίνουν ελαφρότερες.

Ταυτόχρονα μέσω της υπερπαράτασης της δίκης είχαν όλο τον καιρό να απομακρύνουν τα πολιτικά τους πυρά από τον Κασιδιάρη, συνεχίζοντας να ταυτίζουν τη ΧΑ με τον Μιχαλολιάκο και μια στενή του ομάδα, ενώ φρόντιζαν να ξεπλένουν και να δίνουν πολιτικό κύρος στον πιο χρήσιμο από τους δυο ναζιστές. Υπάρχουν βέβαια και οι μαρτυρίες εναντίον του στη δίκη αν και εμποδίστηκαν να καταθέσουν ότι ήξεραν γι αυτόν οι πιο βασικοί εναντίον του μάρτυρες κατηγορίες που ήταν οι προστατευόμενοι μάρτυρες επειδή αποχώρησε η συριζέικη και κνιτοναρίτικη πολιτική αγωγή και αρνήθηκε να τους εξετάσει με το πρόσχημα ότι ήταν καλυμένοι (ενώ κανένας συριζαίος δεν εξεγέρθηκε με το κάλεσμα τέτοιων μαρτυρων στη δίκη της Νοβάρτις).

Όλες οι προϋποθέσεις της ναζιστικής μεταμόρφωσης και της πολιτικής και οργανωτικής διαδοχής της συμμορίας της ΧΑ από το κόμμα Κασιδιάρη έχουν χοντρικά πραγματοποιηθεί. Τα ηγετικά στελέχη της συμμορίας μπορεί να εμφανίζονται με διάφορες οργανωτικές μορφές (Μιχαλολιάκος, Λαγός), αλλά τον κεντρικό πολιτικό ρόλο εδώ και αρκετά χρονια σαν το πρόσωπο κύρους στη βάση αυτού του χρυσαυγίτικου τέρατος, τον φυλάει το διακομματικό πολιτικό καθεστώς για την πιο αποκρουστική φυσιογνωμία που έχει βγάλει αυτή η συμμορία, τον Κασιδιάρη.

 Όλοι φροντίζουν γι αυτή τη διαδοχή.

Δεν θα περίμενε λοιπόν κανείς τη δημόσια καταδίκη και καταγγελία του νέου ναζιστικού κόμματος από τον επίσημο πολιτικό κόσμο, έστω από την ψευτοαριστερά που παριστάνει την αντιφασιστική δύναμη, καθώς αυτή όχι μόνο έχει πάρει την πιο μαχητική θέση υπέρ της νομιμότητας των «κομμάτων» των ναζιστών, αλλά έχει ρίξει τη γραμμή μετά τις εκλογές του Ιούνη του 2019 ότι η ΧΑ τέλειωσε. Αλλωστε πολύ συνειδητά φρόντισαν να σβήσουν από τα μάτια του λαού ειδικά την εικόνα του Κασιδιάρη με το τατουάζ της σβάστικας στο μπράτσο, μία σβάστικα που την υποστήριξε με φανατισμό πιο πολύ από κάθε άλλο μέσα στη ΧΑ με την οργάνωση των ταγμάτων εφόδου κατά ανυπεράσπιστων μεταναστών, δημοκρατικών νεολαίων και αντιφασιστών, αλλά και δημόσια με άρθρο του στη φυλλάδα της ΧΑ για το «μέγα κοινωνικό αναμορφωτή» Χίτλερ που αν νικούσε στον πόλεμο θα έφτιαχνε μία καλύτερη Ευρώπη (http://www.antinazi.gr/image/web/p6a.htm). Πρωταγωνιστής στο ξέπλυμα του Κασιδιάρη ήταν και ακόμα περισσότερο είναι σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός ήταν που όταν ανέλαβε την κυβερνητική εξουσία άφησε χωρίς καμιά κριτική καν την εικόνα ενός Κασιδιάρη με τη γραβάτα να αγορεύει στη Βουλή ενάντια στους «διεφθαρμένους καναλάρχες» ή τον άφησε να βγάζει λόγους στο Σύνταγμα στην κρατική τηλεόραση δίπλα στους άλλους πολιτικούς αρχηγούς σε εθνικές επετείους. Ακόμα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που προώθησε την περίφημη εικόνα του της περιοδείας του δίπλα στον υπουργό Εθνικής Άμυνας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Καμμένο μαζί με κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία σε ακριτικά νησιά όπου του απέδιδαν τιμές στρατιωτικά αγήματα.

 Αλλά ποτέ τόσο ξεδιάντροπα όσο σήμερα δεν τόλμησε ο ΣΥΡΙΖΑ να ανοίξει το δρόμο στον Κασιδιάρη. Γιατί αμέσως μόλις ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τη ΧΑ και τη δημιουργία του νέου κόμματος, ο εκδότης ενός από τα πιο γνωστά φιλοσυριζέικα μέσα (Documento), ο Βαξεβάνης, αποδέχτηκε τον Κασιδιάρη σαν πολιτικό συνομιλητή του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας σε σχόλιο του ότι «με τον Κασιδιάρη ίσως μπορείς να αντιπαρατεθείς πολιτικά, με τον Μπογδάνο σίγουρα όχι»,δηλαδή ότι ένας τυπικός συριζαίος σαν τον Βαξεβάνη μπορεί να αναγνωρίσει απλά σαν έναν πολιτικό αντίπαλο στον οποίο αντιπαρατίθεται με επιχειρήματα και όχι σαν ανειρήνευτο εχθρό του τον πιο τυπικό ναζιστή της χώρας ενώ θεωρεί σαν τέτοιο έναν απλό αντισυριζαίο αστό εθνικιστή. Αυτή την τρομακτικής πολιτικής σημασίας φιλοναζιστική δήλωση του Βαξεβάνη, δεν την καταδίκασε ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ σαν τέτοιος, αλλά ούτε καν κάποιο ηγετικό του στέλεχος. Κι όμως ο Βαξεβάνης είναι τόσο δεμένος με το ΣΥΡΙΖΑ, ώστε 77 βουλευτές του υπέγραψαν ερώτηση στη Βουλή διαμαρτυρόμενοι γιατί δεν πήρε χρηματοδότηση από το κράτος για την προβολή μηνυμάτων της προστασίας από τον κορονοϊό! Άλλωστε τον τόνο στα μέλη τον δίνει η ίδια η Αυγή που αναφέρει την είδηση του «κόμματος» Κασιδιάρη σαν ένα μικρής σημασίας ειδησεογραφικό θέμα. Την ίδια στάση κράτησε και το κόμμα στρατηγικός καθοδηγητής του αληθινού ΣΥΡΙΖΑ, το ψευτοΚΚΕ. Στον Ριζοσπάστη το ζήτημα υποτιμήθηκε εντελώς ενώ εξαφανίστηκε κάθε αναφορά σε ναζί, ο Κασιδιάρης αναφέρεται ως «υπόδικος φασίστας».

Αλλά όποιος έχει μνήμη θυμάται κάτι βαθύτερο και πολύ προειδοποιητικό, ότι δηλαδή υπήρχε μια θεωρία του «εκδημοκρατισμού» της «ΧΑ» που είχε προωθήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ο υπουργός δικαιοσύνης, Παρασκευόπουλος, είχε δηλώσει επί λέξει ότι συμφέρει τη δημοκρατία ο «εκδημοκρατισμός» της «Χρυσής Αυγής» μέσα από τη σύγκλιση του πολιτικού κόσμου μαζί της αντί για τη ρήξη! (https://tvxs.gr/news/ellada/proseggisi-me-ti-xrysi-aygi-proteinei-o-paraskeyopoylos). Με την πολιτική της σύγκλισης ο Βούτσης είχε αποδεχτεί σα θετικό το ενδεχόμενο υπερψήφισης της «ΧΑ» του νομοσχεδίου του ΣΥΡΙΖΑ για την απλή αναλογική. Πιο πριν η Κωνσταντοπούλου είχε απαιτήσει την παρουσία των ναζιστών στη Βουλή γιατί αλλιώς η λειτουργία της θα ήταν παράνομη! Ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που φρόντισε να καταργηθεί σαν ποινή η στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, και κυρίως να ισχύσει ένας νέος ελαφρύτερος ποινικός κώδικας πριν τις καταδίκες των ναζί, που δεν άλλαξε στα σημεία που τους ευνοούν στον ποινικό κώδικα η ΝΔ.

Πολύ πριν από το ΣΥΡΙΖΑ είχε καλοδεχτεί ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ Σιφωνιός τον Κασιδιάρη και του άνοιξε τις πύλες της Ελληνικής Χαλυβουργίας στον Ασπρόπυργο για να δηλώσει τη «στήριξή» του στους εργάτες και να τον νομιμοποιήσει συνδικαλιστικά. Στη συνέχεια το ψευτοΚΚΕ άφησε ασύδοτο και ανενόχλητο το ρατσιστικό σωματείο της ΧΑ στο Πέραμα να κάνει τον κουμανταδόρο της Κόσκο στις δουλειές.

Την ίδια πολιτική της σύγκλισης συνεχίζει η ηγεσία Μητσοτάκη σαν κυβέρνηση ΝΔ. Ηταν ο Μπακογιάννης που αποκατέστησε τον Κασιδιάρη στις επιτροπές του δήμου και έσπασε τον αποκλεισμό των χρυσαυγιτών από αυτές, όταν αυτός εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος. Φρόντισε να ξεπλύνει αυτή την πράξη νομιμοποίησης με το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου Αθήνας για την καταγγελία της εισαγγελικής αγόρευσης στη δίκη.

Ήταν όμως μέσα σε αυτό το γενικό κλίμα της νομιμοποίησης που τόλμησε με θράσος η εισαγγελέας της δίκης της ΧΑ να κάνει τη αγόρευση της με την οποία τάχθηκε ξεδιάντροπα κατά του κατηγορητηρίου στο σκέλος της λειτουργίας της ΧΑ με τις εντολές της συγκεκριμένης ηγεσίας που σύρθηκε κατηγορούμενη σαν εγκληματική δολοφονική συμμορία, και πρότεινε την αθώωση των ναζιστών βουλευτών.

Τώρα, ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ και το ψευτοΚΚΕ θέλουν να εφησυχάσουν πάλι τους δημοκράτες και τους αντιφασίστες λέγοντας ότι η ΧΑ διαλύεται, όπως κάνουν πάντα. Η ΟΑΚΚΕ που πολύ πριν δυναμώσει η ΧΑ πρόβαλε σαν κεντρικό δημοκρατικό ζήτημα αντιφασιστικής πάλης, το να τεθεί εκτός νόμου, είχε εκτιμήσει σωστά το 2013 ότι ένα καθεστώς που επίμονα κρατάει στη νομιμότητα και ως τότε πρακτικά εντελώς ατιμώρητους τους ανοιχτούς ναζιστές, δεν προχώρησε στη συνολική δικαστική δίωξη της συμμορίας εξαιτίας της δολοφονίας Φύσσα, αλλά με πρόσχηματη δολοφονία, και κάτω από τη διεθνή και ευρωπαϊκή πίεση για την αντιμετώπιση της ναζιστικής βίας, προώθησε μια αλλαγή ηγεσίας (αν και ακόμα δεν είχαμε δει την αιτία της αυτής της αλλαγής σε μια αλλαγή της παγκόσμιας προπαγανδιστικής τακτικής του Κρεμλίνου).

 

ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

 

Ας μην ξεγελιέται κανένας δημοκράτης, όσο συνεχίζεται η δικαστική και κυρίως η πολιτική ασυλία των ναζιστών, όσο οι πολιτικοί προστάτες τους επιμένουν με λύσσα να αρνούνται να βγει η δολοφονική συμμορία και κάθε μεταμφίεση της «εκτός νόμου», όχι μόνο δεν πρόκειται να αποσυρθούν από την πολιτική ζωή του τόπου, αλλά αυτοί και η βία τους θα δυναμώσουν. Το κόμμα Κασιδιάρη μπορεί μάλιστα να αξιοποιήσει γύρω του όλους τους αποσπασμένους δορυφόρους, το ναζί Λαγό με το δικό του μόρφωμα, ακόμα και το μηχανισμό Μιχαλολιάκου. Άλλωστε δεν ξέρουμε ποιες θα είναι οι πραγματικές σχέσεις Μιχαλολιάκου—Κασιδάρη αφού αυτές μπορούν να οξύνονται κατά καιρούς για να καθησυχάζουν τη Δύση ότι ο Κασιδιάρης δεν είναι πια εξτρεμιστής.

Η ΟΑΚΚΕ και η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία για χρόνια και με συνέπεια, αποκαλύπτουν το χιτλερικό χαρακτήρα και τις ναζιστικές καταβολές του χρυσαυγιτισμού, και καταγγέλλουν το ιδεολογικο-πολιτικό υπόστρωμα πάνω στο οποίο αναπτύχθηκε και μοιραία θα συνεχίζεται να αναπτύσσεται η δολοφονική ναζιστική συμμορία με όποιες μορφές και να πάρει . Στην Ελλάδα ο νεοναζισμός πουτινικού τύπου θα έχει οικουμενική πολιτική στήριξη όσο δεν νικιούνται οι μεγάλες ιδεολογικές αρώστιες: ο εθνορατσισμός του «ανώτερου ελληνικού έθνους», η «ορθοδοξο»φασιστικη θεσωρία της ταύτισης της ορθοδοξίας με την εθνική ταυτότητα που στιγματίζει κάθε μη ορθόδοξο σαν εχθρό του έθνους, ο μεγαλοϊδεάτικος σοβινισμός στον οποίο ανήκει τελικά όλος ο κόσμος, η αρχειακή για το «ομοιογενές προαιώνιο έθνος μας» καταπίεση των εθνικών μειονοτήτων, της τούρκικης και της μακεδονικής, ο κανιβαλικός αντισημιτισμός που καλύπτεται πίσω από την ορθόδοξη θρησκεία και εμφανίζεται πια σαν αντισιωνισμός, και τέλος ο φιλοπουτινικός ρωσόδουλος αντιευρωπαϊσμός, ένα δηλητηριώδες μείγμα πάνω στο οποίο έχει συγκροτηθεί το πανίσχυρο φαιο«κόκκινο» μέτωπο στη χώρα. Αυτό το υπόστρωμα ενισχύθηκε με τα εθνοσοβινιστικά συλλαλητήρια κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, με το φούντωμα του αντιευρωπαϊσμού στη διάρκεια των μνημονίων, και με το δυνάμωμα της πολιτικής της στρατηγικής συμμαχίας με την «ορθόδοξη» νεοχιτλερική Ρωσία, που φέρνει το αντίστοιχο δυνάμωμα της πιο αντιδραστικής μεσαιωνικής ρωσόδουλης πλευράς της ελληνικής ορθόδοξης εκκλησίας.

Η ΟΑΚΚΕ και η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία καταγγέλλουν την πολιτική του εφησυχασμού απέναντι στους ναζιστές και στη βία τους με οποιαδήποτε μορφή και καλούν όλους τους δημοκράτες σε ένα ευρύ αντιφασιστικό μέτωπο κατά των ναζιστών και των προστατών τους, με κεντρικό αίτημα να βγουν εκτός νόμου οι ναζί και οι μεταμφιέσεις τους, για να κλείσει ο δρόμος σε κάθε Κασιδιάρη, και στον εκφασισμό της χώρας.

 

 

  • Δες προηγούμενα άρθρα της Νέας Ανατολής για τη ΧΑ

https://www.oakke.gr/esoteriki-politiki/item/284-

https://www.oakke.gr/esoteriki-politiki/item/351-

https://www.oakke.gr/na481/481ha_rosod.htm

https://www.oakke.gr/esoteriki-politiki/item/1148-